تاریخ انتشار
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۰۴
کد مطلب : ۴۱۳۰۹۱
در جشنواره شهید رجایی استان کهگیلویه و بویراحمد

امور اقتصادی و دارایی استان موفق به کسب رتبه برتر جشنواره شد

۰
کبنا ؛مراسم تجلیل و قدردانی از دستگاه‌های دولتی و اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حسین کلانتری استاندار و مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد،  و به‌موجب ارزیابی عملکرد سال 1397 دستگاه‌های اجرایی استان، اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان به‌عنوان دستگاه اجرایی برتر در بخش شاخص‌های عمومی  شناخته و مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفت و لوح تقدیر و تندیس جشنواره در بخش دستگاه‌های برتر استانی از طرف استاندار و رئیس جشنواره به غضنفر آرام نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اهداء شد.
در لوح تقدیر اهدائی از طرف حسین کلانتری استاندار و رئیس ستاد جشنواره شهید رجایی استان خطاب به غضنفر آرام نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان آمده است؛
جناب آقای غضنفر آرام
مدیرکل محترم امور اقتصادی و دارایی استان
باسلام و احترام
ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی به‌طور دقیق و مستمر ضمن بهبود عملکرد، موجب پاسخگویی و ارتقاء اعتماد عمومی به عملکرد آن‌ها خواهد شد، به همین منظور عملکرد سال 1397 دستگاه‌های اجرایی استان در دو بعد شاخص‌های عمومی و اختصاصی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس نتایج مربوطه، ستاد جشنواره شهید رجایی استان، آن دستگاه را به‌عنوان دستگاه برتر استان در شاخص‌های عمومی برگزید.
بدین‌وسیله از تلاش‌های ارزشمند و قابل‌تحسین جنابعالی، مدیران، کارشناسان و کارکنان آن دستگاه در کسب این موفقیت تشکر و قدردانی می نمائیم. امید است با استعانت از ایزد منان در ظل وجهات حضرت ولی‌عصر (عج) با استمرار تلاش‌ها شاهد توفیقات روزافزون آن دستگاه در انجام بهتر وظایف و مأموریت‌های محوله باشیم.
شایان‌ذکر است شاخص‌های عمومی شامل اصلاح ساختار سازمانی، توسعه دولت الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی،  بهبود فضای کسب‌وکار، مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی، شفافیت و مدیریت مالی، ارتقای سلامت اداری و استقرار نظام مدیریت عملکرد است که مستندات لازم از سوی این اداره کل به ستاد جشنواره ارائه گردید.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
1