تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰
کد مطلب : ۴۹۹۱۶۶
شورای اداری بخش دیشموک برگزار شد؛

فیلم و تصاویر| امام‌جمعه دیشموک: آسفالت لیراب را کمتر از هفت سال است انجام داده‌اند و الان هیچ آسفالتی نیست/ فرماندار کهگیلویه: ما ابر بحران در آب دیشموک داریم /مدیرکل راهداری استان: کهگیلویه بیشترین حجم ریالی پروژه‌ها را دارد/ کاظمی جو: اجازه نمی‌دهم پروژه‌ای برای رضایت این‌وآن تعریف شود، حتی اگر خیلی‌ها ناراحت شوند+ مدیران چه گفتند؟ فیلم و تصاویر| امام‌جمعه دیشموک: آسفالت لیراب را کمتر از هفت سال است انجام داده‌اند و الان هیچ آسفالتی نیست/ فرماندار کهگیلویه: ما ابر بحران در آب دیشموک داریم /مدیرکل راهداری استان: کهگیلویه بیشترین حجم ریالی پروژه‌ها را دارد/ کاظمی جو: اجازه نمی‌دهم پروژه‌ای برای رضایت این‌وآن تعریف شود، حتی اگر خیلی‌ها ناراحت شوند+ مدیران چه گفتند؟

۱
فیلم و تصاویر| امام‌جمعه دیشموک: آسفالت لیراب را کمتر از هفت سال است انجام داده‌اند و الان هیچ آسفالتی نیست/ فرماندار کهگیلویه: ما ابر بحران در آب دیشموک داریم /مدیرکل راهداری استان: کهگیلویه بیشترین حجم ریالی پروژه‌ها را دارد/ کاظمی جو: اجازه نمی‌دهم پروژه‌ای برای رضایت این‌وآن تعریف شود، حتی اگر خیلی‌ها ناراحت شوند+ مدیران چه گفتند؟ فیلم و تصاویر| امام‌جمعه دیشموک: آسفالت لیراب را کمتر از هفت سال است انجام داده‌اند و الان هیچ آسفالتی نیست/ فرماندار کهگیلویه: ما ابر بحران در آب دیشموک داریم /مدیرکل راهداری استان: کهگیلویه بیشترین حجم ریالی پروژه‌ها را دارد/ کاظمی جو: اجازه نمی‌دهم پروژه‌ای برای رضایت این‌وآن تعریف شود، حتی اگر خیلی‌ها ناراحت شوند+ مدیران چه گفتند؟
کبنا ؛جلسه شورای اداری بخش دیشموک با حضور حمیدرضا پیمان جو مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، سید ایرج کاظمی جو فرماندار شهرستان کهگیلویه، امیرپور معاون مهندسی اداره کل برق استان، امام‌جمعه دیشموک، مدیران آب‌وفاضلاب، برق، اداره آب، بنیاد مسکن و جمعی دیگر از مسئولان شهرستانی در بخشداری دیشموک برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز، حجت‌الاسلام راوند، امام‌جمعه دیشموک، در این جلسه با قدردانی از فرماندار جدید که تنها در همین چند روز انتصابش دو بار به دیشموک سفرکرده، گفت: صراحت کلام و توجه کاظمی جو در حل مشکلات مردم نشان می‌دهد جزء  فرمانداران موفق شهرستان خواهند شد.
راوند با اظهار تأسف نسبت به واکنش برخی از مدیران دیشموک در مقابل انتقادات، ازجمله تهدیدها و توهین‌ها گلایه کرد و به تشریح مشکلات بخش دیشموک پرداخت که بیشتر در حوزه آب و راه بود.
امام‌جمعه دیشموک با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران استانی در مناطق دورافتاده، افزود: باوجود وعده‌هایی که در تهران داده شده بود، برخی مدیران از جمله آقای مصلح - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد - و آقای هاتف - بنیاد علوی -  به منطقه نیامدند و فقط نماینده فرستادند؛ این نشان‌دهنده نبود اولویت دیشموک در برنامه‌های آنان است.
وی به مشکلات جدی مردم در حوزه آب شرب نیز اشاره کرد و گفت: در برخی مناطق، مردم تا ۱۷ روز بدون آب مانده‌اند. آیا موضوعی حیاتی‌تر از آب وجود دارد که مدیران هنوز آن را جدی نگرفته‌اند؟ آب شرب از منبع سرریز می‌شود و هدر می‌رود و کسی مدیریت نمی‌کند این را. مردم از لجبازی، سهل‌انگاری یا بی‌توجهی برخی مسئولان آسیب می‌بینند و اگر مطالبه‌گری کنند، تهدید می‌شوند. ما با کسی خصومت نداریم، مردم فقط آب می‌خواهند.
حجت‌الاسلام راوند پیرامون آسفالت لیراب نیز گفت: لیراب را کمتر از هفت سال است انجام داده‌اند و الان هیچ آسفالتی نیست. ناظر متعلق به راهداری است، خودشان تأیید کنند و تمجید کنند که کاردرست نمی‌شود.
وی با اشاره به خرابی جاده‌های بخش دیشموک گفت: حداقل  با همین بیل‌هایتان در چاله‌چوله‌ها خاک بریزید.
سید ایرج کاظمی جو، فرماندار شهرستان کهگیلویه، با تأیید سخنان امام‌جمعه به جلسه شب گذشته‌ای که دکتر آرش مصلح داشت گفت: ما دیشب یک جلسه‌ای با مهندس مصلح داشتیم، ایشان گقنند ما ابرپروژه داریم در کهگیلویه، من در جواب گفتم اگر ابرپروژه در کهگیلویه دارید، ما ابر بحران در آب دیشموک داریم.
علیرضا نوروزی بخشدار دیشموک با لیستی بلندبالا به تشریح مشکلات این بخش پرداخت و گفت: اولین مسئله دیشموک آب شرب است. اینکه پمپ آب خراب شود طبیعی است؛ اما اینکه درست مدیریت نشود، این اتفاق نگران‌کننده است. بخشی از مردم این بخش آب شرب ندارند و نکته مهم‌تر اینکه تلخی آب دیشموک  معضلی اساسی‌تر است. تلخی آب شرب این بخش مهم‌ترین خواسته مردم است که لازم است پیگیری‌های شما این مشکل را حل کند. ما روستاهایی داریم با چشمه‌های ثقلی، مثل روستای مورخانی و بناری که الان جمعیتشان بیشتر شده و همین چشمه‌ها هم باتوجه‌به کمبود بارش‌ها پاسخگو نیستند. ما دو روستا داریم که آب و برق ندارند.
وی تأکید کرد: توسعه شبکه‌های آبی‌مان  معیوب است. دیشموک نیازمند این است که ۱۳۸ روستا که تنش آبی دارند را با توسعه شبکه آبی مشکلش را حل کنیم؛ البته ناگفته نماند که در سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان در توسعه شبکه‌های آب دیشموک هزینه شد.
نوروزی تشریح کرد: در حوزه راهداری در سال‌های گذشته اتفاقات خوبی افتاد، اما روستاها و مناطقی داریم که نیازمند توجه‌اند. راه رودریش به مورخانی نیازمند توجه است. برخی پیچ‌ها را به‌راحتی می‌توان حذف کرد و مشکل را حل نمود.
بخشدار دیشموک از متوقف‌شدن موضوع شهرستانی این بخش در تقسیمات کشوری خبر داد و افزود: مسئله شهرستانی در دولت شهید رئیسی حل شده بود؛ اما در این دولت متأسفانه تقسیمات کشوری متوقف شده است.
وی خواهان تلاش‌های بیشتر و مؤثرتر بنیاد مسکن شد و افزود: روستاهای ما هیچ‌کدامشان به جز یک روستا، طرح هادی‌شان تکمیل نشده که لازم است بنیاد مسکن توجه ویژه کند.
نوروزی در کنار درخواست اعطای نمایندگی ورزش و جوانان به دیشموک نوید جشن گازکشی کامل این بخش در آینده نزدیک را داد و گفت: گازکشی روستاهایمان تکمیل شده که فقط چند روستا مانده که امیدواریم این چند روستا را نیز پیگیری کنید تا در ان‌شاءالله جشن تکمیل گازکشی کامل در دیشموک گرفته شود.
بخشدار دیشموک پیرامون پروژه فرسایشی  معدن نیترات لیراب نیز گفت: یکی دیگر از مشکلاتمان راه‌اندازی معدن نیترات لیراب هست. واقعاً اگر چیزی توش نیست صادقانه به مردم بگوییم که  آقا این هیچ‌چیزی ندارد.
ابوالفضل خاضع معاون عمرانی فرمانداری پیرامون درخواست نوروزی جهت ساخت ورزشگاه و چمن مصنوعی گفت: هر روستایی که زیرساخت چمن مصنوعی‌اش آماده باشد را بنیاد علوی قول داده هزینه‌اش را تقبل کند.
سید هادی خاضعی مدیر آب کهگیلویه و لنده نیز به تشریح مسائل مربوط به آب دیشموک پرداخت و گفت: موضوع آب‌رسانی به دیشموک و چاروسا از رودخانه گندم‌کار  در سال ۹۸ در قالب اجرای جاده دسترسی به مناقصه رفته بود. لیکن هیچ‌گونه ردیف اجرایی نداشت و به دلیل عدم وجود مجوز ماده ۲۳ امکان دریافت اعتبار ملی و ادامه عملیات فنی مقدور نبود.
وی تأکید کرد: در طول ۳ سال قبل با مطالعات فنی، زیست‌محیطی پدافند غیرعامل و دریافت تمام مجوزها و اخذ ماده ۲۳ تحت عنوان طرح جدید و مستقل در بودجه ۱۴۰۴ قرار گرفت و با ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب، عملیات اجرایی  و خرید بخش‌های مختلف آن در اردیبهشت به مناقصه خواهد رفت. این پروژه الحاق به پروژه چهار شهر بود.
خاضعی با تشکر از دولت وفاق که مجوز ماده ۲۸ این پروژه را صادر کرد افزود: طرح آب شرب دیشموک و چاروسا از رودخانه گندم‌کار  ۵۰ میلیارد تومان  از محل توازن در سال جدید  اختصاص گرفته است که ان‌شاءالله پیمانکار تا پایان  همین ماه باید شروع کند. 
خسروپرویزی مدیر برق  شهرستان کهگیلویه به تشریح خدمات این اداره در سال 1403 پرداخت و گفت: روستاهای باقله دان، دلی، نعمت‌اللهی را کاملاً بهسازی کردیم. اعتبار این پروژه بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون بود. وی از روستاهایی که در 1404 نیز بهسازی خواهند شد نام برد. از این موارد می‌توان به اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق روستای گراب بااعتبار 8 میلیارد تومان اشاره کرد.-
وی ادامه داد: شبکه‌ای که الان برق دیشموک و قلعه رئیسی را تأمین می‌کند در سال 1376 توسط جهاد سازندگی احداث شد فقط برای روشنایی عادی بود. لکن در این سال‌ها الگوی مصرف تغییر کرد. ما سال‌های گذشته مشکل افت و نوسان ولتاژ داشتیم که این مورد را با نصب ترانس‌های افزایش‌دهندهٔ ولتاژ و احداث 34 کیلومتر خط دو مداره این مشکل را حل کردیم.
اسحاق ویسی مدیر آب‌وفاضلاب کهگیلویه نیز راجع به مشکل آب شرب دیشموک که در یکی دو هفته گذشته به‌خاطر سقوط پمپ آب در چاه نیز گفت: تا یکی دو روز آینده این مشکل حل خواهد شد. در همین مدت هم سعی می‌کنیم تا فردا یک‌یک پمپ دو اینچ نصب خواهد شد تا آب به طبقات بالا برسد.
ویسی حفر چاه را زمان‌بر دانست و در این زمان کوتاه طرح چنین موضوعی را بی‌نتیجه دانست و گفت: حفر چاه زمان‌بر است و فعلاً در این زمینه نمی‌توان بحث کرد. ما سعی کردیم در همین مدت که آب دیشموک قطع بود تانکرهای آب‌رسان را بفرستیم تا کمی از عمق این مشکل کاسته شود.
در گفتگوی چالشی بین بخشدار و مدیر بنیاد مسکن شهرستان نکاتی مطرح شد. آرام مدیر بنیاد مسکن گفته بود درصورتی‌که هر دهیاری بیس ریزی کند ما آن منطقه را آسفالت می‌کنیم.  در واکنش به این صحبت مدیر بنیاد مسکن،  نوروزی بخشدار دیشموک گفت: مشکل ما دقیقاً همین است. تمام هزینه مربوط به زیرسازی است. ما در کمیته انطباق بیشتر از ۱۲۰ میلیون تومان نمی‌توانیم در این زمینه هزینه کنیم. آرام نیز در جواب گفت که این یک قانون است که دهیاری‌ها بیس ریزی کنند و بنیاد مسکن آسفالت کند.
حمیدرضا پیمان جو، مدیرکل راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به گستردگی پروژه‌های تعریف‌شده در حوزه شهرستان کهگیلویه گفت: بیشترین حجم ریالی پروژه‌های عمرانی استان در شهرستان کهگیلویه انجام گرفت و در چهار بخش کهگیلویه نیز مربوط به بخش دیشموک است. پروژه جاده منتهی به رود سمه نزدیک به 78 میلیارد شد. فقط برای خود آن پل نزدیک به 25 میلیارد به پیمانکار بدهکاریم.
او با بیان اینکه پروژه‌های راه‌سازی شهرستان در سال جاری با محدودیت شدید اعتباری مواجه هستند، ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ فقط ۳۹ میلیارد تومان برای راه‌های روستایی شهرستان در تمام بخش‌ها اعتبار در نظر گرفته شده بود.  این در حالی است که پروژه‌هایی با مجموع 571 میلیارد تومان در سطح کل شهرستان در  دست اجرا داریم که 14 برابر اعتبار در نظر گرفته شده برای شهرستان کهگیلویه است. نزدیک به 450 میلیارد تومان نیز در این شهرستان در اسفندماه مناقصه برگزار کردیم که تا ماه آینده پیمانکارانش مشخص می‌شوند.
پیمان جو یکی از چالش‌های اصلی را بدهی‌های سنگین به پیمانکاران عنوان کرد و گفت: در پروژه پل روضه، باوجود قرارداد ۷۸ میلیاردتومانی، هنوز ۲۵ میلیارد تومان بدهکار هستیم، درحالی‌که فقط ۸۰۰ میلیون تومان از محل تملک استانی به آن اختصاص‌یافته است.
او همچنین نسبت به خردشدن پروژه‌ها هشدار داد و تأکید کرد: توپوگرافی استان به‌گونه‌ای است که هزینه اجرای هر کیلومتر راه در کهگیلویه و بویراحمد، ۶ تا ۷ برابر بیشتر از استان‌های دیگر است. اگر پروژه‌ها به‌صورت جزئی و پراکنده تعریف شوند و سهم هرکدام فقط ۵۰ یا ۲۰۰ میلیون تومان باشد، در واقع هیچ پروژه‌ای به اتمام نخواهد رسید.
مدیرکل راهداری استان در مورد پروژه حیاتی بخش چاروسا و دیشموک تحت عنوان پروژه امامزاده نورالدین به زیرنا نیز گفت: این پروژه فقط 473 میلیون تومان اعتبار استانی دارد. ما این را به پروژه ملی تبدیل کردیم و مناقصه‌اش را با 135 میلیارد تومان برگزار کردیم؛ اگر می‌خواستیم منتظر اعتبارات استانی باشیم صدسال طول می‌کشید.
پیمانجو تأکید کرد در سطح شهرستان نباید اعتبارات را بشکنید و پروژه‌های کوچک متعدد تعریف کنید که هیچ‌وقت به سرانجام نمی‌رسد.
سید ایرج کاظمی جو فرماندار شهرستان کهگیلویه نیز با صراحت همیشگی راجع به پروژه‌های خرد گفت: این‌جوری که نمی‌شود کار کرد. قطعاً امسال در تخصیص و تعریف پروژه‌ها راه جدیدی را پیش خواهیم گرفت و اولویت‌بندی خواهیم کرد برای پروژه‌ها. اجازه نمی‌دهم پروژه‌های بی‌سرانجام صرفاً برای کسب رضایت این‌وآن تعریف شود حتی اگر خیلی‌ها ناراحت شوند.
کاظمی جو خطاب به دهیاران گفت: دهیاران باید شبیه ngoها کار کنند، نباید منتظر این باشید تا اعتبار از وزارت کشور به حسابتان بیاید. باید بروید و پول جذب کنید و فعالیتتان را بیشتر کنید. وگرنه همه می‌دانند بااعتبار وزارت کشور نمی‌شود کار خاصی انجام داد.
از حواشی شورای اداری دیشموک می‌شود به وضعیت عجیب بخشداری دیشموک پرداخت که جلسه رسمی شورای اداری افراد غیررسمی به‌راحتی وارد اتاق جلسه می‌شدند و حواشی‌ای نیز ایجاد می‌کردند که همین موضوع نیز سبب دلخوری و تکه‌پرانی برخی از مدیران با هم شد.
حجم بالای سروصدای ارباب‌رجوع‌های حاضر در بخشداری نیز نکته منفی‌ای بود که نمی‌توان به‌راحتی از آن گذشت.



نام شما

آدرس ايميل شما

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

در بحث موشکی من با خلع سلاح ایران موافق نیستم، اما به هر حال، باید در این زمینه، به توافقی ...
ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ باید نشان دهد که می‌تواند به توافقی بهتر از آنچه که بهم زد، با تهران دست یابد.
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
1