تاریخ انتشار
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۴
کد مطلب : ۴۲۱۴۵۸
کبنا خبر می دهد؛

بازدید کارشناسان بهداشت و درمان از 20 مدرسه در گچساران

۰
کبنا ؛صبح امروز شنبه 10 خرداد؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: بازدید بطور روزانه توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان از مدارس شهری طی ده روز اخیر انجام شده که طی این ده روز بیش از 20 مدرسه بازدید شد.
کارشناس نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: در این بازدیدها چک لیست پایش بازگشایی مدارس، هر مدرسه بطور جداگانه تکمیل و توضیحات لازم در خصوص نحوه گندزدایی و فاصله گذاری اجتماعی به مسئولین ذیربط داده شد.
سهیلا صالحی کارشناس شبکه بهداشت و درمان، افزود: از کلاس های درس دانش آموزان در خصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از وسایل حفاظت فردی بازدید صورت گرفت و از دانش آموزان در خصوص بیماری کرونا و پیشگیری از آن نیز سوالاتی شد.
وی گفت: به مدیران مدارس تاکید شد که هر 2 هفته یکبار چک لیست پایش بازگشایی مدارس بررسی گردد و در صورت داشتن شرایط احراز نسبت به بازگشایی اقدام کنند.
در این بازدید به مسئولین مدارس تاکید شد که مواد گندزدا و محلول ضد عفونی برای مصرف دو هفته در مدرسه موجود باشد.


 
نام شما

آدرس ايميل شما

در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

هنگامی که حضرت عباس علیه‌السلام به شهادت رسیدند امام حسین علیه‌السلام فرمودند: «الْانَ ...
چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، توازن قدرت در خاورمیانه را دگرگون کرد و زمینه‌ساز رقابت ...
تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

در شرایطی که حملات نظامی اسرائیل به غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه و اکنون ایران ادامه ...
1