کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

سازمان هواشناسی اعلام کرد

افزایش دما در نوار شمالی کشور از فردا چهارشنبه

15 مهر 1404 ساعت 13:29

سازمان هواشناسی از افزایش دما در نوار شمالی طی فردا و روز پنجشنبه و بارش‌های پراکنده 5 روزه در برخی مناطق ایران از جمله سواحل دریای خزر خبر داد.


سازمان هواشناسی از افزایش دما در نوار شمالی طی فردا و روز پنجشنبه و بارش‌های پراکنده 5 روزه در برخی مناطق ایران از جمله سواحل دریای خزر خبر داد.
به گزارش کبنانیوز، بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی امروز بارش‌‌های پراکنده و خفیف در برخی مناطق استان گیلان و طی 5 روز آینده در ساعات بعدازظهر و شب در جنوب سیستان و بلوچستان،‌کرمان و ارتفاعات هرمزگان رگبار و رعدوبرق پراکنده پیش‌بینی شده است. طی این مدت در سایر مناطق کشور پدیده خاصی روی نمی‌دهد.
روز جمعه 18 مهر 1404 در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان غربی، شنبه هفته آینده نیز علاوه بر این مناطق در استان‌های ساحلی دریای خزر در برخی ساعات بارندگی،‌ صاعقه، وزش باد شدید موقتی و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.
طی فردا و روز پنجشنبه در نوار شمالی ایران افزایش نسبی دما و روز جمعه ابتدا در شمال غرب و استان‌های اردبیل و گیلان و شنبه در نوار شمالی کشور کاهش دما روی می‌دهد.
همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه پدیده گردوغبار در استان‌های غربی کشور دور از انتظار نیست. طی دو روز آینده دریای عمان و روزهای جمعه و شنبه دریای خزر مواج می‌شود.
هشدار افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا
زمان پایان: صبح جمعه 1404/07/18
نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده 24-20 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا 1.5 متر در مناطق ساحلی و بیش از 1.5 متر در مناطق دور از ساحل.
منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان.
اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت های تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایق های صیادی ،شناورهای سبک و نیمه سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری، کشتی‌های تجاری و فعالیت های فراساحلی.
توصیه: منع فعالیت های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین ، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی، فراساحلی، سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.


کد مطلب: 504858

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/504858/افزایش-دما-نوار-شمالی-کشور-فردا-چهارشنبه

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1