کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا فضای انتخاباتی گچساران و باشت را بررسی کرد

اصولگرایان گچساران و باشت در انتخابات 1402 کدام مسیر را می‌روند؟ زینل‌زاده، سیدناصر، سید نصرت یا جعفری

29 خرداد 1401 ساعت 22:02

طیف اصولگرا در این حوزه انتخاباتی چندقطبی شده است. یک قطب آن سیدناصر حسینی است، اردلان زینل‌زاده و علیمراد جعفری دیگر قطب‌های این جریان هستند. علیرغم اینکه تاجگردونی‌ها تماماً بر فضای سیاسی گچساران و باشت سایه انداخته‌اند و حتی نفس کشیدن را نیز برای کسی مثل سیدناصر حسینی سخت کرده‌اند، این روزها تحرکات و فعالیت‌هایی از سوی جریان اصولگرا دیده شده است که نشان می‌دهد فضای رقابت‌های انتخاباتی داغ شده است.


در حالی که تا انتخابات مجلس شورای اسلامی هنوز زمان زیادی مانده است، رقابت‌های انتخاباتی و حواشیِ پیرامون آن در کهگیلویه و بویراحمد شروع شده است. در بویراحمد، روشنفکر، منتظریان، خرامین و بهرامی از گزینه‌های احتمالی انتخابات این دوره هستند. در مورد رقابت‌های انتخاباتی در بویراحمد مطالب بسیاری در این پایگاه خبری منتشر شده است و در آینده نیز به آن پرداخته می‌شود. در کهگیلویه اما هنوز فضای انتخاباتی به این داغی نیست. در مقابل، در حوزه انتخاباتی گچساران و گچساران رقابت‌ها و حواشی انتخاباتیدر حال داغ شدن است. به طور کلی اگر دو طیف اصلاح‌طلب و اصولگرا در این حوزه انتخاباتی فعالیت دارند، کل جبهه اصلاح‌طلبی در اختیار غلامرضا تاجگردون است. اما طیف اصولگرا در این حوزه انتخاباتی چندقطبی شده است. یک قطب آن سیدناصر حسینی‌پور است، اردلان زینل‌زاده و علیمراد جعفری دیگر قطب‌های این جریان هستند. علیرغم اینکه تاجگردونی‌ها تماماً بر فضای سیاسی گچساران و باشت سایه انداخته‌اند و حتی نفس کشیدن را نیز برای کسی مثل سیدناصر حسینی‌پور سخت کرده‌اند، این روزها تحرکات و فعالیت‌هایی از سوی جریان اصولگرا دیده شده است که نشان می‌دهد فضای رقابت‌های انتخاباتی داغ شده است.
سید ناصر حسینی‌پور که زیر سایه گسترده تاجگردون در این حوزه انتخابیه فعالیت می‌کند، تمام عملکرد او در مقایسه با تاجگردون سنجیده می‌شود. در حالی که رد تاجگردون در اغلب مسائل سیاسی این استان دیده می‌شد، اما حسینی پور کمتر نشانه‌ای از خود در فعالیت‌ها و انتصابات سیاسی به جا گذاشته است. البته ممکن است این کم‌تحرکی او ناشی از پایبندی‌اش به قانون باشد. خود او نیز اخیراً در مصاحبه‌ای گفته بود به دلیل صداقت و راستگویی که داشتم با ریزش آرا مواجه شده‌ام. اگر عدم دخالت در انتصابات را به خاطر قانونگرایی او در نظر بگیریم، باز هم در بین مردم این ادراک وجود دارد که گویی سید ناصر همه چیز را رها کرده است. در واقع در انتخابات آینده نه صداقت و راستگویی و نه پایبندی سیدناصر هیچکدام نمی‌توانند او را نجات دهند. چرا که این ادراک در بین مردم شکل گرفته است که او سهمی برای نخبگان گچسارانی و باشتی در ادارات کهگیلویه و بویراحمد در نظر نگرفته است. به علاوه شنیده شده است که در انتاخبات بعدی باید عزت گچساران و باشت به این حوزه انتخابیه برگردانده شود. چرا که در بین عامه مردم تنها هنر سیدناصر صحبت کردن در مقابل رئیس جمهور بود که آن هم اشتباه از آب درآمد.
اصولگرایان گچساران و باشت از عملکرد سیدناصر گویا رضایت خاطری ندارند. برادران سید ناصر نیز احتمالاً از او عبور کنند و شنیده‌ها نشان می‌دهد که احتمال دارد در انتخابات آینده بخواهند «سید نصرت» را وارد انتخابات کنند. از طرف دیگر، اصولگرایان که به نظر می‌رسد اختلافات آنها با یکدیگر بسیار زیاد شده است، علیمراد جعفری و اردلان زینل‌زاده را وارد انتخابات کنند. در همین راستا زینل‌زاده نیز اعلام کرده در انتخابات شرکت می‌کند. بحث‌هایی نیز در مورد زینل‌زاده گفته شد که او پاسخ آنها را داد. در واقع،  برخی رسانه‌ها اخباری مبنی بر رد صلاحیت او در گزینش یکی از ادرات کل استان‌های همسایه می دادند که وی در گفت‌وگو با یکی از صفحات اینستاگرامی به آنها پاسخ داد. زینل زاده گفت: جهت تنویر افکار عمومی باید عرض کنم یکی از منفورترین اهرمهای انتخاباتی، اتهام زنی است که گروههای سیاسی به یکدیگر وارد می‌کنند و اطمینان می دهم که اینجانب مبرا از چنین اتهاماتی میباشم.
وی افزود: متاسفانه این شیوه بیشتر از طرف گروههایی که اقبال عمومی کمتری در انتخابات دارند نسبت به سایرین بکار گرفته میشود. هر چند نظارت در انتخابات در چارچوب قانون، الزامی و ضامن سلامت ارکان نظام و جامعه میباشد اما اینکه برخی دچار جمود فکری گشته و به گمان اینکه در عرصه انتخابات آن یکی دستش کوتاه میماند و این یکی پایش میشکند و صیدی نصیبشان میگردد توهمی بیش نیست، هیچ گاه خروجی انتخابات میاندوره ای برآیند نظر حداکثر مطلق حوزه انتخابیه نبوده و در میاندوره ای گذشته، اینجانب به همین دلیل اکراه نموده و کاندیدا نشدم که اگر میشدم با توجه به شرایط، خروجی انتخابات طور دیگری رقم می‌خورد، اما نزد خود جوانمردانه ندیدم کوبیدن بر طبل پیروزی که قاطبه ای از مردم مشارکتی در آن نداشته باشند.
زینل زاده همچنین اضافه کرد: امروز توهم عدم حضور رقبای صاحب کلام و مدیریتی قوی انسان را یاد گرسنه ای می اندازد که بر تابلو دکان، کتاب فروشی را کباب فروشی میخواند، البته این شیوه افرادی است که نه قدرت کلام، نه توان اجرایی قوی، نه برنامه و نه ذهنیتی از شیوه خدمت دارند و مسبب تمامی آلام ملتند.
زینل زاده با اشاره به نتیجه انتخابات دور گذشته مجلس در گچساران و باشت گفت: عدم حضور پرشور مردم گچساران و باشت در انتخابات میاندوره ای گذشته، حاکی از عدم شناخت کافی از برخی کاندیداها و عدم اعتماد لازم به سایر کاندیداهای موجود داشت، لذا اینجانب علی رغم حسن نظر دوستان و وجود شرایط جهت خدمت در رده های بالای اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد، درمان شرایط فعلی جامعه را کلان تر از استان و در ارکان نظارتی تقنینی مجلس شورای اسلامی تشخیص داده و اینک با توجه به‌ شرایط موجود، حضور در انتخابات را بر خود واجب کفایی دانسته، انشااله با حضور توانمند در انتخابات آتی موجبات شور توام با شعور مردم را فراهم خواهیم ساخت.
از سوی دیگر، این حواشی در مورد تاجگردون نیز وجود دارد. علیه او حرف‌هایی زده بودند که گویا قرار است تاجگردون دادگاهی شود. تاجگردون نیز با این لحن که بساطتان را جمع کنید، پاسخ این حواشی را داد.
به طور کلی باید گفت در حال حاضر فضای انتخاباتی برای سید ناصر بسیار تنگ و سخت است. البته باید دید که تاجگردون در این انتخابات تأیید صلاحیت می‌شود یا خیر. در مقابل جعفری و زینل‌زاده چه اقدامی انجام می‌دهند. هر چند بررسی‌ها نشان می‌دهد که در وضعیت کنونی زینل‌زاده شانس موفقیت چندانی ندارد. اما در هر حال باید دید در ماه‌های پایانی چه انفاقاتی خواهد افتاد.


کد مطلب: 449304

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/449304/اصولگرایان-گچساران-باشت-انتخابات-1402-کدام-مسیر-می-روند-زینل-زاده-سیدناصر-سید-نصرت-یا-جعفری

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1