تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۵
کد مطلب : ۴۰۷۶۴۰
به دلیل بدهی ۴۷۰ میلیون تومانی:

برق اداره‌کل ورزش کهگیلویه و بویراحمد قطع شد

۰
برق اداره‌کل ورزش کهگیلویه و بویراحمد قطع شد
کبنا ؛معاون درآمد و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: برق اداره‌کل ورزش و جوانان استان به دلیل بدهی ۴۷۰ میلیون تومانی قطع شد.
فتح‌الله جهانتاب اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده بنا داریم برق ساختمان‌های اداری بدهکار را قطع کنیم و در این زمینه تعارفی نداریم.
 وی با بیان اینکه شرکت برق استان 110 میلیارد تومان از تمامی مشترکان اعم از عمومی، تجاری، خانگی، صنعتی و کشاورزی طلب دارد، افزود: از این میزان 65 میلیارد تومان مربوط به دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات‌رسان است.
جهان تاب با اشاره به اینکه رایزنی‌های لازم برای پرداخت بدهی ادارات به شرکت برق انجام شد ولی نتیجه نگرفیتم، بیان کرد: به صورت حضوری، کتبی و پیامکی از مدیران استانی خواستار پرداخت بدهی‌شان بودیم ولی بی توجهی کردند.
 معاون درآمد و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد افزود: روزانه برق ساختمان اداری 5 تا 10 دستگاه اجرایی استان به ترتیب میزان بدهی قطع می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1