تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۴۶
کد مطلب : ۴۱۰۳۷۷
یاداشتی از غلامعباس امیدوار؛

همه چیز درباره گروه مجردها/ پایان استانداری مرادی در کهگیلویه و بویراحمد/ وحشت مدیران از مرادی/ خوش بودند و رفتند و هیچ کارنامه‌ای بر جای نگذاشتند

غلامعباس امیدوار
۵۴
۸
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
همه چیز درباره گروه مجردها/ پایان استانداری مرادی در کهگیلویه و بویراحمد/ وحشت مدیران از مرادی/ خوش بودند و رفتند و هیچ کارنامه‌ای بر جای نگذاشتند
کبنا ؛کمتر از دو سال از استانداری دکتر احمدی در کهگیلویه و بویراحمد می‌گذرد. دو نماینده استان سابقه همکاری با وی در مجلس را داشته و یکی دیگر به جهت فعالیت در قرارگاه سازندگی در استان ایلام، با وی آشنا بوده است. دوره صدارت احمدی در کهگیلویه و بویراحمد دیری نپایید و وی با خود افرادی را نیر به حوزه استانداری آورد که اجمالاً به هر سه پرداخته می‌شود؛
مجتبی مرادی: نخستین فردی که احمدی رونمایی کرد، مرادی نامی بود که به سمت ریاست حوزه دفتر استاندار منصوب شد. به محض اسقرار احمدی، در جلسه تودیع و معارفه، مرادی با شدت کلید حوزه ریاست استانداری را از ریاست سابق این حوزه گرفت که همین نحوه برخورد در لحظات اولیه معارفه احمدی، نشان از جولان مرادی و انعکاس ناخوشبینی و ذهنیت منفی احمدی به استاندار قبل و تیم وی و... بود. در نوع استخدامی مرادی تشکیک بسیار است و گویی از سازمان همیاری شهرداری‌ها آمده و چگونگی مأموریت وی به حوزه وزات کشور محل ابهام جدی است؛ پیش‌تر از احمدی، استاندار سابق ناچار به کنار گذاشتن فرماندار دنا به جهت نوع استخدام وی در شهرداری شده بود، ولی گویی برای جناب مرادی قانون بر لونی دیگر بوده است. شایع بود که وی داماد احمدی و یا طراح تبلیغات انتخاباتی و یا دوست وی و... است که هیچ وقت واقعیت این شایعات مشخص نشد. در این دوره کوتاه، مرادی حکومت تمام عیاری در استانداری کهگیلویه و بویراحمد داشت که با توجه به عدم حضور مستمر احمدی، گویی در حوزه ریاست، وی جایگزین استاندار بود. مرادی استیلای کامل بر مدیران کل و معاونان و مدیران حوزه استانداری داشت به گونه‌ای که از وی هراس داشتند. (به عنوان مثال در یکی از گفتگوهای رسانه‌ای چندی پیش، مدیر حوزه تحول اداری استانداری از ترس معاون سیاسی (نظری) از مرادی یاد می‌کند) مدیران کل می‌بایست با وی هماهنگ بودند و به میل ایشان رفتار می‌کردند؛ به عنوان مثال در مصاحبه گزینه مطرح برای مدیرکلی ارشاد استان (خانم ماحوزی) ماهیت برخی از اقتدار و مداخله ایشان انعکاس یافت. به نظر می‌رسید از آنجایی که مرادی نمی‌توانست بر یک مدیر خانم استیلای کامل داشته باشد، سعی در ایجاد ارعاب در ایشان برای قبول سمت ارشاد در استان نموده است. حتی مدیران حوزه استانداری اجازه نداشتند بدون اجازه وی مصاحبه و گفتگوی رسانه‌ای داشته باشند.
مرادی که در اصطلاح عام منشی استاندار بود، برای خود دفتر و دستک و منشیانی داشت و گاهی فرمانداران و بخشداران و مدیران، برای دیدن وی می‌بایست ساعت‌ها پشت درب می‌ماندند! مرادی برای خود صدارتی داشت و همه امور باید به میل او بود و برای خود ترک تازی‌ها می‌نمود و انگار عملاً استاندار واقعی بود. رفتار و برخورد وی با مدیران تحقیرآمیز بود که از یک مدیر دفتر چنین هراس داشته باشند. قطعاً این جوان قدرت طلب و جویای نام و شهرت، در برخورد و استلای بر مدیران چنان خاطراتی دارد که روزی در قهوه خانه‌ای در فلان و بهمان جا، دود قلیان میوه‌ای خود را پیچ در پیچ هوا خواهد داد و با لبخندی فاتحانه بر لب، برای دوستان و مستمعان خود از برخوردها و حکومت خود بر این مدیران، خاطره‌ها نقل خواهد کرد. به هر حال حکومتی داشت و خوش بود که یقیناً دگر «تَکرار» نخواهد شد.
عزیز فیلی: دومین فردی که احمدی رونمایی کرد، فیلی بود که تا به امروز مردم استان نمی‌دانند دقیقاً اسم وی را فیلی یا فَیلی یا فُیلی یا... خطاب کنند. پیش از این، وی معاون عمرانی استاندار مرکزی بود که احمدی به تحریک و تشویق و خود به اشتیاق و بیم و امید به صدارتی که در اصل در دست مرادی بود (استانداری کهگیلویه و بویراحمد)، اراک را رها کرد و به معاونت استانداری استان کوچک‌تر و سطح پایین‌تر تن داد که به تقدیر روزگار به مراد جایگاه مرادی (استانداری) نرسید و به قول لرها؛ «از یار شد و به دوست هم نرسید» احمدی عرصه جولان را از سایر معاونت‌ها گرفته بود تا فیلی را «عزیز» خود کند و وی را تنها معاون بلامنازع نموده بود و در رسانه‌ها، جلسه‌ها و دیدارها میدان را برای معرفی وی مساعد بکرده بود که ذهنیت عمومی برای استانداری وی آماده شود. اما روزگار با عزیز موافق نبود و وی قافیه را باخت و قطعاً امروز با عقل محاسبه گر خود، از این عزیمت و هزیمت ناخرسند است. و بدین ترتیب تنها پروژه و برنامه ی دکتر احمدی در استان (استاندار سازی فیلی) به شکست منجر شد.
علی محمد احمدی: سردمدار این قافله احمدی بود که وقتی از وکالت مردم دهلران بازمانده بود و استانداری استان محروم کهگیلویه و بویراحمد را محملی برای سر برآوردن مجدد در عالم سیاست و دست و پا کردن رزومه سیاسی برای خود دیده بود تا خلأ بازماندگی در انتخابات گذشته را جبران کند و با نحوه آمدن و رفتنش معلوم است که سودای خدمت به مردم استان محروم کهگیلویه و بویراحمد را نداشت و بیشتر دغدغه مند تدارک رزومه و سکویی برای انتخابات پیش رو بود. وی با انتصاب فَیلی و تدارک وی برای جایگزینی خود، از همان اول به صورت ضمنی به مردم استان فهماند که قصد ماندن ندارد و دلش در جای دیگری و سودای عالمی دگر دارد. چه اگر می‌خواست خدمت کند، علی القاعده باید خود را برای یک دوره چهار ساله آماده می‌کرد و اینکه بخواهد یک سال و نیم بماند و برود شرط خدمت به مردم نیست. احمدی نمی‌تواند ادعا کند که این اواخر تصمیم بر رفتن برای انتخابات را اتخاذ کرده؛ چراکه از همان اول این مسئله معلوم بود و با انتصاب فیلی و تدارک وی برای جایگزینی خود، صحت این امر مشخص است.
جسم احمدی در استان نبود و به ندرت سرکشی می‌کرد و روح وی در وادی حوزه انتخابیه و خانه‌اش در تهران بود. وی برای اینکه خلأ وجود خود در استان را بپوشاند، شیوه نخ نمایی داشت که در هنگام حضور در استان، یک موج و شلوغی و سخنان تندی بیان می‌کرد که خوب بتواند با انعکاس رسانه‌ای خود را فعال نشان دهد و مردم خیال کنند که احمدی حضور فعال و پیگیرانه دارد. احمدی در ابتدای حضور خود، کلیه استانداران قبل را متهم به کم کاری نمود و اذعان داشت که اگر هر کدام از این استانداران یک ملاقه بودجه با خود آورده بودند، وضعیت کهگیلویه و بویراحمد اینگونه نبود، در حالی که خود نیم ملاقه هم بودجه نیاورد. عجیب بود وی که خود درس خوانده اقتصاد بود، چرا اینگونه بی پروا و بدون دقت سخنی می‌گفت که خود از پس آن بر نمی‌آمد. گویی وی با بودجه نویسی و تصویب قانون و ... آشنا نبوده و سابقه تصدی مسئولیتی نداشته که به یکباره چنین ادعایی نمود. به هر حال بخت نیز با احمدی یار نبود و وضعیت بودجه‌ای کشور از سابق بدتر شد و با وجود تحریم‌های جدید، احمدی نتوانست قاشقی بودجه برای استان جذب نماید که البته در این خصوص نمی‌توان بر وی چندان خرده گرفت؛ چراکه وضعیت اقتصادی کشور نابسامان (تر) شد، ولی می‌توان خُرده گرفت که چرا یک اقتصاد خوانده (نه اقتصاد دان) نمی‌تواند پیش بینی درستی از توان خود و وضعیت متلاطم اقتصادِ سیاسی کشور داشته باشد.
مردم انتظار داشتند که وقتی وی نتوانسته بودجه‌ای بیاورد، حداقل بر عملکرد دستگاه‌ها و مدیران نظارت نماید و با نابسامانی اداری در استان و استخدام‌های فله‌ای، قبیله‌ای و فامیلی مبارزه کند و حداقل شأن نظارتی نماینده دولت را برای سالم سازی سازمان اداری استان به کار گیرد که به این امر نیز بی توجه بود و وضعیت اداری استان در نابسامان‌ترین دوران خود به سر می‌برد. وی نسبت به گزارش‌های مردمی و رسانه‌ای در خصوص کم کاری، سهل انگاری و پارتی بازی‌ها در دستگاه‌ها هیچ واکنش عمومی و رسانه‌ای نداشت و با توجه به عدم اصلاح امور گزارش شده، می‌توان گفت که حتی در عمل و در خفا نیز پیگیر آنها نبود و جالب آنکه به تبع همین رویکرد، مدیران وی در حوزه استانداری نیز نسبت به چنین مسائلی واکنشی نشان نمی‌دادند و احساس مسئولیت نمی‌کردند. به عنوان مثال در باب گزارشات و استمداد طلبی مردمی و رسانه‌ای در خصوص چگونگی وضعیت نابسامان و بی ضابطگی‌ها و پارتی بازی‌ها در تخصیص سهمیه نمایندگی‌های بیمه ایران در استان و استخدام‌های دقیقه نودی شرکت آب و فاضلاب استان که مربوط به همین سه ماهه اخیر بود و یا در مورد آشفتگی و خودمختاری دستگاه‌ها در تعطیلی پنج شنبه‌ها و عدم هماهنگی و وحدت رویه دستگاه‌ها هیچ واکنش و اقدامی صورت نگرفت. (قبل‌تر از این سه ماهه را بگذریم)
در ابتدای ورود، احمدی در جلسات به مدیران تذکرات جدی می‌داد و تشر می‌زد و عتاب و خطاب می‌کرد و حتی در جلسات اولیه شورای اداری استان که قبل از وی دچار بی نظمی و بی توجهی شدید مدیران بود، مانع حضور برخی از مدیرانی که با تأخیر و بی توجه آمده بودند، شد ولی اندک اندک این جدیت و توپ و تشرهای ظاهری نیز رنگ باخت و به جایی رسید که همان مدیرانی را که در جلسات ابتدایی شورای اداری راه نداده بود، ارتقاء یافتند و مورد تشویق قرار گرفتند. (به عنوان مثال فرماندار وقت را به سمت معاونت سیاسی خود منصوب و مدیرکل آب منطقه‌ای را ابقاء نود و...) این روند به گونه‌ای پیش رفت که در این اواخر (چند ماه اخیر) دیگر نه تنها ایراد و توپ و تشر به مدیران به فراموشی سپرده شد، بلکه مکرر اخبار تشکر و تقدیر وی از عملکرد ناکرده مدیران انتشار می‌یافت!
احمدی به آزادی رسانه‌ها چندان اعتقادی نداشت و چندی پیش در باب انتشار اظهارات شهردار یاسوج در خصوص خود، مدیرکل ارشاد را مورد خطاب جدی قرار داد و مستقیماً و صراحتاً در جلسه شورای اداری از وی خواست که رسانه‌ها را کنترل نماید و درصدد تحدید فعالیت رسانه‌ها و انتشار حقایق اظهارات بود.
احمدی مطیع نمایندگان بود و اقتدار لازم در برخورد با مدیران منتسب به برخی از نمایندگان را نداشت و صرفاً نتوانسته بود و یا نمی‌خواست با نماینده کهگیلویه اینگونه باشد و در این مدت اندک، بارها گزارش‌هایی از دعاوی و لفاظی های وی در خصوص استاندار بُغچه به دوش، انتشار می‌یافت.
به هرحال احمدی از همان اول قصد ماندن نداشت و بُغچه را باز نکرده بود و بر دوش گذاشته بود و سودای جای دیگر داشت و دل در گرو دیاری دگر. طبق گزارشات وزارت کشور، در کنار ده فرماندار مستعفی، احمدی تنها استانداری است که به سودای وکالت یک شهرستان، استانی را رها کرد و اگر نتواند اعتماد مردم آن دیار را جلب کند کلهم خاسرون خواهد بود...
احمدی حتی حوزه‌های اختصاصی وزارت کشور (فرمانداری ها و بخشداری) را سامان نداد و هنوز در حال عزل و نصب آنها بود و غالب آنها با حکم سرپرستی اداره می‌شوند.
تیم مجردها (هر سه نفر): نه تنها استاندار، بلکه مرادی و فیلی نیز بغچه به دوش بودند و مجردی در استان به سر می‌بردند و استان کهگیلویه و بویراحمد را لایق سکونت خانواده نمی‌دانستند! (البته اطلاعی از تأهل و یا تجرد واقعی مرادی نیست) اقامتگاه این سه نفر در مهمانسرای استانداری کهگیلویه و بویراحمد (واقع در پشت فروشگاه رفاه یاسوج) بود که زیست مجردی و خوش نشینی داشتند و دائماً در مسیر تهران – یاسوج در تردد بودند و به اصطلاح امروزی، پروازی بودند. لازم است در باب هزینه اقامت و خورد و خوراک و هزینه‌های پروازهای دائمی آنها شفاف سازی شود که گزارشات حاکی از صرف هزینه‌های چند ده میلونی ماهیانه از خزانه ملت و بودجه استانداری دارد. در این دوره کار عمرانی خاصی انجام نشد و حداقل سامان و نظارت خاصی بر عملکرد دستگاه‌ها و مدیران وجود نداشت. اثری ماندگار از عملکرد اجرائی و یا نظارتی خود بر جای نگذاشتند و قضاوت مردم را خریدند و رفتند ...
--------------------------------
غلامعباس امیدوار
--------------------------------
نام شما

آدرس ايميل شما

شهروند
Iran, Islamic Republic of
کبنا! شما اینهمه رو میدونستی خوب زودتر می گفتی چرا الان..
Iran, Islamic Republic of
تاسف باید خورد اول به حال این رسانه چرا تا زمانی اینا قدرت داشتند علنی نمی کردی پس معلوم خودتان هم ترس داشتید و تاسف دوم بابت این همه ظلم که به این استان می شود
United Kingdom
بابا نمیشناسی حرف نزن
خانواده شهید
Iran, Islamic Republic of
خدایی من رفتم. و به جان شهدا به محض دیدن ایشون. ناپخته بود و توی عالم دیگری بود .احساسم این بود که در فضای دیگر دارد به مردم استان دستور و کد خدایی میکند .
علی
Iran, Islamic Republic of
افرین .بی نظیر نوشته جناب امیدوار هم ادبیات وهم محتوای متن بسیار جالب میباشد ولی ای کاش زودتر مینوشتی.ویقین بدان بسیاری از مسئولین کنونی استان مشمول این متن غنی میباشند
Iran, Islamic Republic of
نوش دارو بعد از مرگ سهراب
Iran, Islamic Republic of
خدا قوت دولت تدبیر و ناامید
محند
Iran, Islamic Republic of
ارثیه بوده در جریان باشید
Iran, Islamic Republic of
خدا پدرتو بیامرزه گل گفتی
نانا
Iran, Islamic Republic of
سلام حالا که دارن می رن گفتن این حرفها چه فایده ای داره... شما که از قبل می شناختینشون و می دونستین چرا اظهار نظر نکردین ...
واقعا این همه مرادی ترس داشت که نشه واقعیت رو در موردش گفت...
Iran, Islamic Republic of
جدا متن خوبی بود ولی بهتر بود قبل از رفتن احمدی اینکار انجام می گرفت
بویراحمد سرافراز
Iran, Islamic Republic of
تا دیروز همین رسانه نماها قربون صدقه مرادی بیچاره می رفتند. این هم مثل داستان. و پتروشیمی سقاوه شد. فکر نکنید مردم این ها را نمی دانند. سرتان زیر برف است و کاش می دانستید در بازار چه به دنبال سایت های اجاره ای پولکی می گویند
دنای سرفراز
Iran, Islamic Republic of
مدیران استان بودند و هستند که در مقابل .تعظیم و از ترس او را ستایش میکردند
دنا
Iran, Islamic Republic of
تحلیل قشنگی بود مرسی
درتاج
Iran, Islamic Republic of
با سلام..ما کی باید دست از این رفتارها و ترسها برداریم که هنگام ریاست افراد مجیز گوی انانیم همینکه رفتند زبانمان باز میشود و فقط وقت تلفی مخاطبین هست وبدون نتیجه خاصی است خواهشا سعی کنید شجاعت داشته باشید وانتقادها به موقع و در زمان حضور افراد در پستشان باشد تا هم موثر باشد وتاثیر اصلاحی داشته باشد.یا نویسنده متهم به سهم خواهی و ناکامی نشود.بنا بر این در زمان حضور افراد عملکرد انها تحلیل شود تاثیر ان و برداشت خواننده از زمین تا اسمان متفاوت خواهد بود
Iran, Islamic Republic of
احسنت واقعا حق مطلب ادا كردي كاش عنوان دار ودسته ميذاشتين
امیر
Iran, Islamic Republic of
چند نکته:.اولا از مرادی تصویر غیر منصفانه ای ارایه کرده اید.بیشترین حضور در استان با اقای مرادی بوده.دوما اقتدار مدیریتی جز ضروریات است مخصوصا در استانی مثل ک. ب.سوما مرادی یکی از خدومترین و موثرترین و کار راه انداز ترین افرادی بوده که تا الان بهاستان ما امده اند.و در نهایت مرادی بیش از انکه یک سیاستمدار باشد شخصیتی فرهنگی است که ایندگان از او به نیکی یاد خواهند کرد.با دعای خیر ایشان و اقای استاندار شریف را بدرقه می کنیم.
دهدشت
Iran, Islamic Republic of
جناب امیدوار
شیر مادرت حلالت باشد. ولی کاش این مقاله را یکسال پیش می نوشتی‌
مهقلی
Iran, Islamic Republic of
استاندار پروازی
معاون پروازی
دفتر دار پروازی
چنین استانی باید تو هوا باشد. نه بر روی زمین.
غنی ترین استان خاورمیانه.
فقیر ترین استان جهان.
بیکار
Iran, Islamic Republic of
ما که دستمون به جایی نمیرسه.
و خداوند از کسانی که به نوعی ظلم و پارتی بازی و سو مدیریت کردند نگذرد.
دعا تنها ابزار مردم بی نواست.
مطلع. (سانسور نکن)
Iran, Islamic Republic of
شاید برخی اشکال بگیرند که چرا این حرفا قبلا زده نشد. باید گقت:
همانطور که در متن گفته شده، رسانه ها تحت کنترل شدید بودند و در انعکاس انتقادات به استاندار واهمه داشتند و گرنه قرار بود این مطالب قبلا انعکاس می یافتند.
در ضمن برخی مطالب مربوط به حال هستند. از جمله شکست استاندارسازی فیلی
یزدگرد
Iran, Islamic Republic of
اما ور ششتیش ککا
Iran, Islamic Republic of
متن دقیق وبحایی است اما با آمدن استاندار جدید (ایلامی دیگر) آقای کلانتری آیا آشیل در برهمان پاشنه نمی چرخد ؟
بعد از یک سال یادوسال دیگر داد استان از عملکرد نداشته ایلامی ها بلند شود .به قطع یقین اینطور خواهد شد,
اما ای کاش سهم مدیران استانی را هم از این خسران استانی می نوشتید
وای کاش سهم نمایندگان مردم را از این پس رفت ها می گفتید ومی نوشتید..
امایک نکته را باید یاد آور شد که :مرادی,احمدی فیلی مثلث قدرتی از ایلام بودند که همه مدیران ونمایندگان استانی را در سیاست و وبودن وماندن در مدیریت حریف بودند.
و کلانتری هم می آید ودوران استاندار بودن را برای ارتقا کسب می کند ومی رود .
وآنچه می ماند استان کهگیلویه وبویر احمد محروم از همه چیز ومردم فقیرش است .که می ماند ومی ماند
تفسیر
Iran, Islamic Republic of
در مجموع بیانات جالب و علمی خوبی بو د . اما ایا بعد از رفتن کلانتری باز هم همین قصه تکار خواهد شد ؟چاره چیست ؟مشکل از کیست؟
جوان
Iran, Islamic Republic of
این مطلب باید زودتر از اینها عنوان میکردین،چرا تا زمانی که بودن چیزی نگفتین؟ نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هرچند میدونم کامنتم نمیذارین
باوی
Iran, Islamic Republic of
ای سایت هزاررنگ قبلا که این مطالب رونمیزاستی العان که رفته اینارومیزاری،اخ واینکه هزاررنگ داره
همشهری
Iran, Islamic Republic of
این روند استقبال عالی و بدرقه افتضاح از ویژگی های بعضی از افراد هست البته این روند در بین مدیران هم دستانی ادارات هم هست تا وقتی که شخصی مدیر هست همه تعظیم و وقتی که از صندلی خداحافظی کرد دیگه میشه آدم بده
ما کجای دنیا قرار داریم ؟؟؟؟
عابدی
Iran, Islamic Republic of
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالْقِسْطِ وَ لا يَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلي‏ أَلاَّ تَعْدِلُوا اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوي‏ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبيرٌ بِما تَعْمَلُونَ...عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگوی....نفی حکمت مکن از بهر دل عامی چند...
Iran, Islamic Republic of
خداوند افراد بی کفایت را نابود بگرداند
داود
Iran, Islamic Republic of
تا تونستید ازش استفاده کردید حالا که ررفته دارید هرچی از زبونتون در میاد بهش میگید واین خیلییییی زشته و دور از مروت و جوانمردیه واقعا .بعنوان یه فرهنگی از رفتار شما خجالت میکشم انصافا .چرا تا اینجا بود وانتقادات شما میتونست ایشان را تغییر بده سکوت کرده بودید ؟؟؟...
Iran, Islamic Republic of
چرا حالا این حرفا را میزنید ترسوها!!!!!!!
وحید
Iran, Islamic Republic of
چرا بعد از رفتن مجردها شروع شاهنامه خوانی میکنید مگه همین حرفها را نمی توانستید زودتر برای مردم بگید
بدبختیم
Iran, Islamic Republic of
وای چ بر سرمان می آید
Iran, Islamic Republic of
غیر منصفانه و کاملا مغرضانه قلم زدید!
در وادی وجدان بد جوری گرفتار خواهی شد!!!!!!!!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
خاک بر سرتون که الان که رفته دارید چرند میگید اگه شهامت داشتید و رسانه بودید ووامدار کسی نبودید داد میزدید
Iran, Islamic Republic of
متاسفانه متاسفانه
مردم
Iran, Islamic Republic of
. گفتی عزیزم بیشتر. وجودت بود
Iran, Islamic Republic of
چه بگویم ؟ سخنی نیست
در همه خلوت این شهر، آوا
جز ز که دراند کفنی، نیست.

وندر این ظلمت جا
جز سیانوحه ی شو مرده زنی، نیست.

ور نسیمی جنبد
به ره اش
نجوا را
نارونی نیست.

چه بگویم؟
سخنی نیست...
منصف
Iran, Islamic Republic of
خیلی بی انصافیه تا دیروز عزیز فیلی معاون خوش اخلاقی بود،مرادی آدم متعالی بود،احمدی اقتصاد دان بود .حالا که رفتن برای خودشیرینی به دروغ و تهمت و افترا قصد تخریب شون رو دارید ،سایت وزین کبنا چرا این مزخرفات رو میزنه.اعتبار خودش رو زیر سوال می بره
کارمند
Iran, Islamic Republic of
این جوری که من شنیدم هزینه ماهانه خورد و خوراک و پروازهاشون و.... بالای 60 میلیون بوده
یاران
Iran, Islamic Republic of
.دوستت مرادی رفت .خدا از تقصیرت نگذره .خواهی دید در دره ای
Iran, Islamic Republic of
آقای تاجگردون بفرما اینم از استاندار منصوب شما
اینه
Iran, Islamic Republic of
نوشدارو بعد از مرگ سهراب
ما عادت داریم پشت سر حرف بزنیم
علی
United States
اگر شخصی از مرادی ترسیده لایقتش بیشتر از این نیست، بله وقتی منافع در خطر بیفته باید از امثال مرادی که خودش لر تبار می باشد بترسید، خیلی هم عالی بعد از رفتن مرادی این بچه عزیز ملت ترسشون بر طرف شده
علی
United States
سی سال قبل از احمدی هم محرومترین استان بود و جهل سال بعد احمدی هم محرومترین استان خواهد بود، دقیقا نقش احمدی این وسط چی بوده الله اعلم
Iran, Islamic Republic of
نباید غیر عادلانه هم قضاوت کرد. در سیل اخیر و در برخی مسائل استان آقای احمدی و تیمشان بهتر از بسیاری از استانداران فعلی در سایر استانها بودند. نمونه آن همین خادمی همشهری خودمان استاندار لرستان. که حداقل احمدی صد درجه بهتر از ایشان بود. اشکالات داشته ولی در مقایسه با استانداران تدبیری او از بهترینهایشان بود.
شما خود حدیث مفصل بخوانید از این مجمل
Iran, Islamic Republic of
«احمدی مطیع نمایندگان بود و اقتدار لازم در برخورد با مدیران منتسب به برخی از نمایندگان را نداشت»
بنظرم همین یک جمله گویای خیلی از واقعیتهاست، وقتی نمایندگان ما بجای پرداخت به وظایف نمایندگی دنبال عزل و نصب حتی مدیران جز در دستگاههای اجرایی باشند و مدیران استان با استاندار همراهی لازم را نداشته باشند چه انتظاری میتوان داشت. باید بدانیم که یک دست صدا ندارد و بهتر است اول یک سوزن به خودمان بزنیم بعد یک جوال دوز به دیگران
علی
Iran, Islamic Republic of
مدیران کبنا اگه جرات داشتی پیش از این میگفتی بنده خدا نون به نرخ روز میخوری فردا پاچه مدیر بعدی میشی بعد که خواست برود چیز دیگری میگی این نشد رسم نشریه داری ادم باید جربزه داشته باشه تو باید صدای مردم باشی نه نوچه مدیران خودتو نشون دادی که فقط اهل زدو بند با هر کس که مدیر باشد هستی به محض رفتن شیپور وای مظلوم یا ظالم سر میدهی
بخون
Romania
معلومه درست مطلب رو نموندی
نویسنده گفته که رسانه ها رو کنترل میکرد‌‌ن و ازادی نداشتن
مرادی نوروزی
Iran, Islamic Republic of
مرادی اخیرأ به تأهل رسیده بود
Iran, Islamic Republic of
چرا دیر این مطالب رو نوشتید و گذاشتید. آبروی استان بازی کند حیف و صد حیف
لطفی
United Kingdom
با سلام خدمت مسول سایت
آقای مرادی مجرد هستن.
اینکه چطور به این سمت رسیدن وبا سن کم ودر عرض چهارسال از یک دانشجوی رشته حقوق وخلاصه بگم یک دانشجوی شهرستانی که با بدبختی تونست تهران زندگی کنه وادامه تحصیل بده و....من درتعجبم البته دلیل پیشرفتشو کامل آگاهم.
فقط در یک کلمه میگم خدا نکند گدا معتبر شود گر معتبر شود زخدا بیخبر شود.
تعجب میکنم که مدیران همه از مرادی حساب برده باشن.
مرادی نه علمشو داره ونه قدرتشو البته تحصیلات داره که اونم همه دارن ومطمعنم الان هنوز مدرک دکترا رو نگرفتن دانشجوی فوق لیسانس چطور تونسته در عرض ۴سال دکترای حقوق رو بگیره.
حیف اون شخصیتهای بزرگ وخداپرستی که این مرادی پشتش به اونا گرمه.
یک حقوقدان رو چه به مدیریت.
مرادی باید بره کارمند حقوقی یک اداره ای یا دفتری بشه.حتی ازمونهای وکالت وغیره رو شرکت کرده بود رتبه نیاورد الان شده مدیر؟چقد جایگاه ها تغییر کرده.
مرادی لایق هیچ چیز نیست چون به قدرت وپول رسیدن رو نداره.اینجور آدمای منفعت طلب به یه شخصی محکم میچسبن واون شخص رو پله ترقی خود قرار میدن وزمانیکه به اون شخص نیاز نداشته باشن زیر پا لهش میکنن مثل بقیه افراد.
موافق
Iran, Islamic Republic of
به شدت با نظرت موافقم
کامل میشناسمش
دلسوز
Iran, Islamic Republic of
بنده این آقا رو گفتید از بچگی میشناسم
انسان در ظاهر باسوادی است،
بدترین دشنام بین‌المللی کدام کلمه است؟

بدترین دشنام بین‌المللی کدام کلمه است؟

همه مردمان عالم، اجماع دارند بر این نکته که فرهنگ اهمیتی حیثیتی و حیاتی برای نوع بشر ...
رییسی، رقیب احمدی‌نژاد؟

رییسی، رقیب احمدی‌نژاد؟

زیباکلام با اشاره به اینکه اصول‌گرایان به دنبال این هستند، که بتوانند نامزد خود را با ...
(تصاویر) ابرخودروهای خیره کننده پلیس دبی

(تصاویر) ابرخودروهای خیره کننده پلیس دبی

مدیر کل بخش حمل و نقل و نجات پلیس دبی گفته که افزایش سوپراسپرت‌های پرقدرت این بخش به ...
1