تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۱۵
کد مطلب : ۴۶۴۲۵۰
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

کنگره ملی سرداران و شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد بزرگترین رویداد فرهنگی است

۰
کنگره ملی سرداران و شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد بزرگترین رویداد فرهنگی است
کبنا ؛سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمهیدات لازم برای هر چه بهتر برگزاری کنگره ملی سرداران و شهدای استان از هم اکنون به عمل آورده شود.
علی محمد روستا در کمیته عمرانی، خدمات اجتماعی و محرومیت زدایی کنگره شهدای ۱۴۰۳ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برگزاری کنگره سرداران و شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد کار فاخر و ارزشمندی است و همه دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی تمهیدات لازم با برای برگزاری کنگره‌ای در خور‌شان شهدای استان فراهم کنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی در نخستین گام نسبت به تعویض تابلو‌های تصاویر شهدا که چندین سال است نصب شده‌اند، اقدام کنند.
وی با تأکید به اینکه دستگاه‌های اجرایی با افتخار برای برنامه‌های مربوط به کنگره شهدا اقدام کنند، افزود: مشارکت و همکاری همه دستگاه‌ها در به سرانجام رسیدن برنامه‌های مربوط به کنگره شهدا لازم و ضروری است.
روستا عنوان کرد: در این نشست مصوب شد تا زمان برگزاری کنگره ملی شهدای استان که در سال آینده خواهد بود یادمان‌های شهدایی که فاقد امکانات هستند با کمک راهداری و شرکت گاز شناسایی و اقدامات لازم صورت گیرد.

سرپرست معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری با اشاره به اینکه نبود دهکده و موزه دفاع مقدس زیبنده این استان نیست، گفت: از این پروژه بازدید خواهیم کرد و اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه مهم فرهنگی اختصاص داده می‌شود.
وی عنوان کرد: نام‌گذاری پروژه‌های مهم عمرانی به نام شهدا از دیگر مواردی است که مصوب کردیم و مقرر شد راه و شهرسازی و شهرداری یاسوج نسبت به آن اقدام کنند.
دبیر کنگره شهدای استان هم در این نشست از ارائه خدمت به مناطق کمتر برخوردار استان قبل و بعد از برگزاری کنگره شهدای استان خبر داد و گفت: ۱۶ المان باید در مناطق مختلف استان طراحی و در هر شهرستان ۲ المان نصب شود.
عبدالصفا نجاتی عنوان کرد: سردیس شهدای شاخص استان احداث و نصب شود، ضمن اینکه ۱۵۶ تابلو شهدا باید نصب شوند و تاکنون ۴۰ مورد انجام شده است.
صالحی رئیس بسیج سازندگی سپاه فتح استان هم در خصوص ارائه خدمات به مناطق محروم گفت: ۴۲ پروژه عمرانی از جمله طرح احداث و تجهیز پارک کودک، گازرسانی و احداث مراکز ورزشی در این مناطق اجرا شده است.
برچسب ها :
سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان بویراحمد گردشگری گلزار شهدای یاسوج پروژه های عمرانی اعتبارات اعتبارات عمرانی راه های ارتباطی جاده روستایی شهرستان گچساران شهرستان کهگیلویه شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد یاسوج سید احسان عسکری معاون اقتصادی معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ترافیک شهرداری سایت دفن زباله دشتروم ساماندهی سایت دفن زباله دوپشته دشتروم سایت دفن زباله دوپشته دشتروم سید جواد هاشمی مهر معاون سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد معاون سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اعتبارات سفر ریاست جمهوری اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد راه های روستایی جاده پاتاوه به دهدشت جاده پاتاوه – دهدشت جاده یاسوج سمیرم جاده یاسوج اصفهان جاده شیراز یاسوج جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد بودجه اعتبار انتصاب نظام اسلامی علی محمد روستا کنگره ملی سرداران و شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد
نام شما

آدرس ايميل شما

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
1