تعداد نظر۳
جالب است ۱
در دومین کنگره ملی آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک‌حسینی (ره) مطرح شد

چرا آیت‌الله ملک‌حسینی (ره) ناگهان کهگیلویه و بویراحمد را ترک کرد؟

حضرت آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی، نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری در اختتامیه دومین کنگره ملی حضرت آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک‌حسینی (ره) با اشاره به لزوم بصیرت دینی، دلایل رفتن آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک حسینی (ره) به شیراز را تشریح کرد و گفت: یک روز، نمی‌دانم چه کسانی به سنشان ایجاب می‌کرد که ناگهان مرحوم آقا [آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک حسینی (ره)] کهگیلویه و بویراحمد را ترک کرد و به شیراز رفت. چرا؟
فایل ویدیو
حضرت آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی، نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری در اختتامیه دومین کنگره ملی حضرت آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک‌حسینی (ره) با اشاره به لزوم بصیرت دینی، دلایل رفتن آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک حسینی (ره) به شیراز را تشریح کرد و گفت: یک روز، نمی‌دانم چه کسانی به سنشان ایجاب می‌کرد که ناگهان مرحوم آقا [آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک حسینی (ره)] کهگیلویه و بویراحمد را ترک کرد و به شیراز رفت. چرا؟ چون 14 نفر را اعدام کرده بود و چهارده نفر دیگر در لیست بودند. در میان آن 14 نفر، کسانی بودند که برخی از آن‌ها سالم‌ترین آحاد پلیس فارس بودند. یکی از آن‌ها سرهنگ قدیم، ادیب‌پور، بود. ما بچه بودیم و در کوچه‌ها بازی می‌کردیم. هر وقت نام ایشان به میان می‌آمد، شراب‌خواران و کسانی که اهل چاقو و دشنه بودند، به خاطر ترسشان فرار می‌کردند. اما بچه‌ها در بازی می‌ماندند.
مردم به یک آرامشی می‌رسیدند. با یک دروغ باید این رئیس پلیس کشته می‌شد. هیچ‌کس هم گلایه نمی‌کرد! چراکه باید بساط آن‌ها جمع می‌شد. آقای جدیدی به نام کمیته می‌آمدند و این‌ها قدرت  را به دست می‌گرفتند. این موضوع، بعضی اوقات در زمان و بستر زمان تهدید است.
یادم می‌آید، حضرت آقا [آیت‌الله ملک‌حسینی (ره) گفت: «خدا لعنتتان کند. شما کسانی را کشتید که نباید می‌کشتید. شرم کنید! شنیده‌ام چهارده نفر دیگر را هم در لیست قرار داده‌اید. فلانی لیستشان را داده تا آقای فلانی از تهران بیاید و این‌ها را اعدام کند. غلط کردید! خدا شاهد است. اگر یک بار دیگر بفهمم که تکرار کردید، از کهگیلویه و بویراحمد چریک می‌فرستم. تمام شهرتان را...  مثل قدیم. همین بصیرت دینی!»
   
 
https://kebnanews.ir/vdcawmnma49nwm1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

علی
درود
سعید
سلام مطلب بسیار زیبا و تامل برانگیز است . زیباتر نگاه حرفه ای شما (کبنا نیوز ) به سبک نویسی خبر است . زاویه نگاه سبک و تنظیم خبر و انتخاب تیتربسیار زیبا و جذاب است . دستمریزاد.
زهرا
سید شرف الدین فرزند خلف بویراحمد