تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۰۶
کد مطلب : ۵۰۰۹۰۱
حمله اسرائیل به ایران؛

احمد خمینی: در تهران می‌مانیم

۱
۰
کبنا ؛سید احمد خمینی تصریح کرد که ما در تهران می‌مانیم، این سرزمین را ترک نمی‌کنیم. حتی اگر لازم باشد تا قطره آخر خون‌مان را فدا کنیم، مانند یک سرباز خواهیم جنگید.
به گزارش کبنا نیوز، سید احمد خمینی در گفت وگو با نیویورک تایمز گفت که از نگاه او، اسرائیل جنگی را علیه ایران آغاز کرده و تمامیت کشور و امنیت مردمش را تهدید کرده است. اما برای او، این درگیری جنبه‌ای کاملاً شخصی نیز دارد. میراث نام خانوادگی‌اش، انقلابی که پدر  پدربزرگش  در سال ۱۹۷۹ رهبری کرد و به سلطنت هزاران ساله ایران پایان داد، در معرض خطر است.
به گزارش ایسنا، او گفت: «می‌خواهم بگویم که ما در تهران می‌مانیم، این سرزمین را ترک نمی‌کنیم. حتی اگر لازم باشد تا قطره آخر خون‌مان را فدا کنیم، مانند یک سرباز خواهیم جنگید. اگر دشمن فکر می‌کند می‌تواند این انقلاب را از جا بکند، مرتکب اشتباه بزرگی شده است.»
وی تصریح کرد: اشتباه بزرگ‌تر این خواهد بود که رئیس‌جمهور ترامپ وارد جنگ شود و به تأسیسات هسته‌ای فردو حمله کند
 سید احمد خمینی در پاسخ به احتمال ورود آمریکا به جنگ گفت: «اگر این اتفاق بیفتد، ایران به شکلی متفاوت پاسخ خواهد داد.»


 
برچسب ها :
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
فکر نکنم همین الان هم تهران باشی
چرا باید عکس «مردمِ ایران» را قاب گرفت؟/ این مردم نازنین...

چرا باید عکس «مردمِ ایران» را قاب گرفت؟/ این مردم نازنین...

به نظر می‌رسد انسجام داخلی برای مقابله با تهدیدهای اخیر به شکلی چشمگیر افزایش یافته است،...
بستن تنگه هرمز با الگوی یمن

بستن تنگه هرمز با الگوی یمن

یکی از گزینه‌های ایران برای واکنش به تشدید تنش از سوی آمریکا، اسرائیل و رویکردهای نامطلوب ...
نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
1