تاریخ انتشار
شنبه ۲۶ تير ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۴۰
کد مطلب : ۴۳۶۹۳۸
امروز برگزار شد؛

آیین استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در فرودگاه یاسوج

۱
۰
کبنا ؛
آیین استقبال از شهید گمنام درفرودگاه یاسوج با حضور اعضای شورای تامین،معاونین استاندار و برخی مسئولان استانی حضور یافت.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، امروز شنبه (26 تیرماه 1400) استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم معنوی گفت: انقلاب اسلامی ایران اعتبارش را مدیون خون شهداست و پاسداشت آرمان‌های شهیدان وظیفه همه دولتمردان و مسئولان است.
حسین کلانتری شهدا را اعتبار و حافظ نظام و انقلاب خواند و افزود: شهدا چراغ راه هستند و همه ما باید رهرو و ادامه دهنده راه راستین این ستارگان آسمانی و پیروان واقعی امام حسین ( ع) باشیم.
استاندار حرکت در مسیر و آموزش در مکتب کربلایی شهدا را رسالتی بزرگ خواند که باید سینه به سینه و نسل به نسل تداوم یابد.
قرار است سه ویژه برنامه شامل تشیع و رژه خودرویی وداع با شهید با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی امروز و فردا برگزار شود.
پیکر مطهر این شهید والامقام فردا راس ساعت ۹ صبح در محوطه صداوسیمای مرکز کهگیلویه و بویر احمد به خاک سپرده می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
خوش آمدی
چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

در پی اعلام آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه، اسرائیل و آمریکا مدعی تغییری مهم در سیاست‌ها شده‌اند؛...
در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

هنگامی که حضرت عباس علیه‌السلام به شهادت رسیدند امام حسین علیه‌السلام فرمودند: «الْانَ ...
چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، توازن قدرت در خاورمیانه را دگرگون کرد و زمینه‌ساز رقابت ...
1