تاریخ انتشار
جمعه ۱۸ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۱
کد مطلب : ۴۵۵۴۳۳
در خطبه‌های نماز جمعه یاسوج مطرح شد

امام جمعه یاسوج: مردم در مصرف گاز و برق صرفه‌جویی کنند، اسراف حرام است / خودروی شهروند یاسوجی را با بی‌‎رحمی آتش زدند

۰
امام جمعه یاسوج: مردم در مصرف گاز و برق صرفه‌جویی کنند، اسراف حرام است / خودروی شهروند یاسوجی را با بی‌‎رحمی آتش زدند
کبنا ؛نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج با اشاره به آتش زدن خودروی شهروند یاسوجی، گفت: آشوبگران همچون خفاش در شب نقاب می‌زنند و سبب رعب و وحشت مردم می‌شوند و سرمایه‌های مردم و اموال عمومی را به آتش می‌کشند.
آیت‌الله سید نصیر حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با تحلیل حوادث اخیر کشور و به تبع آن در استان، اظهار داشت: در روز‌های اخیر خودروی شهروند یاسوجی که تمام سرمایه وی همین یک ماشین بوده توسط اغتشاشگران با بی‌رحمی به آتش کشیده شد.
وی افزود: این اراذل اوباش مغازه‌داران را با تهدید وادار به تعطیلی مغازه‌هایشان کرده بودند و به آن‌ها هشدار داده بودند که در صورت باز شدن مغازه‌ها همه چیز را می‌سوزانند.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج تصریح کرد: هدف دشمنان از فریب شعار آزادی فساد، فحشا، کشتار و نابودی اسلام است که مردم ایران نسبت به این مهم آگاه هستند و استکبار و استعمار این آرزوی خود را به گور خواهند برد.
آیت‌الله حسینی ابراز داشت: آمریکا و اسرائیل دشمن قسم خورده ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی‌اند و برخی‌ها در ناآرامی‌های اخیر فرمان دشمن را می‌برند و رفاه و آسایش مردم را برهم می‌زنند.
وی بیان کرد: این افراد فریب خورده، به فرمان انگلیس، آل سعود و انگلیس در کشور ناآرامی ایجاد می‌کنند و در حالی که این کشور‌ها جنایتکاران واقعی هستند.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج تأکید کرد: این جنایتکاران مردم مظلوم زیادی را در غزه، عراق، یمن، لبنان، افغانستان و دیگر کشور‌ها کشته‌اند.
وی گفت: دشمن درصدد است ایران اسلامی به عنوان یک قدرت جهانی پیشرفت نکند در حالی که کشور ما به لحاظ قدرت نظامی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.
آیت‌الله حسینی عنوان کرد: صدا یک کشور غنی از آب، زمین، کشاورزی و غیره داشت اما چیزی که نداشت عقل بود و با تحریک استعمار و جبهه غرب به ایران حمله کرد.
وی اضافه کرد: تنها چیزی که نصیب صدام شد مرگ بود و ایران هم شهدایی تقدیم اسلام کرد که به بهشت رفتند.

مردم در مصرف گاز و برق صرفه‌جویی کنند
آیت‌الله حسینی گفت: مردم در این ایام سرد سال مصرف بهینه گاز و برق را مد نظر قرار دهند تا کشور با کمبود انرژی گاز و برق مواجه نشود.
وی ادامه داد: باید دلسوز مردم و کشورمان باشیم و از اسراف انرژی بپرهیزیم، برخی‌ها شعله‌های بخاری را زیاد و از طرف دیگر پنجره‌ها را باز می‌کنند و انرژی را هدر می‌دهند.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج تصریح کرد: در خانه لباس گرم بپوشید و اسراف نکنید زیرا که اسراف حرام است.
انقلاب اسلامی انقلاب فرهنگی است
آیت‌الله حسینی افزود: انقلاب ما انقلاب فرهنگی است چنانچه این مهم قرآنی و متعالی شد همه نیازمندی‌های جامعه تأمین خواهد شد و رشد خواهند کرد.
وی ابراز داشت: چنانچه باور‌ها و فرهنگ جامعه دچار انحطاط شد باید منتظر سختی‌ها در عرصه‌های مختلف بود زیرا که فرهنگ زیربنای تمام مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج بیان کرد: اهداف جمهوری اسلامی مشخص و دشمنان آن هم با آفت‌ها، اعمال و‌اندیشه‌هایشان مشخص‌اند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1