تاریخ انتشار
جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۵۰
کد مطلب : ۴۹۹۸۵۱
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تشریح کرد؛

وقتی بیت‌کوین برق یاسوج را می‌بلعد/ هشدار جدی درباره استخراج‌های غیرمجاز

۰
وقتی بیت‌کوین برق یاسوج را می‌بلعد/ هشدار جدی درباره استخراج‌های غیرمجاز
کبنا ؛مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد، استخراج غیرمجاز رمز ارز و برق‌دزدی‌های گسترده را علت اصلی نوسانات و افت ولتاژ برق در استان عنوان کرد و نسبت به افزایش بی‌رویه مصرف برق خانگی هشدار داد.
به گزارش کبنا نیوز، حیدر نیکنام، مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، اعلام کرد: «استخراج رمز ارز (ماینر) غیرمجاز به همراه برق‌دزدی‌های نامشهود، از عوامل اصلی نوسان و افت ولتاژ در سطح استان است که مصرف برق خانگی را به شکل غیرقابل قبولی افزایش داده است.»
وی افزود: بیشترین محدودیت و قطعی برق در استان مربوط به نهادهای اداری است و تاکنون ۱۵۷ مشترک پرمصرف از ادارات و بانک‌ها پس از دریافت تذکرات متعدد، با قطع برق مواجه شده‌اند.
مدیر دفتر مدیریت مصرف گفت: «برق‌دزدی به صورت نامشهود و از راه‌های مختلفی مانند دستکاری کنتورها رخ می‌دهد که این موضوع سبب بروز نوسانات و اختلالات برای سایر مشترکان شده است.»
او ادامه داد: «امسال مصرف برق خانگی بیش از ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است که بخشی از این افزایش به خاطر استقبال مردم از کولرهای گازی است.»
نیکنام تاکید کرد: «۵۱ درصد از مصرف برق استان مربوط به بخش خانگی است و حدود ۴ هزار مشترک بدمصرف که برقشان بیش از دو و نیم برابر الگوی مجاز است، شناسایی شده‌اند. برای مدیریت مصرف، یک چهارم این مشترکان به کنتور هوشمند مجهز شده‌اند تا محدودیت‌ها اعمال شود.»
او در ادامه گفت: «سازمان‌های دولتی نیز به کنتورهای هوشمند مجهز شده‌اند و در صورت تخطی از مصرف، برق آنها به صورت موقت یا دائم قطع می‌شود. همچنین در مرحله اول ۲۰ اداره به مولدهای خورشیدی مجهز شده‌اند.»
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت برق استان از مردم خواست: «در صورت مشاهده استفاده غیرمجاز از برق، گزارش دهند تا اقدامات لازم برای کاهش نوسانات و برخورد با متخلفان صورت گیرد.»
به گزارش کبنا، در سال‌های اخیر، قطعی و نوسانات برق در استان کهگیلویه و بویراحمد، به ویژه در بخش‌های اداری و کشاورزی، باعث نارضایتی شده بود که با اصلاح شبکه‌های توزیع در دو سال گذشته شرایط کمی بهتر شده است.



 
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1