کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در شورای اداری شهرستان کهگیلویه؛

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلیه و بویراحمد: مردم به‌حق گله‌مندند، در گذشته، بازدیدها و وعده‌هایی مطرح شده، اما به مرحله اجرا نرسیده است / اطمینان می‌دهم این سفر وعده‌ها عملی شود

10 مهر 1404 ساعت 21:52

در شورای اداری شهرستان کهگیلویه، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، از افزایش بی‌سابقه اعتبارات گردشگری و برنامه‌ریزی‌های جدید برای احیای پروژه‌های نیمه‌تمام خبر داد و بلاد شاپور را به‌عنوان نقطه عطفی در این مسیر معرفی کرد.


در شورای اداری شهرستان کهگیلویه، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، از افزایش بی‌سابقه اعتبارات گردشگری و برنامه‌ریزی‌های جدید برای احیای پروژه‌های نیمه‌تمام خبر داد و بلاد شاپور را به‌عنوان نقطه عطفی در این مسیر معرفی کرد.
به گزارش کبنانیوز، یدالله رحمانی در شورای اداری شهرستان کهگیلویه که شامگاه پنجشنبه 10 مهرماه 1404 با حضور صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد، در ابتدای سخنانش از حضور وزیر قدردانی کرد و گفت: از همراهی نماینده محترم، فعالان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی و همه شما مردم عزیز نیز تشکر می‌کنم.
وی با اشاره به جلسات و بازدیدهایی که با وزیر داشته‌اند، تصریح کرد: سیاست‌های کلی توسعه گردشگری و میراث فرهنگی استان تبیین شده و خوشبختانه با پیگیری‌های وزیر محترم و حمایت‌های دولت، به‌ویژه شخص جناب آقای دکتر پزشکیان، منابع قابل‌توجهی برای این حوزه تخصیص یافته است. سال گذشته، اعتبارات بخش گردشگری کشور حدود 2 هزار و 500 میلیارد تومان بود، اما با برنامه‌ریزی‌های دقیق و تلاش‌های وزیر محترم، این رقم در سال جاری به 3 هزار و 400 میلیارد تومان افزایش یافته است؛ یعنی رشدی بیش از ۱۵ برابری.
رحمانی تأکید کرد: این افزایش بی‌سابقه، فرصتی طلایی برای بهره‌مندی پروژه‌های نیمه‌تمام از منابع جدید فراهم کرده است. جناب آقای وزیر تأکید ویژه‌ای بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام دارند. بر این اساس، دستور تشکیل کارگروه زیرساخت‌های گردشگری صادر شده تا پروژه‌ها بر اساس اهمیت و پیشرفت فیزیکی اولویت‌بندی شوند.
وی افزود: ما متعهد هستیم که با تأمین منابع لازم، این پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم و این سفر پرخیروبرکت، زمینه‌ساز تحقق این هدف خواهد بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مجموعه بلاد شاپور اشاره کرد و گفت: این مجموعه یکی از آثار بی‌نظیر ثبت‌شده در فهرست بین‌المللی است که در زمان خود به‌عنوان یک شهر کامل با ۳۴۰ واحد عمرانی شناخته می‌شد. تاکنون وضعیت ۱۶۰ واحد تعیین تکلیف شده و برای ادامه کار، برنامه‌ریزی منسجمی داریم. در گام نخست، تملک ۱۸۰ واحد باقی‌مانده در دستور کار قرار دارد.
رحمانی در ادامه خاطرنشان کرد:از این تعداد، ۹۰ واحد در اولویت قرار گرفته‌اند که ۲۸ واحد به‌عنوان اولویت اول و ۱۴ واحد دیگر در مرحله تهاتر زمین و اعیان هستند. همچنین، ۱۴ واحد دیگر نیز در حال نهایی شدن است. برای تکمیل این مجموعه، برآورد اولیه حدود ۵۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی همچنین تصریح کرد: آقای وزیر قول مساعد داده‌اند که این موضوع در شورای اداری شهرستان و کارگروه تخصصی در تهران بررسی شود. با دعوت از مالکان اصلی و فعالان این حوزه، امیدواریم جمع‌بندی نهایی برای تعیین تکلیف این پروژه ارزشمند انجام شود.
رحمانی به گلایه‌های مردم اشاره کرد و گفت: مردم عزیز به‌حق گله‌مندند که در گذشته، بازدیدها و وعده‌هایی مطرح شده، اما به مرحله اجرا نرسیده است. اطمینان می‌دهم که این سفر، با پیگیری‌های نماینده محترم، حمایت‌های وزیر گرامی و تلاش همکارانمان در میراث فرهنگی استان، نقطه عطفی برای عملیاتی شدن این وعده‌ها خواهد بود.
وی در پایان از حضور وزیر، نماینده محترم، فعالان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی و مردم شریف تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود که با همدلی و همکاری، ظرفیت‌های بی‌نظیر این منطقه را شکوفا کرده و گامی مؤثر در مسیر توسعه و پیشرفت استان بردارند.


کد مطلب: 504698

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/504698/یدالله-رحمانی-استاندار-کهگیلیه-بویراحمد-مردم-به-حق-گله-مندند-گذشته-بازدیدها-وعده-هایی-مطرح-شده-اما-مرحله-اجرا-نرسیده-اطمینان-می-دهم-این-سفر-وعده-ها-عملی-شود

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1