تاریخ انتشار
جمعه ۷ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۳۲
کد مطلب : ۴۴۰۶۴۹
یادداشت ارسالی؛

با تغییرات جدید علوم پزشکی را سکته ندهید! / جلسات شبانه سیاسون برای تعیین رئیس / سیاسیون، یقه دانشگاه را رها کنند

۷
۰
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
با تغییرات جدید علوم پزشکی را سکته ندهید! / جلسات شبانه سیاسون برای تعیین رئیس
کبنا ؛دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در دوره ریاست پرویز یزدان‌پناه روزها و ماه‌های پر التهابی را پشت سر گذاشته و در  مدیریت کرونا در استان با انتقادات متعددی مواجه بوده است. 
با وجود اینکه مسولان دانشگاه علوم پزشکی هر روزه از مدیریت مطلوب کرونا صحبت می‌کردند. به دلیل ضعف‌های عدیده، درک درستی از شرایط و بیماری کرونا در استان نداشتند و حتی شائبه‌های آمارهای اشتباهی و غیرشفاف از دانشگاه نیز مطرح شد و بنظر می‌رسد گاها همین مساله مسئولان وزارت بهداشت را نیز به اشتباه انداخت.
علاوه بر این، رسانه‌ها اخیراً خبر از واگذاری پروژه‌ها به نزدیکان و به کارگیری بستگان مدیران در دانشگاه را داده‌اند که بیش از پیش عمق فاجعه را نمایان می‌کند.
  این در حالی است که در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی بر اساس میزان تحقق برنامه‌های عملیاتی سال 99 رتبه آخر را کسب کرد.
اکنون با وزیدن نسیم تغییر و تحولات امید چندانی به بهبود شرایط نیست و شواهد نشان می‌دهد از قرار معلوم بعد از رفتن رئیس کنونی از علوم پزشکی زمزمه‌های جایگزینی فردی با داشتن قرابت طایفه‌ای و فامیلی با رییس فعلی به گوش می‌رسد.
به نظر می‌رسد سیاسیون تاثیرگذار در عقب نشینی وصف ناشدنی تغییر موضع داده و از رعب گزینه‌های رقیب در آینده قصد دارند یکی از رقبای احتمالی را به ریاست علوم پزشکی استان معرفی و منصوب کند، فردی که نه پزشکی می‌داند و نه از بهداشت و درمان وذسلامت چیزی بلد است!!.
در این میان شنیده می‌شود پای جلسات شبانه برخی سیاسیون تاثیرگذار در میان است و حتی برخی از معاونتهای دانشگاه نیز در میان سیاسیون پیش از تعیین رئیس آینده تقسیم شده است! 
  امروز دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند یک پزشک بالینی و متخصص در میدان است که کرونا را بشناسد، سلامت و چالشهای آن را بداند و در متن مشکلات حوزه سلامت باشد. بدیهی است که در فرصت کنونی مجال آزمون و خطا نیست.
بهتراست یادآوری کنیم جمله معروف شهید چمران راکه فرمودند؛ کسی که بدون تخصص مسئولیتی راقبول کند بی تقواست.
فردی که درزمان سازمان منطقه‌ای بهداشت و درمان یعنی ازحدود ۲۵ سال پیش فقط رییس مرکز بهداشت بویراحمد بوده و تاکنون کوچک‌ترین مدیریت اجرایی نداشته و با الفبای پزشکی و سلامت بیگانه بوده است نمی‌تواند میدان‌دار ابربحران کرونا و نیز سلامت مردمی محروم باشد و سپردن چرخ سلامت استان به وی جز خسران نخواهد بود.
علاوه بر این، از منظر فرهنگی و قومیتی، نشاندن فردی از طایفه مدیر قبل بر مسند ریاست می‌تواند سبب اهمال و سرپوشی بر تخلفات و قصورهای احتمالی باشد و قابل پیش‌بینی است که مدیر جدید در معذوریت‌های خانوادگی و فامیلی گیر خواهد کرد.
دانشگاه علوم پزشکی در برهه حساسی از فعالیت به سر می‌برد و نیازمند اتکا به مدیران کاردان و متخصص است و اینجا جای اهمال، سیاسی کاری و... نیست و اگر استاندار و سیاسیون قصد قربانی کردن دانشگاه به بهای راضی کردن جریان‌ها، گروه‌ها و نمایندگان را داشته باشند نباید انتظار سکوت افراد روشن ضمیر را داشته باشند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
بهترین گزینه دکتر محمود شهامت هست
سرو
Iran, Islamic Republic of
روشنفکر که پس از تلاش بی وقفه برای ابقای یزدانپناه عملا مسحصل شده با قول و قرارها و شرط و شروط از پیش تعین شده با آقای خرامین ، به جد ایشان را مطرح و حمایت میکنه . مطمئن باشید که خرامین برحسب این قول و قرارها و شرط و شروط قطعا مجبور است پدر بیامرزی برای یزدانپناه درست کند
Iran, Islamic Republic of
ربس دانشگاه علوم پزشکی باید حتما متخصص یا فوق تخصص در یکی از رشته های جراحی وپزشکی باشد تا حداقل بتواند برنامه ریزی برای حوزه درمان وبهداشت وپزشکی انجام دهد:
داخلی
اطفال
جراحی عمومی
کلیه
گوارش
رادیولوژی
دنداپزشکی
ارتوپدی


و....‌
Iran, Islamic Republic of
در این اوضاع ویروس کرونا زده جهان وایران؛
ریس دانشکاه علوم پزشکی باید متخصص علم پزشکی باشد
عضو هیات علمی دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
تشکر از نویسنده محترم که دغدغه دانشگاه علوم پزشکی را دارند چند نکته را لازم دانستم برای شما عرض نمایم:
اگر یک پزشک بالینی می توانست در دوره کووید ۱۹ دانشگاه را مدیریت کند و به گفته شما فقط این کار را پزشکان بالینی می توانند انجام دهند چرا دکتر یزدان پناه که پزشک بالینی است نتوانست. اگر پزشک بالینی بوده که می توانسته اینکار را انجام دهد و تا حالا نکرده مطمئنا باید پاسخگوی مردم باشد.
مدیریت علم و هنر است و دانشگاه را فردی می تواند مدیریت کند که علاوه بر داشتن علم و هنر مدیریت، حمایت اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارکنان و سیاسیون را داشته باشد و فردی ارزشی باشد. دانشگاه علوم پزشکی فقط پزشکی نیست اگر این گونه بود که نامش را دانشگاه پزشکی می گذاشتند. جامعه پزشکی شامل پرستاران، ماماها، دندانپزشکان، پزشکان، علوم تغذیه، علوم بهداشتی و ... است.
اینکه فردی با قرابت طایفه ای با رئیس فعلی دانشگاه رئیس شود چه مشکلی دارد مهم عملکرد افراد است و داشتن صلاحیت مدیریتی، علمی و اخلاقی. فردی قرار است انشالله رئیس شود که خط و مشی سیاسی و مدیریتی ایشان متفاوت از رئیس فعلی دانشگاه است و چون فردی ارزشی است به هیچ وجه روابط فامیلی را مد نظر قرار نمی دهد و یکی از اهداف اصلی اش ایجاد عدالت است.
شما که سابقه مدیریتی گزینه ریاست دانشگاه را نمی شناسید چگونه ایشان را نقد می کنید و فقط رزومه ایشان را رئیس مرکز بهداشت بویراحمد می دانید. ایشان عضو هیات علمی دانشگاه، مرتبه علمی دانشیار با سابقه ۲۰ سال هیات علمی است و رییس مرکز بهداشت شهرستان، معاون مرکز بهداشت استان، رییس دانشگاه پیام نور استان، رییس بسیج اساتید استان به مدت 5 سال، رییس مجمع عالی هلال احمر کشور، رییس اندیشکده سیاسی بسیج اساتید استان، داشتن مقالات متعدد علمی تنها گوشه ای از رزومه ایشان است
Iran, Islamic Republic of
خدایا کی ایی ۲ سال تموم ویبو د ؟
خهسه وابیم
سینا
Iran, Islamic Republic of
بی سوادها جایگزین نشوند
صبحانه‌ای با طعم روحانی در دولت رئیسی

صبحانه‌ای با طعم روحانی در دولت رئیسی

ضرغامی گویا بنا بر ترک عادت صبحانه‌های سیاسی‌اش ندارد؛ حتی حالا که در مقام وزارت میراث ...
معلم نان ندارد، آموزش رمق ندارد

معلم نان ندارد، آموزش رمق ندارد

پنج میلیون و 800هزار تومان؛ متوسط حقوق فرهنگیان در سال 99. دریافتی‌ای که به گفته رئیس ...
خاتمی و کروبی پس از سال‌ها روی جلد آمدند

خاتمی و کروبی پس از سال‌ها روی جلد آمدند

مهدی کروبی و سیدمحمد خاتمی پس از یازده سال در نشست‌های جداگانه سخنرانی کردند که بازتاب‌های ...
1