کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

سازمان بازرسی ورود کرد؛

یک تخلف بزرگ شناسایی شد؛ تشکیل پرونده کیفری با موضوعات اختلاس، تضییع حقوق دولتی و گزارش خلاف واقع برای 18 نفر از رؤسای هیئت‌های ورزشی در کهگیلویه و بویراحمد / عدم هزینه‌کرد 43 میلیارد ریال در محل قانونی

20 فروردين 1404 ساعت 19:54

برای ۱۸ نفر از روسای هیات‌های ورزشی پرونده کیفری با موضوعاتی از قبیل اختلاس، تضییع حقوق دولتی و گزارش خلاف واقع در بازرسی کل استان تشکیل و جهت صدور رای به محاکم قضایی ارسال شد.


بازرس‌کل قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد از احراز سوءجریان ۴۳میلیارد ریالی در هزینه‌کرد هیات‌های ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان خبر داد و گفت:برای ۱۸ نفر از روسای هیات‌های ورزشی تشکیل پرونده و به محاکم قضایی معرفی شده‌اند.
محمدمهدی صالحی افزود: در راستای وظایف نظارتی سازمان بازرسی مبنی بر نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور در دستگاه‌های اجرایی بررسی عملکرد هیأت‌های ورزشی استان و شهرستان‌های تابعه در سال ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به این‌که در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ بیش از ۳۱۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی وزارت ورزش و جوانان به حساب هیأت های ورزشی استان جهت گسترش و توسعه ورزش واریز شده است، اظهار کرد: پس از استقرار هیأت بازرسی در اداره‌کل ورزش و جوانان استان و بررسی عملکرد مالی بیش از ۴۰ هیأت ورزشی مشخص شد، تعدادی از روسای هیأت‌های ورزشی پس از دریافت اعتبار از اداره‌کل ورزش و جوانان استان به حساب هیأت، قریب به ۴۳ میلیارد ریال از این اعتبارات را در محل  قانونی خود مصرف نکرده‌اند.
بازرس‌کل قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بخش ورزش می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی مردم و رونق اقتصادی و توسعه استان منجر شود، اظهار کرد: متاسفانه برخی هیات‌های ورزشی در چارچوب وظایف قانونی خود جهت توسعه و پیشرفت ورزش استان هیچ اقدام مثبتی انجام نداده‌اند که در همین راستا برای ۱۸ نفر از روسای هیات‌های ورزشی پرونده کیفری با موضوعاتی از قبیل اختلاس، تضییع حقوق دولتی و گزارش خلاف واقع در بازرسی کل استان تشکیل و جهت صدور رای به محاکم قضایی ارسال شد.
صالحی بیان کرد: در راستای ماده ۲ قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور درخواست جبران خسارت از نامبردگان توسط محاکم قضایی نیز صورت گرفت.
به گزارش کبنا، سازمان بازرسی نشان داده با هیچ مدیری تعارف ندارد. در سال گذشته این سازمان با ورود به موضوع تخلف تسهیلات مشاغل خانگی در اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، با سه مدیر این اداره برخورد کرد. 
با وجود تعداد کم نیروی سازمان بازرسی، اما همیشه به محض شناسایی و احراز تخلف، ورود و برخورد می‌کنند؛ اقدامی که موجب افزایش اعتماد شهروندان به این سازمان ناظر شده است. 


کد مطلب: 498040

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/report/498040/یک-تخلف-بزرگ-شناسایی-تشکیل-پرونده-کیفری-موضوعات-اختلاس-تضییع-حقوق-دولتی-گزارش-خلاف-واقع-18-نفر-رؤسای-هیئت-های-ورزشی-کهگیلویه-بویراحمد-عدم-هزینه-کرد-43-میلیارد-ریال-محل-قانونی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1