تاریخ انتشار
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۳۹
کد مطلب : ۴۹۹۷۵۹
ترامپ:

همه در طول سفر پول خرج می‌کنند اما من از خاورمیانه پول زیادی جمع کردم / به مدت چهار سال آمریکا رئیس‌جمهور نداشت!

۱
۰
ترامپ: همه در طول سفر پول خرج می‌کنند اما من از خاورمیانه پول زیادی جمع کردم / به مدت چهار سال آمریکا رئیس‌جمهور نداشت!
کبنا ؛رئیس جمهور آمریکا با اشاره به سفر خود به منطقه غرب آسیا گفت: بسیاری در طول سفر خود پول از دست می‌دهند، اما من برای آمریکا سرمایه کسب کردم.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر سه‌شنبه پیش از کنفرانس جمهوری‌خواهان خطاب به خبرنگاران گفت: «حزبی یکپارچه داریم. استعداد فوق‌العاده‌ای داریم.»
او در تلاشی برای دستاوردسازی از سفر خود به غرب آسیا ادعا کرد: «بسیاری در طول سفر خود پول از دست می‌دهند، اما من برای آمریکا سرمایه کسب کردم.»
ترامپ همچنین مدعی شد: «اقتصادی درخشان داریم، ۵.۱ تریلیون سرمایه گذاری از خاورمیانه جذب کردیم. هیچکس تاکنون شاهد چنین دستاوردی نبوده است. ما در سفر خود ۵.۱ تریلیون سرمایه کسب کردیم.»
او افزود: «حزبی یکپارچه هستیم. مالیات شهروندان آمریکا را کاهش خواهیم داد. باید درباره قوانین مرز باز دوران بایدن تحقیق کنیم. بایدن از این قانون اطلاعی نداشته است. این موضوع جدی است. رئیس جمهوری داشتیم که هیچ قانونی را امضا نکرده است.»
ترامپ ادعا کرد: «مرز باز باعث ورود جنایت‌کارانی از سراسر جهان شده است. زندانیان کنگو خالی شده و همه آن‌ها وارد آمریکا شده‌اند. بایدن آن را امضا نکرده است، چپ‌گرایان روانی آن را امضا کرده‌اند. بایدن کنترلی نداشت و دموکرات‌ها همچون برنی سندرز از آن استفاده کردند.»
او در آخر گفت: «به مدت چهار سال، دولت آمریکا در پرواز خودکار بود و رئیس‌جمهور نداشت.»
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
حقیقتا چهار سال گذشته اگه آمریکا بدون رییس جمهور بهتر از رئیس جمهوری بایدن بود
نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1