
دریافت لینک صفحه با کد QR
توسعه مهارتآموزی بانوان کهگیلویه و بویراحمد در ۱۰۰ کارگاه فعال
3 خرداد 1404 ساعت 19:39
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت ۷ مرکز آموزش فنی و حرفهای ویژه بانوان در این استان خبر داد و اعلام کرد که در این مراکز رشتههای متنوع و کاربردی به بانوان آموزش داده میشود تا با کسب مهارتهای فنی و حرفهای زمینه اشتغال و خودکفایی آنان فراهم شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت ۷ مرکز آموزش فنی و حرفهای ویژه بانوان در این استان خبر داد و اعلام کرد که در این مراکز رشتههای متنوع و کاربردی به بانوان آموزش داده میشود تا با کسب مهارتهای فنی و حرفهای زمینه اشتغال و خودکفایی آنان فراهم شود.
به گزارش کبنانیوز، فاطمه اسدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به بانوان در مراکز مختلف استان گفت: در همه شهرستانها به جز لنده و مارگون، مراکز فنی و حرفهای برای آموزش بانوان فعالیت میکنند و در شهرستان مارگون نیز کارگاه آموزشی سیار ویژه بانوان راهاندازی شده است.
وی افزود: مراکز فنی و حرفهای بانوان در شهرهای دهدشت، دوگنبدان و یاسوج به صورت مستقل و دارای چارت سازمانی هستند و در سایر شهرستانها این مراکز به صورت دو منظوره برای آموزش هم بانوان و هم آقایان فعالیت دارند که تمامی آموزشها به صورت رایگان ارائه میشود.
اسدی با بیان اینکه در این ۱۱ مرکز بانوان حدود ۱۰۰ کارگاه آموزشی فعال است، ادامه داد: رشتههای ارائه شده شامل حوزههای خدماتی مانند صنایع دستی، صنایع غذایی، کشاورزی، رایانه، امور اداری و همچنین رشتههای فنی همچون نگهداری و تعمیر خودرو است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اضافه کرد: ۶۰ مربی ثابت و حقالتدریس در این مراکز مشغول آموزش هستند و امسال برنامهریزی شده است که ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر از بانوان استان آموزشهای مهارتی دریافت کنند.
وی درباره مدت زمان دورههای آموزشی توضیح داد: طول دورهها بین ۳۰ تا ۷۵ روز است و پس از پایان دوره و قبولی در آزمونهای کتبی و عملی، گواهینامه بینالمللی مهارت برای شرکتکنندگان صادر میشود.
اسدی با اشاره به جامعه هدف این آموزشها گفت: با تفاهمنامههایی که با کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی و اداره کل ورزش و جوانان منعقد شده، این آموزشها ویژه زنان سرپرست خانوار، زنان زندانی، دانشجویان، دانشآموزان، کودکان کار، مراکز بازپروری ترک اعتیاد و خانوادههای زندانیان نیز ارائه میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان از اجرای طرح کارافن خبر داد و گفت: در این طرح، مربیان تا مرحله نتیجهگیری طرحهای تولیدی همراه کارآموزان هستند و آموزشهای لازم درباره تولید و فروش کالا را ارائه میدهند تا زمینه اشتغال و کاهش بیکاری فراهم شود.
وی افزود: دو واحد مجهز در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان و شهرستان گچساران به تجهیزات مدرن از جمله دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری، تبلت و لپتاپ تجهیز شدهاند تا محصولات تولیدی کارآموزان عکسبرداری و فیلمبرداری شده و به صورت رایگان در پلتفرمهای فروش اینترنتی مانند دیجیکالا بارگذاری و به اشتراک گذاشته شوند.
اسدی تصریح کرد: تاکنون حدود ۵۰ نوع محصول تولیدی کارآموزان به صورت رایگان در بازار مجازی کشور نمایش داده شده است و این اقدام باعث ایجاد زنجیره ارزش برای کالاهای تولیدی و حمایت از کارآموزان از مرحله آموزش تا فروش و درآمدزایی شده است.
وی هدف از اجرای این طرح را کاهش هزینهها، حذف نیاز به فضای فیزیکی و گسترش فرهنگ استفاده از تکنولوژی روز در رونق اقتصاد دیجیتال عنوان کرد و افزود: این طرح برای کسانی که توان اجاره مغازه ندارند بسیار موثر است و امکان دیده شدن محصولات در سطح ملی و حتی بینالمللی را فراهم میکند.
رئیس مرکز فنی و حرفهای خواهران یاسوج، زینب باقری، نیز با اشاره به ماهیت مهارتمحور کلاسهای فنی و حرفهای گفت: این کلاسها برای ۱۷ گروه جامعه هدف از جمله زنان سرپرست خانوار، دانشآموزان و دانشجویان برگزار میشود.
وی افزود: در مرکز فنی و حرفهای بانوان یاسوج آموزشهایی مانند میناکاری، قلاببافی، جواهردوزی، هویهکاری، قلمزنی، ساخت کیف پارچهای، شمعسازی، آشپزی، پخت نانهای حجیم، زرینکاری و شیرینیسازی به کارآموزان ارائه میشود.
کد مطلب: 499910
کبنانیوز
https://www.kebnanews.ir