تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۲۵
کد مطلب : ۴۱۱۹۳۵
صبح امروز:

نشست هماهنگی ستاد ارتحال «آمیر احمد تقوی» در دهدشت برگزار شد

۰
کبنا ؛ساعتی پیش جلسه هماهنگی ستاد ارتحال روحانی فقید آیت الله آمیر احمد تقوی با حضور فرماندار، نماینده کهگیلویه، اعضای شورای تأمین و اداری این شهرستان برگزار شد.
به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری کهگیلویه، فرماندار کهگیلویه ضمن ابراز تألم و همدردی  این ضایعه را غیر قابل جبران توصیف کرد.
وی با بیان اینکه سپاه دبیر ستاد ارتحال و برگزاری مراسم انتخاب شده است تصریح کرد: همه دستگاهها و نهادهای اداری موظفند  همکاری لازم را در برگزاری مراسم در خورشان  بعمل او رند.
هماهنگی جهت تبلیغات، اطلاع رسانی، تدارکات مراسم تشییع و ترحیم  انجام و مصوب شد.
بنابر تصمیمات متخذه  مراسم تشییع و خاکسپاری ان عالم روحانی روز جمعه 25 مرداد ماه 98 از ساعت ۱۷ با تشییع از مقابل سپاه ناحیه دهدشت تا میدان مرکزی و بعد از ادای  نماز در مدرسه حوزه علمیه به خاک سپرده خواهد شد.
به گزارش کبنا، آیت الله «آمیر احمد تقوی» مؤسس حوزه علمیه شهرستان کهگیلویه و از مشاهیر و علمای برجسته کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز پنجشنبه در بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت به علت کهولت سن دار فانی را وداع گفت و به لقاء الله پیوست.
آیت الله آمیراحمد تقوی که نقش ممتاز و تعیین کننده‌ای در تحولات انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه وبویراحمد داشت با تربیت روحانیون و طلاب در سطح استان و حوزه کهگیلویه بزرگ به ترویج و تبلیغ مبانی دینی و اسلامی همت گمارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

در بحث موشکی من با خلع سلاح ایران موافق نیستم، اما به هر حال، باید در این زمینه، به توافقی ...
ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ باید نشان دهد که می‌تواند به توافقی بهتر از آنچه که بهم زد، با تهران دست یابد.
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
1