تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۰۶
کد مطلب : ۴۰۳۶۳۶
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران خبر داد

راه‌اندازی دستگاه اندوسکوپی در کلینیک الفجر گچساران (+تصاویر)

۰
کبنا ؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران از راه اندازی بخش اندوسکوپی در کلینیک الفجرگچساران خبر داد.
 دکتر سهراب صیدی گفت: بخش اندوسکوپی با حضور متخصصان گوارش برای ارائه خدمت به شهروندان در این مرکز درمانی راه اندازی شده است.
صیدی با بیان اینکه دستگاه اندوسکوپی یک سال پیش خریداری شده بود، عنوان کرد:  در راستای اجرای طرح تحول  نظام سلامت هم اکنون این مرکز راه‌اندازی شده و با تعرفه دولتی  آماده ارائه خدمت به بیماران نیازمند و مراجعه‌ کنندگان به این بخش خواهد داد.
وی با اشاره به اعتباری که برای خریداری این دستگاه هزینه شده است، گفت: این دستگاه با اعتباری به مبلغ 400 میلیون تومان خریداری شده است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران با بیان اینکه دستگاه از مدرن‌ترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌ اندوسکوپی است که تنها چند بیمارستان در کشور نمونه آن را دارند، ابراز کرد: بررسی دستگاه گوارش فوقانی معده، مری و ابتدای روده باریک توسط دستگاه اندوسکوپی صورت  خواهد گرفت.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

مطلع
Iran, Islamic Republic of
این دستگاه 2سال پیش وارد سیستم شد و همان موقع هم قرار بود در بیمارستان راه اندازی گردد که با توجه به نیاز شهرستان تحویل کلینیک تخصصی داده شد .
خیلی کار جدیدی نیست بهتره دوستان از اقدامات مرتبط با تلاشهای خود مایه بگذارند.اگر متخصصین محترم دلسوز قصدشان تبلیغ نباشه همون موقع تو کلینیک آندوسکوپی میکردند نه تو مطب هاشون
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1