تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۸
کد مطلب : ۴۰۸۶۷۷

مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران: هیچ چیزی نمی تواند بین وفاق مردم، دولت و سپاه خدشه وارد کند

۰
کبنا ؛
هوشنگ صیدالی مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران در این دیدار به لزوم وفاق و همدلی بین سپاه و مجموعه نفت اشاره کرد و افزود: سپاه پاسداران بعنوان حافظ امنیت کشور در برابر توطئه های دشمنان ایستاده اند و هیچ چیزی نمی تواند بین وفاق مردم ،دولت و سپاه خدشه وارد کند.
صیدالی ابراز داشت:گفته های دشمنان هرگز از وحدت و همدلی ما نمی کاهد بلکه این انسجام را بیشتر و روز افزون تر می کند.
در ادامه سرهنگ خرمدل فرمانده سپاه فتح استان اظهار داشت: حفظ این انقلاب وظیفه ماست و تهدیدهای دشمنان هیچگاه برما سر اثر نکرده بلکه بر قدرت و همبستگی ملت ما افزوده است.
خرمدل در ادامه با اشاره به مردم استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: مردم سراسر غیرت این استان همیشه  همگام و همراه بوده اند و نمونه بارز آنرا در نماز باشکوه جمعه این هفته در استان دیدیم و ما به خود می‌بالیم که درکنار چنین مردمان با نجابتی هستیم.
وی درادامه با بیان اینکه راه برون‌رفت از مشکلات مدیریت انقلابی و جهادی است افزود ارزش کار نیروهای سپاه در کنار حادثه‌دیدگان سیل اخیر کشور به همگان ثابت کرد که سپاه یک نیروی مردمی  است و دشمنان انقلاب اسلامی از این اتحاد و همدلی هراس دارند.
درپایان سرهنگ انصاری جانشین فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد از همکاری های شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با این نهاد قدردانی بعمل آورد.
نام شما

آدرس ايميل شما

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
1