تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۳۸
کد مطلب : ۴۷۴۴۲۳
ماجرای کاظم صدیقی تمامی ندارد؛

​​​​​​​5 سؤال از کاظم رجبی صدیقی: چرا درباره اصل ماجرا یعنی "انتقال باغ ازگل" یک کلمه ننوشتید؟! / آقای صدیقی! حالا که با خبرنگار سیما حرف زدید، به 6 سؤال رسانه های دیگر هم جواب دهید: چه کسی در دفترخانه، سند انتقال باغ را امضا کرد؟ خودتان نبودید؟!

۴
۲
چرا ابهامات پیرامون کاظم صدیقی تمامی ندارد
کبنا ؛ماجرای کاظم صدیقی تمامی ندارد و رسانه‌ها هم ول کن ماجرا نیستند. متأسفانه در خصوص این اسناد هم تاکنون به‌طور دقیق و شفاف با مردم سخن گفته نشده است به همین خاطر زوایای مختلف این قضیه پنهان مانده و بر ابهامات هم افزوده است.
 با نامۀ آقای کاظم صدیقی به دادستان عمومی و انقلاب تهران ماجرای زمین و باغ مشارالیه وارد مرحلۀ تازه‌ای شده و سؤالات جدیدی را قابل طرح ساخته است.
هر چند یادداشت‌های این روزهای رسانه‌ها حق مطلب را به نیکویی ادا کرده و حاجت به نکتۀ دیگری نیست و عباس عبدی هم مانند همیشه از زاویۀ متفاوتی نگریسته و پیش‌بینی کرده در صورت حضور آقای صدیقی در نماز جمعه نمازگزارانی اقدام به ترک کنند  ولی خالی از لطف نیست یک نکته را هم در حاشیۀ آن 5 پرسش دقیق و آن توییت هوش‌مندانه طرح کنیم: چه شد که از طالقانی به صدیقی رسیدیم؟ طرح این پرسش از این رو اهمیت دارد که نسل تازه بداند در تاسوعا و عاشورای 57 سه میلیون نفر دنبال طالقانی راه افتادند یا نصف تهران پشت سر او به نماز می‌ایستاد و شیخ کاظم صدیقی نمی‌شناختند.
 خس خس سرفه‌های طالقانی در سال‌های 57 و 58 فوج فوج را جذب کرد نه سیمای اشک‌آلود شیخ کاظم صدیقی و این که خبرگزاری فارس هم کمپین به راه انداخته یعنی نگرانی جدی‌تر از آن است که تصور می‌شود و درون اردوگاه اصول‌گرایی هم صداهایی برخاسته.
   اگر روزی فروغ فرخ‌زاد گفته بود نام آن پرنده که از قلب‌ها گریخته ایمان است حالا باید گفت نام آن پرنده اعتماد است و همین اعتماد‌سوزی کاری کرده که در انتخابات 11 اسفند - رقابت اصول‌گرایان با خودشان یا با آرای باطله - رأی نماینده اول تهران کمتر از 8 درصد واجدین شرایط است.
عصر ایران نوشت: در پی افشای انتقال باغ ازگل متعلق به حوزه علمیه امام خمینی به موسسه ای با سهامداری آیت الله صدیقی و پسران و مدیر حوزه و یک نفر دیگر، افکار عمومی به طور جدی درگیر این موضوع شده است و اینک بعد از چند روز سکوت، ایشان طی نامه ای به دادستان تهران که در رسانه ها هم منتشر شده، توضیحاتی در این باره  داده و نوشته است که امضای او و دیگران را "برای ثبت موسسه" جعل کرده اند ولی توضیحی درباره نحوه تملک باغ توسط این موسسه نداد.
نامه ایشان به دادستان تهران به شرح زیر است و بعد از آن، چند سوال از جناب ایشان برای شفاف شدن هر چه بیشتر موضوع مطرح می کنیم که امیدواریم پاسخ دهند و شائبه ها برطرف شود:
بسم الله الرحمن الرحیم
دادستان محترم عمومی و انقلاب تهران
معروض می‌دارد، حوزه علمیه امام خمینی(ره) در چارچوب اساسنامه خود، سال‌ها قبل برای تمهید ورود نوجوانان و دانش آموزان علاقمند به آموختن دروس دینی و حوزوی تصمیم به تاسیس مجموعه آموزشی و فرهنگی پیش حوزوی‌ گرفته و برای تاسیس این مرکز اقدام به اخذ مجوزهای قانونی لازم نمود.
بر همین اساس لازم بود تا موسسه‌ای وابسته به حوزه علمیه امام خمینی تاسیس گردد و بخشی از زمین متعلق به حوزه برای ایجاد این مرکز پیش حوزوی به آن موسسه منتقل شود.
 بر این اساس فردی به نام آقای **** که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد. اما متاسفانه فرد مذکور با سوء استفاده از اعتماد اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء اینجانب، تسهیم سهام به آن کیفیت و بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی اعضا نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء اینجانب و برخی اعضا ثبت این قضیه صورت پذیرفته است.
بنابراین موسسه ثبت شده به کیفیتی که در رسانه‌ها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب ومدیریت حوزه و بر خلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است.
 لذا اینجانب کاظم صدیقی از جایگاه تولیت حوزه علمیه امام خمینی(ره) و به عنوان یک شهروند، بدون در نظر گرفته شدن سوابق قضایی و عناوین سیاسی اجتماعی استدعا دارم نسبت به ثبت شکایت رسمی از فرد مذکور و دیگر نقش آفرینان در این فقره، با عنوان جعل و خیانت در امانت اقدام فرموده تا ابعاد این مساله برای عموم‌مردم عزیز ایران، خاصه مومنین روشن و شفاف شود.
کاظم صدیقی
نامه صدیقی به دادستان تهران


چند سوال از آیت الله صدیقی 
1 - اساساً وقتی حوزه علمیه فعال دارید، چه نیازی به موسسه ای برای آموزش های مذکور وجود داشته است که بعد نیاز شود، باغ به اسم موسسه شود؟ 
2 - آیا همان طور که در خبرها آمده، زمین مذکور باغ بوده است؟ اگر باغ بوده، آیا قرار بود آن را تغییر کاربری دهید؟ در جریان ممنوعیت تغییر کاربری باغ های تهران که هستید؟
3 - مرقوم فرموده اید کسی که مورد اعتماد بوده، مسوول ثبت موسسه می شود و او با جعل امضای شما و برخی دیگر از سهامداران، موسسه ای به اسم تان تاسیس می کند که "بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی اعضاء" بوده است.
سهامداران چه کسانی هستند؟  "خودتان، دو پسرتان، مدیر مدرسه تان و فردی دیگر به نام جواد عزیزی". (عروس تان هم بازرس موسسه است)
نوشته اید که خودتان در جریان نبودید، مدیر مدرسه تان هم نمی دانست، آیا حتی پسران تان هم متوجه نشدند که سهام دار شرکت شده اند؟ یا اگر متوجه شدند، حتی آنها هم به شما نگفتند تا این که یاشار سلطانی اسناد را منتشر کرد و شما از طریق رسانه ها فهمیدید در زمره مالکان موسسه هستید؟

موسسه صدیقی
4 - درباره ثبت موسسه توضیح داده اید. اما درباره اصل ماجرا یعنی "انتقال مالکیت باغ" توضیحی نداده اید و افکار عمومی و به تعبیر شما "خاصه مومنین" منتظر شفاف سازی در این باره اند. 
طبق اساسنامه موسسه شما، کلیه اوراق و اسناد و عقود با امضای مدیر عامل و یکی از اعضای هیات مدیره (متفقاً) یا با امضای شخص شما (منفرداً) معتبر است.
پس انتقال اسناد باغ ازگل به موسسه مذکور باید قاعدتا با یکی از دو روش امضایی زیر صورت گرفته باشد:
- امضای مدیر عامل + امضای یکی از اعضای هیات مدیره (مدیر حوزه یا یکی از پسران شما)
- امضای شخص شما به تنهایی
اگر حالت اول بوده، لابد دستکم علاوه بر مدیر عامل، مدیر حوزه یا یکی از پسران شما در جریان بوده اند (مگر این که بگویید اینجا  هم جعل کرده اند و باغ به نام شان شده است).
اگر حالت دوم بوده، پس خودتان به عنوان امضا کننده، در جریان بوده اید (مگر این که باز هم بگویید جعل کرده اند و باغ به نام تان شده است).
یعنی اگر اینجا هم مثل ثبت شرکت مدعی جعل شوید، معنایش این است که یکی رفته و ابتدا با جعل امضای شما و مدیر مدرسه شما و احتمالا پسران تان یک شرکت به اسم تان ثبت کرده و سپس مجدداً با جعل امضا، معامله ای انجام داده و باغی به اسم شما کرده است. 
حوزه علمیه امام خمینی
حمل بر صحت می کنیم و سوال پنجم را مطرح می کنیم:
5 - در فقره باغ، یک "انتقال گیرنده" داریم که می شود همان شرکت کذایی که شما روح تان هم از آن خبر نداشت و مدیر مدرسه تان هم مطلع نبود و احتمالاً پسران تان هم در جریان نبودند که مالک و عضو هیات مدیره آن شده اند و جاعل همه شما را یک جا دور زده و به اسم تان  شرکت ثبت کرده است.
اما در سوی دیگر، "انتقال دهنده" داریم یعنی حوزه علمیه امام خمینی(ره) که شما تولیت آن هستید. می دانیم که در دفاتر اسناد رسمی، صرفا با حضور شخص ذینفع یا نماینده قانونی یا وکیل او سندی انتقال می یابد و حتی اثر انگشت هم در سیستم ثبت می شود. 
سوال مهم اینجاست: چه کسی اوراق انتقال سند را "از جانب حوزه علمیه" امضا کرده است؟  
 آیا اینجا هم کسی جعل کرده و از طرف شما امضا کرده و باغ حوزه را به شرکتی منتقل کرده که شما و پسران و مدیر مدرسه تان سهامداران آن بوده اید؟ 
 یعنی هم «دهنده ملک» از طرف حوزه، جاعل بوده و هم «گیرنده ملک» از طرف موسسه، جعل کرده است؟ و شما هم کلا متوجه نشدید؟
 اگر در این حد متوجه آنچه در اطراف تان می گذرد نیستید، در سمت های متعدد خودتان از ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گرفته تا دبیرکلی بنیاد بین المللی غدیر، چه می کنید؟!
مردم ایران و "خاصه مومنین" منتظر پاسخ و شفاف سازی شما هستند.
آقای صدیقی! حالا که با خبرنگار سیما حرف زدید، به 6 سؤال رسانه های دیگر هم جواب دهید: چه کسی در دفترخانه، سند انتقال باغ را امضا کرد؟ خودتان نبودید؟!
 آقای کاظم رجبی صدیقی، بعد از ماجرای افشای اسناد انتقال غیر قانونی باغ 4200 متری حوزه علمیه امام خمینی (ره) به نام موسسه خود و پسرانش، در گفت و گوی کوتاهی با خبرنگار صدا و سیما در این باره توضیحاتی داده است. 
اصل این که ایشان حاضر شده جلوی دوربین قرار بگیرد و "پاسخ اجمالی" به "سوال کلی" خبرنگار صدا و سیما دهد، خوب است چرا که بارها پیش آمده که مسوولی در مظان اتهامی قرار گرفته و حتی به خود زحمت تکذیب هم نداده است.
ضمن استقبال از اصل پاسخگویی و تاکید بر این که باید ادامه یابد، حال  که ایشان با خبرنگار صدا و سیما گفت و گو کرده است، پیشنهاد می کنیم برای رفع ابهامات ماجرا که افکار عمومی را به شدت می آزارد، یک گفت و گوی آزاد با خبرنگاران سایر رسانه ها داشته باشد و همانجا نیز اسناد و مدارک را به همه نشان دهد تا مشخص شود هیچ قصور و تقصیری در این باره نداشته است.  ایشان به خبرنگار صدا و سیما گفت که من یک طلبه در دسترس هستم و جا دارد با برگزاری این نشست خبری، در عمل هم ثابت کند.
 آقای صدیقی! حالا که با خبرنگار سیما حرف زدید، به 6 سؤال رسانه های دیگر هم جواب دهید: چه کسی در ساعت 10:30 صبح در دفترخانه، سند انتقال باغ را امضا کرد؟ خودتان نبودید؟!این پیشنهاد از این روی نیز جدی است که ایشان در صدا و سیما گفت که خبرهای منتشر شده در این باره، برای ضربه زدن به اعتقادات مردم است و از این روی، انتظار می رود این روحانی که نگران باورهای دینی مردم است، با این گفت و گوی آزاد رسانه ای، شبهات را برطرف و به تقویت ایمان مردم کمک کند.
اگر ایشان در آن کنفرانس خبری به این چند سوال پاسخ دهد، حتما نگرانی از تضعیف اعتقادات مردم برطرف می شود و در عین حال، متوجه مظلومیت ایشان خواهند شد. این به نفع اسلام، نظام و شخص ایشان خواهد بود:
1 - شما منتشر کنندگان خبر درباره خود را به شرارت و تلاش برای ضربه زدن به اعتقادات مردم و لطمه زدن به چهره های مورد وثوق آنها متهم کردید. در عین حال درباره اتهامی که به شما وارد شده، گفتید بدون این که دادگاهی در این باره حکم دهد، متهم تان کرده اند. 
چگونه خودتان دیگران را بدون این که دادگاهی آنها را محکوم کند، متهم می کنید ولی نوبت به خودتان که می رسد می گویید حکمی در کار نیست؟ 
اساساً چگونه از نیت منتشر کننده خبر مطلع شدید؟ آیا نیت خوانی بلد هستید؟
2 - نقش دو آقازاده شما در حوزه علمیه امام خمینی (ره) - که ظاهراً هیچکدام هم روحانی نیستند - چیست؟ همچنین نقش آنها در ثبت موسسه پیروان اندیشه های قائم چه بوده است؟

موسسه کاظم صدیقی و پسران
3 - آیا درست است که حوزه ای که ساخته اید، در زمینی بنا شده که کاربری پارک عمومی داشته ولی تغییر کاربری داده شده است؟ اگر بله، چرا و چگونه این اتفاق افتاده و چه لزومی داشته پارک  عمومی تغییر کاربری داده شود؟ و چقدر درخت قطع شده است؟
4 - اساساً چه نیازی بوده است که ملکی بدان مرغوبی و گرانبهایی را در شمال شهر تهران و در کوهپایه های البرز بگیرید و آنجا مدرسه علمیه بسازید؟ آیا چون در شمال شهر تهران تقاضای جوانان برای طلبه شدن زیاد بود این کار را کردید؟
 نمی شد در یکی از مناطق فقیر نشین حوزه بسازید تا طلابی که در آن درس می خوانند، با دردهای مردم بیشتر آشنا و در آینده روحانیون مردمی تری شوند؟
موقعیت ازگل روی نقشه تهران
ازگل
5 - حتی اگر حرف تان را حمل بر صحت کنیم که خبر نداشتید موسسه ای به اسم شما زده اند باید بپرسیم آن کسی که مثلا در ساعت 10:30 روز 19 آذر 1402 به دفترخانه رفته و سند انتقال باغ را به موسسه امضا زده چه کسی بوده است؟ 
اگر شما بودید که دیگر ادامه بحث بی فایده است چرا که با پای خود رفته اید و باغ 4200 متری را که می گویند حدود 1000 میلیارد تومان ارزش دارد به موسسه ای منتقل کرده اید که خود و پسران تان سهامداران اصلی اند. اینجا که دیگر نمی توانید کس دیگری را متهم کنید. خودتان امضا کردید و خودتان هم باید در محضر دادگاه پاسخگو باشید.
اما اگر فرد دیگری رفته و حتی به پیامک های شما هم که از دفترخانه برای تایید سند می آید دسترسی داشته و جای شما امضا کرده و اثر انگشت زده، اول از همه باید این فرد را معرفی کنید و سپس باید سراغ آن دفترخانه رفت که بدون این که خودتان مطلع باشید، باغ به اسم موسسه تان زده است.
در چنان دفترخانه ای را باید گِل گرفت!

اسناد انتقال مالکیت باغ حوزه به موسسه شخصی
6 - در گفت و گوی خود با خبرنگار صدا و سیما گفتید که بعد از این ماجرا، مجمع عمومی تشکیل دادید و همه اعضا اعلام کردند باغ مال حوزه است.
اگر باغ به طور قانونی و منطبق بر حق منتقل  شده، این اعلام برای چیست؟
 اگر هم خلاف حق و قانون منتقل شده، شما که عمری را در قوه قضائیه سر کرده اید می دانید که "انتقال مال غیر" جرم است و وصف کیفری آن، با بازگرداندن مال از بین نمی رود. بنابراین، اگر باغ، در فرایندی غیرقانونی منتقل شده، منتقل دهنده، چه شما باشید و چه دیگری، مرتکب جرم شده و باید مجازات شود. خاصه آن که بعد از رسانه ای شدن ماجرا، این بازگشت صورت می گیرد.
 راستی آقای صدیقی! 
به عنوان متولی فعلی حوزه علیمه و یک قاضی سابق جواب دهید:   
اگر این ماجرا به این شکل و برای فرد دیگری اتفاق می افتاد به عنوان تولیت مدرسه چگونه پیگیری می کردید و به عنوان قاضی چه حکمی می دادید: 
اگر متوجه می شدید که فردی باغ 4200 متری حوزه شما را به اسم خود زده است آیا شکایت قضایی نمی کردید، حتی اگر آن فرد بعد از لو رفتنش، می آمد و می گفت ملک را بر می گردانم (چون تعرض به بیت المال کرده است و نه به حقوق شخصی شما)؟
 و اگر دست بر قضا، این پرونده به شعبه تحت تصدی شما می رسید، درباره آن فرد چه حکمی می دادید؟ 

قوه قضائیه
بعد از تحریر:
ما پای منبر شماها شنیده ایم و لذت برده ایم که حضرت علی علیه السلام  در محکمه ای در دوران حکومت شان، چون ادله کافی نداشتند، در برابر ادعای یک غیر مسلمان، محکوم شدند و چه در دادرسی و چه بعد از محکومیت، یک کلمه نگفتند که این فرد برای ضربه زدن به اسلام و نظام اسلامی و من که امیرالمؤمنین هستم این گونه در برابر من قرار گرفته است.
شما که از نعوذبالله از مولایمان بالاتر نیستید. اگر در این ماجرا خطایی کرده اید باید محاکمه شوید. اتفاقاً عدم رسیدگی دقیق به این پرونده است که به اعتقادات مردم ضربه می زند. اگر محاکمه شوید و روند دادرسی شفاف و علنی و با سند و مدرک باشد، چه تبرئه شوید و چه محکوم، مردم باورمند تر می شوند.
ضربه به اعتقادات مردم زمانی است که باغی از بیت المال واقعاً به اسم موسسه شما شده و خودتان هم قبول دارید که این اتفاق افتاده است و خبرش درز کرده و شما نیز به جای این که در محکمه از خودتان دفاع کنید، منتشر کنندگان خبر را متهم کنید و آنها را همراستای امریکا و رسانه های خارجی بنامید و دوباره برگردید به نقطه سر خط!



کاظم صدیقی استعفا داد؟
شیخ حسن اسدی از استعفای کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران خبر داد.
یکی از شاگردان کاظم صدیقی با انتشار متنی در شبکه اجتماعی ایکس، مدعی شد که وی از امامت جمعه و ریاست بر حوزه علمیه ازگل استعفا داده است.
آنگونه که خبر فوری روایت کرده، این شخص نوشت: «حجت‌اسلام کاظم صدیقی از امامت جمعه و ریاست بر حوزه علمیه ازگل استعفا داد؛ بین بدبین شدن جوانان به دین و انقلاب، و معرفی خود بعنوان فردی ناکارآمد و ساده لوح که فرزندانش از حسن اعتماد او سوءاستفاده کردند، من دومی را برگزیدم!»
کاظم صدیقی استعفا داد؟
نام شما

آدرس ايميل شما

محمد ولایی
Iran, Islamic Republic of
اولا رسانه باید ازادانه وظیفه الهی خود که همان سخن وحرف ملتند را ادای دین کنند::: دوما خدا وکیلی کاخه یا حوزه؟؟؟؟ بقیه جاهها که هر بیننده نگاه میکند عقل از کله ادم می پرد:::: طلبه یعنی جانشین مولا علی ع. و حلم وعلم و تواضع:: این همه هزینه؟؟؟؟ چطوری درس می خوانند
United States
خدا وکیلی بسیار متعصب نسبت به دین و انقلاب بودم ، از اول انقلاب تا کنون اینهمه بحران اقتصادی بر اعتقادم اثری نداشت ولی اختلاس های کلان از خاوری به بعد کم کم اعتقادم رو سست کرد و مخصوصا چای دبش و شیخ کاظم کلا بی اعتقاد وبدبینم کرده نسبت به مسئولینی که سکوت کرده ان و نقشه تراشی می کنن برا فرمالیته کردن این جنایات بزرگ .
Iran, Islamic Republic of
به نام امام زمان با آبروی امام زمان بازی کردی
فارس
Iran, Islamic Republic of
دست از سر این بردارید
ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص؟

ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص؟

مادر ترانه علیدوستی در صفحه‌ی شخصی خود در اینستاگرام اعلام کرد که این بازیگر مشهور به ...
مشکل ۵۰ ساله بازنشستگان حل شد

مشکل ۵۰ ساله بازنشستگان حل شد

با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور، معضل چندین ساله بازنشستگان کشوری در خصوص تأخیر در برقراری ...
مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

اگر قدرت اقتصادی ما به شکلی بود که پول ملی ما «ریال» از ارز‌های مسلط بر بازار‌های بین ...
1