تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۵۷
کد مطلب : ۴۳۶۴۸۳
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

(تصاویر ) کشف انبار بزرگ کالای قاچاق در یاسوج

۰
کبنا ؛دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از کشف یک انبار بزرگ کالای قاچاق در یاسوج خبر داد.
  به گزارش کبنا و به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد، سید علی ملک حسینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان از کشف یک انبار یک انبار بزرگ کالای قاچاق احتکار شده در یاسوج خبر داد.
 ملک اصلی با اشاره به بی کیفیت بودن کالاهای مکشوفه اظهار کرد: کالاهای کشف شده دستگاه‌های بی‌کیفیت خارجی هستند
 وی افزود: اقدامات افرادی که در این رابطه دستگیر شده‌اند از مصادیق قاچاق سازمان یافته است.
 ملک حسینی گفت: این افراد از علامت استاندارد ایران سوء استفاده کرده‌اند.
 دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امروز در کشور کالاهای لوازم خانگی بسیار معتبر و قابلیت رقابت با دستگاههای خارجی ساخته می‌شوند.
 وی گفت: مردم به برندهای داخلی اعتماد کرده‌اند و بسیار مشتاق به استفاده از برندهای داخلی هستند.
 ملک حسینی در ادامه با اشاره به اینکه این کار یک اقدام مجرمانه است، تصریح کرد: علاوه بر مجرمانه بودن، این اقدام یک عمل خیانتکارانه نیز هست.
  وی افزود: خیانت به تولید داخل وبه کارگران و زحمتکشان ایرانی در عرصه صنعت ایرانی است.
 این مقام قضایی گفت: قطعاً وقتی یک کالای ایرانی و با برند ایرانی جهت استفاده در منازل هموطنان قرار گیرد و از کیفیت لازم برخوردار نباشد، باعث بی اعتمادی مردم به برند ایرانی و کالای داخلی خواهد شد.
  دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در ادامه با اشاره به اینکه اشد مجازات برای مرتکبین این عمل در نظر گرفته خواهد شد، اظهار داشت: در صورتی که عمل مجرمانه‌ی این افراد اثبات شود، به اشد مجازات برای اجزای این کار مجرمانه در انتظار این افراد خواهد بود.
 وی در خصوص سرنوشت کالاهای مکشوفه گفت: نحوه مقابله با چنین کالاهایی، در حکم دادگاه تصمیم گرفته خواهد شد و اگر قابلیت مصرف نداشته باشند، امحاء گردیده و چنانچه قابل استفاده باشند، طبق قانون تصمیم مقتضی گرفته می‌شود.
  سید علی ملک حسینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت، در جهت حمایت از تولید داخل و اقدام بازدارنده علیه مجرمینی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند، کالای قاچاقی که بی کیفیت بوده و قابل مصرف نباشد، قطعاً معدوم و سرمایه آنها بر باد و از بین خواهد رفت.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1