تاریخ انتشار
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۰۶
کد مطلب : ۴۰۱۶۹۲
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت کهگیلویه عنوان کرد؛

راهکارهایی مناسب برای پیشگیری از هدر دادن مواد غذایی

۰
راهکارهایی مناسب برای پیشگیری از هدر دادن مواد غذایی
کبنا ؛مرضیه کامران با اشاره به اهمیت موضوع پیشگیری از هدر دادن مواد غذایی چه در هنگام خرید و چه در هنگام پخت تصریح کرد: به منظور جلوگیری از فساد مواد خریداری شده همواره مواد غذایی فاسد شدنی و یا سبزیجات در مرحله آخر خرید تهیه شوند.
وی همچنین ادامه داد: به منظور حفظ سلامت و تازگی نان و جلوگیری از بیات شدن نان هنگام خرید از کیسه پارچه ای تمیز استفاده شود.
کامران اذعان کرد: در صورت اضافه ماندن غذا می توانید باقیمانده غذا را در وعده بعدی با مختصر تغییری مجددا مصرف نمایید که بعنوان نمونه می توان به تبدیل کردن اضافه ماکارونی به سوپ با اضافه نمودن مقداری آب و سبزیجات و عدس اشاره کرد که این کار علاوه بر پیشگیری از هدر دادن مواد غذایی باعث تنوع ان نیز می شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه افزود: میتوان اضافه میوه ها را به صورت برگه های خشک، لواشک و یا کمپوت کم شیرین تبدیل و استفاده نمود و همچنین در صورت وجود باقیمانده غذا بعد از خنک شدن بر حسب زمان مصرف آن  در ظروف مناسب درب دار در یخچال یا فریزر نگهداری شود.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1