کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

یادداشت ارسالی؛

آیا وداع اصلاح‌‌طلبان با بهرامی زودهنگام خواهد بود؟

26 فروردين 1404 ساعت 21:20

محمد بهرامی، نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، پس از پیروزی در انتخابات یازدهم اسفند ۱۴۰۲ و با اتکاء به حمایت گسترده اصلاح‌طلبان، اکنون با تغییر رفتار و سیاست‌های خود، فاصله‌ای جدی با این جریان سیاسی ایجاد کرده است. این تحول، بویژه در زمینه انتصابات و حمایت‌های سیاسی، موجب نارضایتی طیف گسترده‌ای از هواداران و فعالان اصلاح‌طلب شده و زمینه «وداع زودهنگام» اصلاح‌طلبان با وی را فراهم کرده است.


یادداشت ارسالی - محمد بهرامی، نماینده کنونی شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، در انتخابات یازدهم اسفند ۱۴۰۲ باتکیه‌بر حمایت گسترده اصلاح‌طلبان موفق شد بر رقیب قدرتمند و نماینده سابق پیروز شود. اگر حمایت و اعتماد اصلاح‌طلبان به وی نبود، قطعاً پس از شانزده سال حضور در عرصه انتخابات، این بار نیز ناکام می‌ماند. اراده قوی، تلاش پیگیر و پشتکار اصلاح‌طلبان در کنار تعصب آنها زمینه‌ساز پیروزی بهرامی شده بود، درحالی‌که نماینده سابق خود را پیروز قطعی این رقابت انتخاباتی می‌دانست.
بااین‌حال، پس از کسب اعتماد جامعه اصلاح‌طلب و ورود به مجلس شورای اسلامی، رفتار و عملکرد بهرامی به‌کلی تغییر کرد. جهت‌گیری تصمیمات وی به سمت حمایت از حامیان و هواداران پیشین خود، به‌ویژه اصلاح‌طلبان، کاملاً دگرگون شد. به‌گونه‌ای که او تاکنون به هیچ فرد اصلاح‌طلبی برای تصدی سمت‌های مدیریتی در استان حمایت نکرده و از سوی برخی نقل‌قول‌ها حتی کارشکنی‌هایی نیز علیه اصلاح‌طلبان انجام داده است.  
این تغییر محسوس در رویکرد بهرامی باعث شده است تا اندک ‌اندک لیدرها، هواداران و جامعه رأی‌دهندگان پیشین وی از او دور شده و در فکر پیوستن به جناح مخالف باشند. علت اصلی چنین واکنشی، ناتوانی و شاید عدم تمایل بهرامی در حمایت از نزدیکان و یاران اصلاح‌طلب خود است که برخی از آنها دچار مشکلات جدی شده‌اند. نمونه‌های متعددی از این نارضایتی‌ها وجود دارد که سبب دلخوری برخی چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب و اطرافیان بهرامی شده است.
مدیرانی که به واسطه حمایت بهرامی برگزیده شده‌اند، عمدتاً از جریانات اصول‌گرا، و در مواردی از اصول‌گرایان تندرو بوده‌اند. جالب‌تر آنکه بسیاری از این مدیران جزو تیم‌هایی هستند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری به آنها رأی نداده‌اند و حتی در برابرشان مقاومت کرده‌اند. به‌عنوان‌مثال، یکی از این افراد که رئیس ستاد جلیلی در شهرستان بویراحمد بود و جلسه حمایت از نماینده سابق را برگزار کرده بود و خود را هم به جریان اصول‌گرایی منتسب می‌کند، اکنون ریاست یکی از دستگاه‌های صنعتی مهم استان را بر عهده دارد. ایشان همچنین سوابقی چون ریاست کمیته کارگری شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را نیز در کارنامه سیاسی خود دارد.
اگر روند کنونی ادامه یابد و «وداع» اصلاح‌طلبان با بهرامی کامل شود، بخش زیادی از سرمایه اجتماعی و سبد رأی وی به‌شدت آسیب خواهد دید و در انتخابات آینده مجلس با مشکلات جدی مواجه خواهد شد. بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که این فاصله‌گیری و «وداع» در حال تسریع است.
عده‌ای از اصلاح‌طلبان باور دارند رفتار آقای بهرامی ثابت کرده که وی شایستگی رهبر سیاسی استان یا شهرستان را ندارد و بیشتر نقش مجری و عامل اجرای سیاست‌ها و دیدگاه‌های رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و رهبری اصول‌گرایان استان را ایفا می‌کند. انتصابات و عملکردهای او مؤید این تحلیل است و تصویر روشنی از چرایی این وضعیت ارائه می‌دهد. 


کد مطلب: 498265

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/note/498265/آیا-وداع-اصلاح-طلبان-بهرامی-زودهنگام-خواهد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1