تاریخ انتشار
جمعه ۳۰ تير ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۱۴
کد مطلب : ۴۶۵۰۴۶
به مناسبت هفته بهزیستی صورت گرفت

حضور رئیس اداره بهزیستی گچساران در منزل افراد دارای معلولیت(+تصاویر)

۰
کبنا ؛به مناسبت هفته بهزیستی رئیس اداره بهزیستی شهرستان گچساران، مسئول پیشگیری و کارشناسان اداره بهزیستی با حضور در منزل افراد دارای معلولیت از آنان سرکشی و بازدید بعمل آوردند.
به گزارش کبنا نیوز: رئیس بهزیستی شهرستان گچساران در حاشیه بازدید از منزل افراد دارای معلولیت که به مناسبت هفته بهزیستی انجام  شد،اظهار کرد: این گونه مناسبت ها بهانه ای است تا بتوانیم در جمع این عزیزان حاضر باشیم و مشکلاتشان را از نزدیک مشاهده و بررسی کنیم.
 حمید رضا نیکبخت  افزود: افراد دارای معلولیت توانمندی های زیادی دارند که نیاز به توجه و شکوفایی هر چه بیشتر دارد و بعضی از این افراد برای ما نماد تلاش می باشند و انسان با مشاهده آنها انرژی مضاعفی دریافت می کند.
 نیکبخت عنوان کرد: والدین افراد دارای معلولیت به خصوص مادرانشان نماد صبر و خدمت هستند و بسیار عاشقانه به فرزند یا همسر خود خدمت می نمایند و مجموعه بهزیستی احترام خاصی به خانواده های معلولین و همچنین زحمات این عزیزان را تحسین می کند.
 گفتنی است: در این بازدید هدایای نقدی از طرف حمیدرضا نیکبخت رئیس اداره بهزیستی گچساران به افراد معلول اهداء شد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Ukraine
درودبر آقای دکتر نیکبخت این انسان بسیار بسیار مومن و معتقد و با ایمان و با معرفت و باشخصیت
چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، توازن قدرت در خاورمیانه را دگرگون کرد و زمینه‌ساز رقابت ...
تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

در شرایطی که حملات نظامی اسرائیل به غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه و اکنون ایران ادامه ...
طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

تسنیم نوشت: یک حقوقدان با اشاره به تصویب اولیه طرح "تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم ...
1