کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد خبر داد؛

توقیف سمند با ۴۰۸ میلیون ریال خلافی در یاسوج

2 ارديبهشت 1404 ساعت 17:30

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد گفت: خودرو سمند با بیش از ۴۰۸ میلیون ریال خلافی در این شهرستان توقیف شد.


فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد گفت: خودرو سمند با بیش از ۴۰۸ میلیون ریال خلافی در این شهرستان توقیف شد.
به گزارش کبنا، سرهنگ بهمن گرجیان گفت: ماموران یگان امداد یاسوج جهت برقراری نظم وامنیت شهروندان در حال گشت زنی بودند که به یک دستگاه خودروی سواری سمند مشکوک شده و جهت بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
سرهنگ گرجیان ادامه داد: پس از متوقف کردن و استعلام از سامانه‌های پلیسی مشخص شد این خودرو دارای حکم قضایی و خلافی به مبلغ ۴۰۸ میلیون ریال دارد.
وی ادامه داد: خودرو برابر ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات و جهت سیر مراحل قانونی روانه پارکینگ شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد با اشاره به برخورد قانونی پلیس با رانندگان متخلف، از شهروندان درخواست کرد: با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی سهم خود را در کنترل ترافیک و کاهش حوادث رانندگی ایفاء و از حوادث و رفتار‌های مخاطره آمیز رانندگی خودداری کنند.

 


کد مطلب: 498553

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/498553/توقیف-سمند-۴۰۸-میلیون-ریال-خلافی-یاسوج

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1