کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛

محکومیت پنج میلیارد ریالی قاچاقچی پوشاک در یاسوج

23 تير 1404 ساعت 15:00

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت پنج میلیارد ریالی قاچاقچی پوشاک در یاسوج خبر داد.


مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت پنج میلیارد ریالی قاچاقچی پوشاک در یاسوج خبر داد.
به گزارش کبنانیوز، سید حمزه لقمانی گفت: شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی یاسوج به پرونده تخلف حمل پوشاک قاچاق به ارزش چهار میلیارد ریال رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متخلف را به پرداخت چهار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
لقمانی گفت: شعبه همچنین برای خودروی حمل کالای قاچاق یک میلیارد ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت پنج میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: با گزارش ماموران پاسگاه انتظامی سررود جنوبی پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


کد مطلب: 501839

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/501839/محکومیت-پنج-میلیارد-ریالی-قاچاقچی-پوشاک-یاسوج

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1