
دریافت لینک صفحه با کد QR
مدیرکل کمیته امداد استان:
وعده اشتغال برای ۵ هزار نفر در کهگیلویه و بویراحمد / قلی پور: توانمندسازی مددجویان در اولویت کمیته امداد است
22 ارديبهشت 1404 ساعت 20:43
مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی در استان برای مددجویان کمیته امداد در دستور کار است.
مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی در استان برای مددجویان کمیته امداد در دستور کار است.
به گزارش کبنانیوز، علیاصغر قلیپور در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار کبنانیوز، در خصوص برنامه دیدار چهرهبهچهره با مراجعهکنندگان گفت: کمیته امداد هر هفته روزهای شنبه برنامه منظم دیدار حضوری با اربابرجوع برگزار میکند که بخشی از این افراد تحت پوشش نهاد هستند و بخشی دیگر نیز از دهکهای پایین درآمدی جامعه به شمار میروند.
دیدار چهرهبهچهره با مددجویان در برنامه هفتگی کمیته امداد
وی افزود: امروز ۴۲ نفر به این دفتر مراجعه کردند که اکثر آنها از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بودند. عمده دغدغههای این افراد مربوط به لوازم ضروری زندگی مانند یخچال و کولر بود، همچنین درخواستهایی در زمینه جهیزیه، ودیعه مسکن، وامهای اشتغال، وامهای قرضالحسنه و کمکهای بلاعوض نیز مطرح شد.
قلیپور ادامه داد: تعداد کمی از این مراجعهکنندگان زیر ۵۰ سال سن داشتند که در دوران کرونا به دلیل تورم و مشکلات معیشتی تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتهاند. بر اساس بخشنامهای گذشته، این افراد باید پس از گذشت یک سال از تحت پوشش بودن خارج میشدند، اما باتوجهبه وضعیت اقتصادی کشور، حمایت از آنها تا حدود پنج سال یا حتی بیشتر ادامه پیدا کرده است.
سالانه ۵ هزار فرصت شغلی برای مددجویان در استان ایجاد میشود
وی با اشاره به دستورالعمل جدید کمیته امداد گفت: طبق این دستورالعمل، افرادی که در سن اشتغال قرار دارند باید تسهیلات اشتغالزایی دریافت کنند، آموزشهای لازم به آنها ارائه شود و بر اساس پتانسیلهای منطقهای، طرح اشتغالزایی برای آنها اجرا گردد. در این مسیر، راهبران شغلی در مراحل قبل، حین و بعد از اجرای طرح، این افراد را راهنمایی خواهند کرد که خوشبختانه استقبال خوبی نیز از سوی مددجویان صورتگرفته است.
قلیپور اظهار داشت: از ابتدای سال که در این سمت مشغول به کار شدهام، دو رویکرد اصلی را بهعنوان اولویت در دستور کار قرار دادهام. نخست تمرکز بر اشتغالزایی پایدار و دوم ارتقای سطح خدمات معیشتی هدفمند. علاوه بر این، مسائل فرهنگی نیز از اهمیت بالایی برخوردارند، چرا که خانوادههای کمبضاعت به حمایتهای فرهنگی و اجتماعی نیز نیاز جدی دارند.
وی در پایان گفت: در سطح استان، بیش از ۴۰ هزار نفر مستعد اشتغال وجود دارند که کمیته امداد متعهد است هر ساله ۵ هزار فرصت شغلی برای این گروه از جامعه ایجاد کند.
توانمندسازی مددجویان؛ هدف اصلی کمیته امداد
قلیپور همچنین گفت: برخی از مناطق محرومتر استان در اولویت اشتغالزایی قرار دارند و هیچ محدودیتی برای اجرای طرحهای اشتغالزایی در این مناطق وجود ندارد. هدف نهایی کمیته امداد، توانمندسازی خانواده مددجو و خروج آن از چرخه حمایت است. این مهم از طریق اشتغال پایدار دنبال میشود که شامل نیازسنجی دقیق، ارائه آموزشهای تخصصی، استفاده از ظرفیتهای بومی، و حمایت مداوم از مجریان طرحها با نظارت دقیق ارزیابان است.
وی با اشاره به اهمیت مشارکتهای مردمی، خاطرنشان کرد: یکی از سیاستهای مهم ما مردمیسازی کمکهاست. باید به سمتی برویم که درآمدهای کمیته امداد از طریق مردم تأمین شود؛ چه از طریق خیرین، حامیان، مراکز نیکوکاری و مردم عادی، و چه از محل درآمدهای صدقات.
فعالیت ۵۷ مرکز نیکوکاری در استان
وی بیان کرد: هماکنون حدود ۵۷ مرکز نیکوکاری فعال در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد داریم و توسعه این مراکز از اولویتهای مهم ماست.
قلیپور ادامه داد: مراکز نیکوکاری در کنار کمیته امداد، بخشی از پروندههای تحت حمایت را مدیریت کرده و کمکهای مردمی را جمعآوری میکنند که این کمکها هم به افراد تحت پوشش و هم به افراد نیازمند غیر تحت پوشش ارائه میشود.
حرکت بهسوی مردمیسازی کمکها و درآمدهای پایدار
وی در پایان با اشاره به رویکردهای نوین الکترونیکی در کمکرسانی گفت: پویش «هر ایرانی، یک صندوق صدقات الکترونیکی» یکی از ابتکارات خوبی بود که تمامی همکاران کمیته امداد و مدیران کل به آن پیوستهاند. اکنون به سمت جمعآوری صدقات از طریق صندوقهای الکترونیکی در حال حرکت هستیم تا فرایند کمکرسانی سریعتر، شفافتر و مردمیتر انجام شود.
کد مطلب: 499431
کبنانیوز
https://www.kebnanews.ir