تاریخ انتشار
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۴۰
کد مطلب : ۴۰۳۸۷۸
کبنا گزارش می‌دهد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از «وزیر نیرو» قول گرفت (+تصاویر)

۰
کبنا ؛استاندار کهگیلویه و بویراحمد از قول مساعد معاون وزیر نیرو برای افزایش اعتبارات مصوب و تخصیص کامل اعتبارات طرح‌های حوزه آب استان خبر داد.
علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دیدار و گفت و گو کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار با اشاره به مشکلات تامین آب شرب در استان، عنوان کرد: تسریع در اجرای پروژه‌های حوزه آب با هدف تامین آب شرب در استان از جمله آب شرب شهرهای دهدشت، سوق، لنده، چرام, لیکک، دیشموک و مهریان ضروری است.
احمدی همچنین بر ضرورت تسریع در اجرای تصفیه خانه اضطراری شهر یاسوج و مجتمع‌های آبرسانی به روستاها تاکید کرد.
جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این پروژه‌ها در خصوص افزایش اعتبارات مصوب و تخصیص کامل اعتبارات این پروژه‌ها قول مساعد داد.
وی خطاب به مدیران عامل حوزه آب استان تصریح کرد: برای پرداخت صورت وضعیت و صورت حساب‌های مربوط به کارکرد عوامل اجرایی با تمام توان حمایت می‌کنیم.
جانباز خواستار تسریع عملیات اجرایی تامین آب شرب استان شد.
گفتنی است در این نشست با تخصیص ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای پروژه آبرسانی گندمکار حوزه کهگیلویه بزرگ موافقت شد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

کارگر سد
Iran, Islamic Republic of
استاندار ای کاش اول وضعیت اسفناک کارگران سد چمشیر بابت ۹ ماه حقوق نگرفته از کارفرمای پروژه که وزارت نیرو میباشد را به سرانجامی میرساند که شرمنده زن و بچه هایشان هستند بعد قول دیگری را وعده میداد
از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

یک فعال سیاسی و عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت در پستی در شبکه ایکس (توئیتر) به وزیر امور ...
چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

در بحث موشکی من با خلع سلاح ایران موافق نیستم، اما به هر حال، باید در این زمینه، به توافقی ...
ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ باید نشان دهد که می‌تواند به توافقی بهتر از آنچه که بهم زد، با تهران دست یابد.
1