وضعیت بهداشت و درمان کهگیلویه از آنچه فکر میکردم خرابتر است / دخالت سیاسیون در بهداشت کهگیلویه و پاسخ فرماندار
جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان کهگیلویه عصر امروز به ریاست سید ایرج کاظمی جو برگزار شد. مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه وضعیت تنها بیمارستان شهر را نشانه روشنی از مشکلات دانست و گفت: «نیاز به گفتن ندارد؛ رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون. پرسنل ما زیر فشارند و حجم مشکلات زیاد است. اما ایمان داریم که میتوانیم با سختکوشی، این وضعیت را تغییر دهیم.»
جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان کهگیلویه عصر امروز به ریاست سید ایرج کاظمی جو برگزار شد.
به گزارش کبنانیوز، اولین جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه به ریاست فرماندار جدید در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلام علی وحدانی فر امامجمعه شهر دهدشت با تبریک انتصاب فرماندار کهگیلویه به تشریح بخشی از نامه مولا علی علیهالسلام به مالک پرداخت و گفت: این عینک سیاسی را از مردم رعیت هیچیندار بردارید. ینان به فرموده حضرت امیر یا در دین با تو برادرند یا در خلقت با تو برابر.
وحدانی فر با تأکید بر اینکه جایگاههای دنیوی موقت است و ماندگار نیست افزود: امروز چهرههای جدیدی میبینم در جلسه، معلوم نیست هفته بعد هم همینجا باشند، مسئولیتهای دنیوی اینگونهاند. دلخوش نکنیم به این تکریمها و احوال پرسیها.
وی در تشریح این نامه بهصورت ضمنی فرماندار جدید را مخاطب قرار داد و گفت: مولا میفرمایند ای مالک، متملقین را از خود دور کن. متملقین بیشترین آسیب را میزند.
ای مالک خواص و نزدیکان کسانی هستند که به هنگام فراخی و آسایش بر دوش والی باری گراناند و چون حادثهای پیش آید کمتر از هر کس به یاریاش برخیزند و خوش ندارند که به انصاف درباره آنان قضاوت شود. مولا فرمودند با بخیلان مشورت نکن، بخیل کسی است که فکری ندارد ایدهای ندارد و طرحی ندارد.
از مخالفین استفاده کنید.
امامجمعه دهدشت عدم پاسخگویی برخی مسئولان به مطالبات و درخواستهای مردم را نقد کرده و تشریح کرد:
از عجایب خلقت است که مدیری در کهگیلویه وقت ندارد جواب مردم را بدهد. این خیلی مهم است، این مردم هماناند که یا در خلقت با ما برابرند و یا در دین بردارند. شایسته نیست در جغرافیای کوچکی مدیری بگوید وقت پاسخگویی ندارم.
وی از عدم بازگویی خدمات ادارات توسط مدیران ادارات ابراز نیز اظهار گلایه کرد و گفت: من از شما گلایهمندم که بلد نیستید خدمات نظام را بازگو کنید، اینهمه هزینه میکنید؛ اما کسی را خبر نمیکنید. گفتن خدمات و محاسن ریا نیست، این کجسلیقگی شما مدیران است
وحدانی فر با تمجید از فرماندار به جهت برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان در زمان عصر تمجید کرد و گفت: من از آقای کاظمی جو تشکر میکنم، ما تعهد دادیم به کارکردن، صبح و عصر هم نباید داشته باشد. مدیران باید مطالبهگر باشد، مدیری که هرچه مدیرکلش گفت وحی منزل بهحساب آورد به درد نمیخورد. از شهرستان دفاع کنید.
مهرداد رزمخواه، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، با لحنی صریح و صادقانه از وضعیت نابسامان حوزه سلامت این شهرستان ابراز نگرانی کرد و خواستار حمایت همهجانبه دستگاهها و مسئولان شهرستان برای بهبود شرایط شد.
او با اشاره به انگیزه اولیهاش برای ورود به این مجموعه گفت: «وقتی وارد این مجموعه شدم، تصورم این بود که میشود خیلی راحتتر و با آسودگی خاطر بیشتری مشکلات حوزه سلامت را حل کرد، اما هر چه جلوتر رفتم، گستردگی این حوزه و تأثیر آن بر سلامت جسم و روان مردم برایم روشنتر شد. حوزهای که در تمام مراحل زندگی مردم نقش دارد و باید همه پایکار بیایند.»
مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه با ابراز تأسف از وضعیت موجود بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: «وقتی وضعیت شهرستانهایی مثل بهبهان را میبینم که نه مرکز استان است و نه سابقهای بیشتر از ما دارد، اما جایگاه بهتری در حوزه سلامت دارد، واقعاً ناراحت میشوم. اینکه چرا کهگیلویه با این قدمت و این مردم شریف باید به این حالوروز بیفتد، جای تأسف دارد.»
وی با تأکید بر لزوم همدلی و همکاری فراگیر همه نهادها افزود: «سلامت نگاه سلیقهای نمیطلبد. همه باید کمک کنند، از فرماندار گرفته تا امامجمعه، شهرداری، شوراها، بخشداری و سایر نهادها. خوشبختانه حمایت فرماندار و امامجمعه از ما ملموس بوده و امیدوارم سایر دستگاهها هم به میدان بیایند.»
او وضعیت تنها بیمارستان شهر را نشانه روشنی از مشکلات دانست و گفت:
«نیاز به گفتن ندارد؛ رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون. پرسنل ما زیر فشارند و حجم مشکلات زیاد است. اما ایمان داریم که میتوانیم با سختکوشی، این وضعیت را تغییر دهیم.»
رزمخواه با انتقاد از دخالتهای سیاسیون در حوزه سلامت گفت: ا
نتظار دارم عزیزانی که در حوزه سیاست نفوذ دارند، بهخصوص کسانی که از سر دلسوزی اما ناآگاهانه وارد این حوزه میشوند، کمتر دخالت کنند و اجازه دهند حوزه سلامت بهصورت تخصصی مسیر خود را طی کند.
او در پایان سخنانش گفت: حال سلامت این شهرستان خوش نیست و نیاز به درمان اساسی دارد. از مسکنهای موقتی پرهیز میکنیم و امیدواریم همه دوستان و عزیزان ما را یاری دهند تا این وضعیت را به جایگاه شایسته مردم برسانیم.
علی کریمی مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کهگیلویه ورود به فصل تابستان را همراه با آتشسوزی دانست و از ضرورت پیشگیری از بحرانهای احتمالی گفت و تصریح کرد:
باز هم تابستان و باز هم آتشسوزیهای زاگرس و باز هم بحران. آتشسوزی هست و خواهد بود لکن باید خود را برای این بحران آماده کنیم. بحران از دید من سوختن خرمن یک کشاورز و باغداری است که برای معیشت یکسالهاش دود میشود.
وی ادامه داد: دمندهها و خودرو ها برای تعمیر به یاسوج و شیراز فرستاده شدند و منتظریم به دستمان برسند تا آمادگی کامل حفظ شود.
مدیر منابع طبیعی خواهان آن شد که مدیریت میدان در مواقع آتشسوزی به منابع طبیعی سپرده شود. این مدیر تشریح کرد: من خواهش میکنم در اتفاقات احتمالی، مدیریت میدان در کنترل آتش به نیروهای منابع طبیعی سپرده شود و اداراتی که تجهیزات ندارند به میدان نیایند و در پشتصحنه حمایت کنند. نیروهای جهاد کشاورزی هم اگر دمنده ندارید از مدیرکلتان بخواهید که برایتان دمنده بخرند.
سید ایرج کاظمی در اولین جلسه شورای اداری شهرستان که به ریاستش برگزار شد در همان ابتدا از دکتر رزمخواه خواست اگر سیاسیون سودای دخالت در حوزه سلامت را داشتند، با قاطعیت مقابل آن خواستهها بایستد.

کاظمی جو با تأکید بر لزوم هماهنگی بیشتر میان دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران از عدم هماهنگی و سردرگمی آنها انتقاد کرد و افزود: ناهماهنگی میان دستگاههای عضو ستاد بحران مشهود است و لازم است این هماهنگی در روزهای پیشرو بیشتر شود. عدم ارتباط بین اداره شهرستان و اداره کل سازمانها باعث شده در مدیریت بحرانها مشکلاتی ایجاد شود. برخی از مدیران متأسفانه با مدیران کل خود ارتباطی ندارند.
فرماندار کهگیلویه در واکنش به درخواست مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کهگیلویه نیز گفت: برای بروز حوادث احتمالی منابع طبیعی و محیطزیست بهتنهایی از عهده مهار آتش بر نمیآیند.
کاظمی جو گفت: اینکه در جلسات مصوبه شکل بگیرد؛ اما برای عملیشدن اراده و همت نباشد گرهای از مشکلات باز نمیکند و این موارد به فقر راهکار در جلسات بر میگردد.
کاظمی جو با اشاره به موضوعاتی که نزدیک به هفت سال است مداوم تکرار میشوند و هیچگاه حل نشدند نیز گفت: امروز صبح با مدیران دامپزشکی جلسهای داشتیم راجع به کشتارگاه دهدشت، در هفت سالی که مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بودم در هر جلسه شورای سلامت مسئله کشتارگاه موضوع ثابت جلسات بود و هنوز حل نشد.
وی با تأکید بر فعالشدن انجمنها و نهادهای مردمنهاد گفت: واگذاری کار به سازمانهای مردمنهاد، هیئتهای مذهبی و هیئتهای ورزشی باید انجام بگیرد تا نتایج ملموسی تری به دست آید. تمام هیئتهای ورزشی باید شبیه هندبال و کشتی فعال شوند. در سالهای اخیر بهغیراز مؤسسه یاران مانا هیچ سازمان مردم نهادی فعالیت مشهود در شهرستان نداشت.
کاظمی جو در این زمینه تأکید کرد: مسئولان مربوطه بهویژه در سازمان جهاد کشاورزی استان، موظفاند تا با جدیت بیشتری پیگیر روند اجرایی پروژهها باشند و آنها را به سرمنزل مقصود برسانند. از جمله پروژههای مهم که نیاز به توجه ویژه دارد، پروژه سد کوهبرد است که سه سال از تحویل آن میگذرد و به دلیل سهلانگاریهای صورتگرفته در سازمان جهاد کشاورزی استان، با تأخیر مواجه شده است.
سلامت مردم را با سیاست گره نزنید؛ اجازه دخالت سیاسیون را ندهید

.png)
