تاریخ انتشار
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۲:۵۵
کد مطلب : ۴۹۸۹۵۵
مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه متنوع در هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد /توسعه عدالت آموزشی و «تحول در کیفیت یاددهی و یادگیری» اولویت دولت چهاردهم/ همکاری و تعامل آموزش‌وپرورش و  نوسازی مدارس قابل‌تقدیر است

۰
اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه متنوع در هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛ مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۳۲ عنوان برنامه و ۴۱۶ ریز برنامه در سطح شهرستان‌ها و مناطق  ۱۳ گانه استان در هفته معلم خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با محوریت تکریم مقام معلم، جنبه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و اجتماعی را در بر می‌گیرند.
 به گزارش کبنا نیوز، ایوب رضایی در نشست خبری با خبرنگاران  با محوریت بزرگداشت هفته معلم با اشاره به نقش بی‌بدیل آموزش‌وپرورش در توسعه کشور گفت: این ایام فرصتی مغتنم برای تجلیل از جایگاه رفیع معلمان است که با عشق، ایثار و مسئولیت‌پذیری، آینده‌سازان کشور را تربیت می‌کنند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۰۳ شهید فرهنگی استان، افزود: از تلاش‌های همکاران فرهنگی در اقصی‌نقاط استان صمیمانه قدردانی می‌کنم.
 رضایی با اشاره به هم‌زمانی هفته معلم با دهه کرامت اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت استاد مطهری، نماد علم، بینش و صداقت در بیان، به نام روز معلم نام‌گذاری شده است.
وی شهید مطهری را الگویی تمام‌عیار برای فرهنگیان دانست و افزود: اگر بخواهیم نسلی کارآمد و اثرگذار تربیت کنیم، باید همانند ایشان با شناخت زمانه، نوآوری علمی و عمق فکری وارد میدان تعلیم‌وتربیت شویم.
 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه  و بویراحمد با تأکید بر جایگاه حساس این دستگاه، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش از نظر ساختار، بزرگ‌ترین نهاد کشور و از نظر مأموریت، مهم‌ترین نهاد توسعه‌محور است؛ زیرا تربیت نیروی انسانی در این نهاد شکل می‌گیرد و این نیرو در آینده به سرمایه انسانی کشور تبدیل می‌شود.
رضایی با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم افزود: دو رویکرد کلان «توسعه عدالت آموزشی» و «تحول در کیفیت یاددهی و یادگیری» در دستور کار آموزش‌وپرورش قرار دارد.
اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه متنوع در هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد  وی گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد، از مجموع ۱۰۶ مدرسه سنگی دارای بیش از ۱۰ دانش‌آموز، برنامه‌ریزی شده که تا پایان شهریورماه این مدارس جمع‌آوری و فضاهای ایمن جایگزین شوند. همچنین از ۶۰ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ نفر، به جز یک مورد دارای مشکل زمین، باقی مدارس تا پایان تابستان جمع‌آوری خواهند شد.
 رضایی افزود: حمایت‌های ویژه استاندار پرتلاش استان از برنامه‌های آموزش‌وپرورش، موجب سرعت‌بخشی به این روند شده است.
 وی با اشاره به برنامه‌های کیفی دولت، از اجرای طرح‌های تحولی در مقاطع ابتدایی و متوسطه خبر داد و گفت: کیفیت‌بخشی به آموزش و ارتقای فرایند یاددهی و یادگیری یکی از ارکان اساسی برنامه‌های ماست.
 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان در تشریح برنامه‌های هفته معلم نیز گفت: آغاز رسمی برنامه‌ها از روز جمعه، ۱۲ اردیبهشت با برگزاری پیاده‌روی فرهنگیان به همراه خانواده‌هایشان و حضور در نماز عبادی سیاسی جمعه در سراسر استان است. سخنرانان پیش از خطبه‌ها به تبیین جایگاه آموزش‌وپرورش و مقام معلم خواهند پرداخت.
 وی با اشاره به نام‌گذاری روزهای هفته معلم، عنوان کرد: روز جمعه ۱۲ اردیبهشت:  «معلم، سرشار از اندیشه مطهر»، شنبه ۱۳ اردیبهشت: «معلم، طلوع مهر و دانایی» یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: «معلم، محور وفاق و همدلی»، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت: «معلم، نماد فرهنگ و هویت»، سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت: «معلم، محرک خلاقیت و نوآوری»، چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت:  «معلم، معمار تمدن آینده» و پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت: «معلم، راوی عشق و ایثار» است.
 رضایی افزود: زنگ سپاس معلم روز شنبه در سراسر مدارس استان نواخته می‌شود و در مرکز استان، این مراسم با حضور استاندار و مسئولان در دبستان شاهد دخترانه برگزار خواهد شد. پیش از آن نیز غبارروبی گلزار  مطهر شهدا انجام خواهد گرفت. 
وی از تجلیل ۱۰۳ معلم در این هفته خبر داد و گفت: در هر شهرستان و منطقه، برنامه‌های ویژه‌ای برای تجلیل از فرهنگیان برگزار خواهد شد. امسال ۹۴۲ معلم و ۵۴۶ مدیر، مربی تربیتی و مراقب سلامت در فرایند انتخاب معلمان نمونه مشارکت داشتند که در نهایت ۴۲ معلم و ۵۱ نفر از کادر مدیریتی و پرورشی به‌عنوان منتخب شهرستانی معرفی شدند.
 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: در مرحله کشوری نیز ۹۳ نفر معرفی و ۸ نفر از آنان برگزیده شدند که ۲ نفر از منتخبین کشوری از استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.
وی گفت: ۲۵ معلم منتخب استان به دیدار مقام معظم رهبری اعزام خواهند شد.
رضایی با اشاره به اجرای ۳۲ عنوان برنامه و ۴۱۶ ریز برنامه در سطوح مدرسه، منطقه و استان طی هفته معلم، افزود: این برنامه‌ها شامل برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی، دیدار با خانواده شهدا، نشست‌های رسانه‌ای، تهیه کلیپ‌های تجلیل از معلمان، محافل انس با قرآن، شب‌شعر، نمایش‌های دانش‌آموزی و میز خدمت در مصلی‌های نمازجمعه است.
مدیرکل آموزش‌وپرورش گفت: معلمان با نقش بی‌بدیل خود در تربیت نسل آینده، شایسته بالاترین سطح تکریم هستند. اگر امروز در هر جایگاهی هستیم، به برکت زحمات معلمانی است که با صبر، ایمان و تلاش بی‌وقفه مسیر رشد و تعالی را برای ما هموار کردند.
اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه متنوع در هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد وی  ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌های اداره کل نوسازی مدارس گفت: تعامل و همکاری خوبی بین آموزش‌وپرورش استان و نوسازی مدارس در این دولت وجود دارد  که نویدبخش فعالیت‌های امیدبخشی برای توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و.ورزشی خواهد بود.
نام شما

آدرس ايميل شما

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1