تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۳۵
کد مطلب : ۴۱۲۸۴۹
رئیس دامپزشکی کهگیلویه:

آغاز طرح ملی واکسیانسیون طیور علیه بیماری «نیوکاسل» در کهگیلویه (+تصاویر)

۰
کبنا ؛رئیس دامپزشکی کهگیلویه در گفت و گو با کبنا از شروع طرح واکسیناسون طیور روستایی علیه بیماری «نیوکاسل» در شهرستان کهگیلویه خبر داد.
سید علی اکبرحسینی عنوان کرد:مدت زمان اجرای این طرح از 25 شهریور تا 15 مهرماه است و در این طرح بیش یک میلیون و 500 هزار قطعه طیور روستایی به صورت خوراکی توسط اکیپ های دامپزشکی کهگیلویه واکسینه خواهند شد.
حسینی با بیان اینکه بیماری «نیوکاسل» یک بیماری ویروسی است که مخزن اصلی این بیماری طیور روستایی است و از عوامل اصلی تلفات در طیور روستایی و صنعتی به شمار می آید،تصریح کرد:با انجام این طرح ویروس واکسن که غیر بیماری زا بوده جایگزین ویروس بیماری زا می شود و باعث کاهش درگیری و تلفات در طیور بومی و به تبع آن کاهش بیماری در طیور صنعتی و افزایش تولید مرغ و تخم مرغ در سطح منطقه و ملی خواهیم بود.
وی افزود:شهرستان کهگیلویه دارای 22 واحد مرغداری فعال به ظرفیت 440 هزار قطعه،2 واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت 7 هزار قطعه و یک واحد مرغ تخم گذار به ظرفیت30هزار قطعه است  که نقش مهمی در تولید و اقتصاد منطقه و استان دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

 در حالی که مطالعات استراتژیک درباره تبعات انتقال آب کارون بر خوزستان هنوز تهیه نشده ...
انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

رجانیوز با انتشار تصویری از فرحناز قلاسی معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ...
1