تاریخ انتشار
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵۷
کد مطلب : ۴۰۶۷۱۴
اولین دوره با حضور اساتید برگزار شد

کلاس داوری درجه سه «قایقرانی اسلالوم» در یاسوج (+تصاویر)

۰
کبنا ؛اولین دوره کلاس داوری درجه سه قایقرانی اسلالوم دریاسوج برگزار شد.
به گزارش کبنا، اولین دوره کلاس داوری درجه سه قایقرانی آب‌های آرام با حضور 17 شرکت کننده ۳ الی ۵ بهمن ماه دریاسوج برگزار شد.
شرکت کنندگان در این کلاس سه روزه از کلیه هیئت‌های شهرستان‌های استان بودند که میزبانی هیئت قایقرانی شهرستان بویراحمد و زیر نظر مدرس فدراسیون قایقرانی به صورت نظری و عملی آموزش دیدند.
سیدصادق دانش رئیس هیات قایقرانی شهرستان بویراحمد گفت: این کلاس‌ها از صبح روزچهارسنبه آغاز شدو عصر جمعه و با برگزاری آزمون به پایان رسید.
وی خاطرنشان کرد: به افرادی که توانستن نمره 70 از 100 را در این آزمون کسب کردند، گواهی داوری درجه سه قایقرانی اسلالوم اعطا شد.
وی گفت: خانم کتایون اشرف سرمربی تیم قایقرانی بانوان کشور، تدریس این دوره از کلاس‌ها را برعهده داشتند و شرکت کنندگان را با آخرین و به روزترین قوانین داوری قایقرانی آشنا کردند.
 دانش درپایان ازحمایتهای مدیرکل ورزش وجوانان استان وهئیت قایقرانی استان و اداره ورزش و جوانان شهرستان بویراحمد دربرگزاری این دوره تقدیر و تشکرنمودند.
آشنایی با رشته قایقرانی و داشتن اطلاعاتی دقیق از این رشته، لازمه حضور در این دوره از کلاس‌ها عنوان شده بود.
ارتقاء سطح علمی داوران رشته قایقرانی منطقه و شناساندن ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در استان و آشنایی مردم با رشته مفرح قایقرانی از اهداف برگزاری این دوره عنوان شده است.
هیات قایقرانی شهرستان بویراحمد در رشته‌های اسلالوم، آب‌های آرام، کانوپولو، فعالیت دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ مازندران قهرمان جهان شد

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ مازندران قهرمان جهان شد

رحمان عموزاد کشتی گیر وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان امشب توانست با شکست دادن رقیب ژاپنی در فینال ...
فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس
آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

اطهاری گفت: «ساختارهای رانتی و تسخیر قانون‌گذاری مانع اصلی توسعه هستند. منابعی که باید ...
1