تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۴
کد مطلب : ۴۰۱۳۴۷
با حضور مسوولان برگزار صورت گرفت

افتتاح آزمایشگاه همکار استاندارد ژئوتکنیک و مکانیک خاک دانشگاه آزاد یاسوج

۰
کبنا ؛دکتر کرم جانی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد و واحد یاسوج در آیین افتتاح این آزمایشگاه گفت: این آزمایشگاه یک گام بلند وارزشمند در رسیدن به اهداف بلند دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش و فناوری می‌باشد.
وی بیان کرد: در حوزه علوم انسانی و مبانی دین اسلام تاکید شده است که علم وعمل باید توام با هم باشند و این در حوزه علوم تجربی معمول می‌باشد که ما هر چه به صورت تئوری یاد می‌گیریم در آزمایشگاه به مرحله اجرا در آوریم.
دکتر جانی پور افزود: از زمان تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون تاکید شده است که دانشگاه باید به سمت تحقیق و پژوهش پیش رود و در شرایط فعلی باید این شعار عملی گردد و بهتر لمس شود و اگر چه ما از لحاظ کمی، کاهش دانشجو را داریم باید از لحاظ کیفیت در کارهای پژوهشی پیشرفت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد واحد یاسوج گفت: با توجه به کاهش دانشجو دغدغه مسئولین دانشگاه رفتن به سمت تجاری سازی و درآمدهای غیر شهریه‌ای می‌باشد و ما در این راه چاره‌ای نداریم جز تامین منابع مالی و درآمد غیرشهریه ای و راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان و آزمایشگاههای همکار استاندارد.
دکتر جانی پور اظهار داشت: باید با راه اندازی این آزمایشگاه‌ها و قرارداد با سازمانها و ادارات و مراکز علمی باعث درآمد زایی و پیشرفت این آزمایشگاه شویم.
در ادامه دکتر صمد نجاتیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج نیز گفت: آزمایشگاه همکار استاندارد ژئوتکنیک و مکانیک خاک با مجوز سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی در راستای کمک به تحقیقات دانشگاهی و همچنین کیفیت بخشی به مسائل پژوهشی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی راه اندازی شده است.
وی گفت: با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد و حرکت به سوی درآمدزایی غیر شهریه‌ای این آزمایشگاه راه اندازی و با داشتن اساتید مجرب و پرسنل آزمایشگاهی آماده خدمتگذاری به کلیه دستگاههای اجرائی مرتبط می‌باشد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

کود
Iran, Islamic Republic of
آقا ی جانی پور حواست باشه این معاونین همه مخالف شما بودن
کود
Iran, Islamic Republic of
آقا ی جانی پور حواست باشه این معاونین همه مخالف شما بودن
بويراحمد
Iran, Islamic Republic of
.ه رو مدرك دار كرد،خالا نوبت زيرساختهاس كه باي.
اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

در سال ۱۴۰۴ با تشدید تنش‌های میان ایران و اسرائیل، ترکیه دوباره در واکنش‌های منطقه‌ای ...
سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

شرایط ایران با شورای حکام و شخص مدیرکل آن مناسب نیست. حتی در صورتی که ایران بخواهد از ...
آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

اریک ترامپ به تازگی در مصاحبه‌ای گمانه‌زنی‌ها در خصوص تلاش برای جانشینی پدرش را تقویت ...
1