کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

برای اولین بار در استان؛

برگزاری دهمین المپیاد فوریت‌های پزشکی در یاسوج

4 تير 1404 ساعت 11:59

دهمین دوره المپیاد فوریت‌های پزشکی در مرحله انتخابی کلان‌منطقه جنوب کشور، برای نخستین‌بار به میزبانی شهر یاسوج برگزار می‌شود.


دهمین دوره المپیاد فوریت‌های پزشکی در مرحله انتخابی کلان‌منطقه جنوب کشور، برای نخستین‌بار به میزبانی شهر یاسوج برگزار می‌شود.
به گزارش کبنانیوز، این رویداد علمی و تخصصی که پیش از این در شیراز برگزار می‌شد، امسال در تاریخ ۵ خردادماه و با حضور تیم‌های مختلف از استان‌های جنوبی کشور برگزار خواهد شد.
به گفته‌ی پرویز غفارفرد، سرپرست مرکز اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد، این المپیاد در رشته‌هایی چون عملیات زمینی، هوایی، موتورلانس، ارتباطات و EOC برگزار شده و هدف آن ارتقای توان علمی و عملی نیروهای اورژانس و تقویت آمادگی در مأموریت‌های فوری است.
در پایان این رقابت‌ها، ۱۱ نفر برتر به عنوان تیم منتخب قطب پنج به مرحله کشوری المپیاد راه خواهند یافت


کد مطلب: 501179

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/501179/برگزاری-دهمین-المپیاد-فوریت-های-پزشکی-یاسوج

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1