جالب است ۰
ساخت ۷۶۰ واحد مسکونی برای کارکنان فاقد مسکن نیروی انتظامی در کهگیلویه و بویراحمد با تأمین زمین و پیشرفت مطلوب پس از پنج ماه آغاز شد.
آغاز ساخت ۷۶۰ واحد مسکونی برای کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش کبنا نیوز، مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: طرح ساخت ۷۶۰ واحد مسکونی برای کارکنان فاقد مسکن نیروی انتظامی پس از پنج ماه پیشرفت مطلوبی داشته است.

شاهرخ کناری با اشاره به پیگیری جدی استاندار استان برای تقویت زیرساخت‌های انتظامی افزود: جلسات کارگروه تقویت زیرساخت‌های انتظامی استان به صورت ماهانه برگزار می‌شود. یکی از مهم‌ترین اقدامات این کارگروه، رفع مشکل تأمین زمین برای ساخت مسکن کارکنان نیروی انتظامی بود که سال‌ها دغدغه استان به شمار می‌رفت.

وی ادامه داد: با تدابیر کارگروه و همکاری اداره کل راه و شهرسازی، زمین مورد نیاز در یاسوج و سایر شهرستان‌ها تأمین و عملیات ساخت مسکن آغاز شده است. این واحدها در شهرهای یاسوج، دوگنبدان، دهدشت و دیگر مناطق استان در حال ساخت بوده و پیشرفت پروژه‌ها به ویژه در یاسوج رضایت‌بخش اعلام شده است.

کناری به سایر اقدامات کارگروه اشاره کرد و افزود: احداث پاسگاه انتظامی میمند نیز با پیگیری‌های استانداری و همکاری دستگاه‌های خدمت‌رسان، با اختصاص اعتبار حدود پنج میلیارد تومان برای تأمین آب، برق و گاز در حال اجراست.

مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری اظهار داشت: استانداری آمادگی کامل برای رفع موانع پروژه‌های انتظامی را دارد و تا سقف پنج درصد از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان می‌تواند به پروژه‌های ضروری نیروی انتظامی اختصاص یابد.

 
https://kebnanews.ir/vdcauanmo49nwo1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ها