کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رئیس سازمان انرژی اتمی:

رئیس سازمان انرژی اتمی: ۲ بازرس آژانس با مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به ایران سفر کردند / جلساتی میان وزارت خارجه و آژانس برای فرایندی که باید اتفاق بیفتد تشکیل شده، نشست سوم هم در پیش است/ مشکل اساسی شخص [گروسی] است، او تحت تأثیر نظام سلطه عمل می‌کند/ [فعال‌سازی] مکانیسم ماشه موضوع جدیدی نیست و آن را از قبل پیش‌بینی می‌کردیم

10 شهريور 1404 ساعت 11:03

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه فعال شدن مکانیسم اسنپ‌بک موضوع جدیدی نیست، از سفر ۲ بازرس آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران با مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خبر داد.


رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه فعال شدن مکانیسم اسنپ‌بک موضوع جدیدی نیست، از سفر ۲ بازرس آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران با مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خبر داد.
به گزارش کبنانیوز، محمد اسلامی که به همراه رئیس‌جمهور و به منظور شرکت در اجلاس سازمان همکاری شانگهای در چین به سر می‌برد، در گفت‌وگو با صدا وسیما درباره بازرسی اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از فرایند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر گفت: همکاری با آژانس یک بحث در حال پیگیری، بر اساس قانون مجلس است. بحث نظارت آژانس بر فرایند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر، در دستور کار بود که با اجازه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی این نظارت انجام شد. دو بازرس آمدند و بر این فرایند نظارت کردند و رفتند.
وی افزود: نکته مهم این است که فرایندی که باید طبق قانون اتفاق بیفتد، همچنان در حال مذاکره است. تاکنون ۲ جلسه بین وزارت امور خارجه و آژانس تشکیل شده و جلسه سوم نیز در پیش است. ایراد و اشکالی که ایران به آژانس وارد می‌داند این است که نظام مدیریتی و رهبری‌ آژانس تحت تأثیر نظام سلطه عمل می‌کند و شخص مدیرکل، مشکل اساسی است.
اسلامی با تاکید بر اینکه نظامات آژانس، نظامات مکتوبی است که بر اساس قوانین سازمان ملل متحد باید رعایت شود، گفت: آن‌ها به‌صورت گزینشی و با استانداردهای دوگانه رفتار می‌کنند. این مشکل مدیریتی آنجاست و مسئله اصلی ما با آن‌ها همین است. در حال پیگیری هستیم و اقدامات حقوقی و سیاسی خود را نیز متناسب انجام داده‌ایم و خواهیم داد.
رئیس سازمان انرژی اتمی درباره فعال شدن مکانیسم اسنپ‌بک هم با بیان اینکه این موضوع جدیدی نیست، گفت: از قبل هم پیش‌بینی می‌کردیم و دشمنان ما همواره بهانه‌هایی پیدا می‌کنند تا فشار بر ملت ایران وارد کنند. هدف اصلی آن‌ها تسلیم کردن کشور است اما ایران با وجود تحریم‌ها تسلیم نشده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی: ۲ بازرس آژانس با مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به ایران سفر کردند / جلساتی میان وزارت خارجه و آژانس برای فرایندی که باید اتفاق بیفتد تشکیل شده، نشست سوم هم در پیش است/ مشکل اساسی شخص [گروسی] است، او تحت تأثیر نظام سلطه عمل می‌کند/ [فعال‌سازی] مکانیسم ماشه موضوع جدیدی نیست و آن را از قبل پیش‌بینی می‌کردیمرئیس سازمان انرژی اتمی: جلساتی میان وزارت خارجه و آژانس برای فرایندی که باید اتفاق بیفتد تشکیل شده، نشست سوم هم در پیش است/ مشکل اساسی شخص [گروسی] است، او تحت تأثیر نظام سلطه عمل می‌کند/ [فعال‌سازی] مکانیسم ماشه موضوع جدیدی نیست و آن را از قبل پیش‌بینی می‌کردیم
اسلامی عنوان کرد: نظامات آژانس مکتوب است، قانون سازمان ملل متحد است و باید رعایت شود. اینکه به صورت استاندارد دوگانه و گزینشی رفتار می‌کنند، بحث مدیریتی آژانس است که بحث اصلی ما با آژانس است؛ این موضوع در حال پیگیری است، ایران اقدامات حقوقی و سیاسی خود را انجام داده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: بحث آژانس انرژی اتمی یک موضوع در حال پیگیری بر اساس قانون مجلس است. دعوت از آژانس برای نظارت بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر در دستور کار بود که با اجازه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نظارت انجام شد. دو بازرس آمدند، نظارت کردند و رفتند.
اسلامی افزود: نکته‌ای که مهم است، فرایندی است که باید بر اساس قانون اتفاق بیفتد و در حال مذاکره است. جلساتی میان وزارت خارجه و آژانس تشکیل شده است، جلسه سوم نیز در پیش است. اشکال ما این است که نظام رهبری و مدیریت آژانس، تحت تأثیر نظام سلطه عمل می‌کند. مشکل اساسی شخص مدیرکل است.
وی عنوان کرد: نظامات آژانس مکتوب است، قانون سازمان ملل متحد است و باید رعایت شود. اینکه به صورت استاندارد دوگانه و گزینشی رفتار می‌کنند، بحث مدیریتی آژانس است که بحث اصلی ما با آژانس است؛ این موضوع در حال پیگیری است، ایران اقدامات حقوقی و سیاسی خود را انجام داده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: مکانیسم ماشه بحث جدیدی نیست و از قبل پیش‌بینی می‌کردیم. دشمنان ما همیشه یک بهانه‌هایی را پیدا و جست‌و‌جو می‌کنند تا ملت ایران را تحت فشار قرار دهند. همه هدف دشمنان تسلیم ایران است.


کد مطلب: 503543

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/503543/رئیس-سازمان-انرژی-اتمی-۲-بازرس-آژانس-مجوز-دبیرخانه-شورای-عالی-امنیت-ملی-ایران-سفر-کردند-جلساتی-میان-وزارت-خارجه-فرایندی-باید-اتفاق-بیفتد-تشکیل-شده-نشست-سوم-هم-پیش-مشکل-اساسی-شخص-گروسی-او-تحت-تأثیر-نظام-سلطه-عمل-می-کند-فعال-سازی-مکانیسم-ماشه-موضوع-جدیدی-نیست-قبل-پیش-بینی-می-کردیم

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1