تاریخ انتشار
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۴
کد مطلب : ۴۲۱۴۵۸
کبنا خبر می دهد؛

بازدید کارشناسان بهداشت و درمان از 20 مدرسه در گچساران

۰
کبنا ؛صبح امروز شنبه 10 خرداد؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: بازدید بطور روزانه توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان از مدارس شهری طی ده روز اخیر انجام شده که طی این ده روز بیش از 20 مدرسه بازدید شد.
کارشناس نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: در این بازدیدها چک لیست پایش بازگشایی مدارس، هر مدرسه بطور جداگانه تکمیل و توضیحات لازم در خصوص نحوه گندزدایی و فاصله گذاری اجتماعی به مسئولین ذیربط داده شد.
سهیلا صالحی کارشناس شبکه بهداشت و درمان، افزود: از کلاس های درس دانش آموزان در خصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از وسایل حفاظت فردی بازدید صورت گرفت و از دانش آموزان در خصوص بیماری کرونا و پیشگیری از آن نیز سوالاتی شد.
وی گفت: به مدیران مدارس تاکید شد که هر 2 هفته یکبار چک لیست پایش بازگشایی مدارس بررسی گردد و در صورت داشتن شرایط احراز نسبت به بازگشایی اقدام کنند.
در این بازدید به مسئولین مدارس تاکید شد که مواد گندزدا و محلول ضد عفونی برای مصرف دو هفته در مدرسه موجود باشد.


 
نام شما

آدرس ايميل شما

اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

در سال ۱۴۰۴ با تشدید تنش‌های میان ایران و اسرائیل، ترکیه دوباره در واکنش‌های منطقه‌ای ...
سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

شرایط ایران با شورای حکام و شخص مدیرکل آن مناسب نیست. حتی در صورتی که ایران بخواهد از ...
آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

اریک ترامپ به تازگی در مصاحبه‌ای گمانه‌زنی‌ها در خصوص تلاش برای جانشینی پدرش را تقویت ...
1