تاریخ انتشار
شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۵۶
کد مطلب : ۴۵۴۶۰۳
رئیس دادگستری اصفهان:

در ناآرامی‌های سمیرم، ۳ نفر جان باختند / یک نفر بر اثر وارد آمدن جسم سخت و برنده به سر جان باخت؛ علت فوت ۲ نفر دیگر اصابت گلوله بود

۱
۰
در ناآرامی‌های سمیرم، ۳ نفر جان باختند
کبنا ؛رییس کل دادگستری استان اصفهان در بیان برخی جزییات جان باختن سه نفر از اهالی شهرستان سمیرم در جریان ناآرامی‌های اخیر گفت: ۲ تن از جان‌باختگان با گلوله هایی کشته شده اند که متعلق به سلاح در اختیار حافظان امنیت نبوده است.
به گزارش کبنا، روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان امروز شنبه به نقل از حجت‌الاسلام والمسلمین اسدالله جعفری افزود: شامگاه روز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه در جریان ناآرامی‌های حادث شده در شهر سمیرم متاسفانه ۳ نفر از اهالی این شهر جان خود را از دست دادند.
وی اظهار داشت: در پی گزارش این واقعه با دستور ویژه قضایی تحقیقات جامع درباره موضوع آغاز شد که گزارش های کارشناسی و معاینات اولیه حاکیست یک نفر از مقتولان بر اثر وارد آمدن جسم سخت و برنده به سر جان خود را از دست داده و علت فوت ۲ نفر دیگر اصابت گلوله بوده است.
رییس کل دادگستری استان اصفهان تاکید کرد: بررسی اولیه حاکی است این گلوله‌ها متعلق به نیروهای حافظ امنیت نیست.
وی خاطرنشان کرد: تحقیقات تکمیلی به منظور کشف وقایع سمیرم در حال انجام است که نتایج آن متعاقبا به اطلاع مردم رسانده می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
ادم دروغگو شاخ و دم نداره
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
1