جالب است ۰
همزمان با ایام دهه مبارک فجر، ۳۵ طرح عمرانی، اقتصادی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان، با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، در شهرستان مارگون افتتاح و کلنگ‌زنی شد.
افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۵ طرح ۹۰۰ میلیارد تومانی در مارگون
به گزارش کبنا نیوز، همزمان با ایام دهه مبارک فجر، ۳۵ طرح عمرانی، اقتصادی و خدماتی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، در شهرستان مارگون افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

فرماندار شهرستان مارگون، مجموع اعتبار این طرح‌ها را ۹۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این مراسم، عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی کارخانه سیمان مارگون آغاز شد و همزمان خط جدید بسته‌بندی این کارخانه نیز به بهره‌برداری رسید.

علی باغبان‌مطلق با بیان اینکه از مجموع ۳۵ طرح، ۷۰ درصد افتتاحی و ۳۰ درصد کلنگ‌زنی است، افزود: اصلاح شبکه‌های برق، رفع کانون‌های خطر در این شبکه‌ها و همچنین برق‌رسانی به چهار روستا از جمله مهم‌ترین طرح‌های افتتاح‌شده در شهرستان مارگون به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اشتغال‌زایی این پروژه‌ها تصریح کرد: با بهره‌برداری از طرح‌های افتتاحی و اجرای پروژه‌های جدید، برای ۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

فرماندار مارگون در ادامه به جزئیات بیشتری از پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: بهره‌برداری از ۱۳ پروژه اصلاح و بهسازی شبکه برق منطقه سقاوه با اعتباری بالغ بر ۲۹ میلیارد تومان، آغاز عملیات اجرایی پنج پروژه برق‌رسانی با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد تومان، بهسازی و آسفالت معابر شهری با ۱۲ میلیارد تومان، دیوارکشی محوطه و احداث سایبان آرامستان با ۷ میلیارد تومان و کلنگ‌زنی خیابان ۱۶ متری شهرستان مارگون با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان از جمله طرح‌های اجراشده در این شهرستان است.

در ادامه این مراسم، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به ظرفیت‌های اشتغال‌زایی کارخانه سیمان مارگون اظهار کرد: این کارخانه یکی از مجموعه‌های بسیار فعال و اثرگذار تولیدی در استان است که هم از ظرفیت اشتغال‌زایی مطلوبی برخوردار است و هم با همت سرمایه‌گذار آن، اقدامات ارزشمند و ماندگاری در حال انجام است.

وی با بیان اینکه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی برای رفع ناترازی انرژی از سیاست‌های مهم دولت به شمار می‌رود، افزود: در این رویکرد، علاوه بر تشویق واحدهای انفرادی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، صنایع بزرگ نیز می‌توانند بخشی از نیاز انرژی خود را از طریق احداث و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشگامی کارخانه سیمان مارگون در این زمینه گفت: خوشبختانه این مجموعه صنعتی با پیگیری‌های انجام‌شده، از سال گذشته مقدمات آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی را در محدوده کارخانه فراهم کرده است.

رحمانی هزینه احداث این نیروگاه خورشیدی را بیش از ۶۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با آغاز عملیات اجرایی این طرح و سایر نیروگاه‌های خورشیدی در دست اجرا، ظرفیت کل نیروگاه‌های خورشیدی در حال احداث استان به ۲۷.۵ مگاوات خواهد رسید.

وی همچنین با اشاره به آغاز فعالیت خط جدید تولید در کارخانه سیمان مارگون تصریح کرد: تاکنون با صرف ۲۷۰ میلیارد تومان، تجهیزات و تأسیسات اولیه این خط خریداری و نصب شده و پیش‌بینی می‌شود فرآیند راه‌اندازی کامل آن تا یک تا دو ماه آینده به پایان برسد.
https://kebnanews.ir/vdchiwnmx23nvzd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ها