کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت کهگیلویه عنوان کرد؛

راهکارهایی مناسب برای پیشگیری از هدر دادن مواد غذایی

1 مرداد 1397 ساعت 9:06

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، گفت: نگهداری نان در یخچال باعث بیات شدن و افزایش دور ریز نان می شود، لذا برای نگهداری نان آن را یسته بندی کرده و در فریزر نگهداری نمود.


مرضیه کامران با اشاره به اهمیت موضوع پیشگیری از هدر دادن مواد غذایی چه در هنگام خرید و چه در هنگام پخت تصریح کرد: به منظور جلوگیری از فساد مواد خریداری شده همواره مواد غذایی فاسد شدنی و یا سبزیجات در مرحله آخر خرید تهیه شوند.
وی همچنین ادامه داد: به منظور حفظ سلامت و تازگی نان و جلوگیری از بیات شدن نان هنگام خرید از کیسه پارچه ای تمیز استفاده شود.
کامران اذعان کرد: در صورت اضافه ماندن غذا می توانید باقیمانده غذا را در وعده بعدی با مختصر تغییری مجددا مصرف نمایید که بعنوان نمونه می توان به تبدیل کردن اضافه ماکارونی به سوپ با اضافه نمودن مقداری آب و سبزیجات و عدس اشاره کرد که این کار علاوه بر پیشگیری از هدر دادن مواد غذایی باعث تنوع ان نیز می شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه افزود: میتوان اضافه میوه ها را به صورت برگه های خشک، لواشک و یا کمپوت کم شیرین تبدیل و استفاده نمود و همچنین در صورت وجود باقیمانده غذا بعد از خنک شدن بر حسب زمان مصرف آن  در ظروف مناسب درب دار در یخچال یا فریزر نگهداری شود.

 


کد مطلب: 401692

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/401692/راهکارهایی-مناسب-پیشگیری-هدر-دادن-مواد-غذایی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1