کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد:

نان‌های بی‌کیفیت در یاسوج / تولید آرد سفید تخلف محسوب می‌شود

23 دی 1399 ساعت 0:36

نان‌های بی‌کیفیت آسیب جدی به دستگاه گوارشی مصرف کنندگان وارد می‌کند و مردم باید در خرید نان دقت لازم را داشته باشند. مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: نان‌های مصرفی در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد کیفیت پایین دارند.


نان‌های بی‌کیفیت آسیب جدی به دستگاه گوارشی مصرف کنندگان وارد می‌کند و مردم باید در خرید نان دقت لازم را داشته باشند. مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: نان‌های مصرفی در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد کیفیت پایین دارند.
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به ایرنا، گفت: تصور نادرست از نان مصرفی مردم در این استان بیشتر به سمت نان سفید و روشن گرایش پیدا کرده و باید مصرف نان‌های با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار داده و به سلامت خود بیش از پیش اهمیت دهند.
 به گزارش کبنا، امیر پیکر در این باره اظهار داشت: مصرف نان‌های بی کیفیت علاوه بر مشکلات گوارشی که برای مصرف کنندگان ایجاد می‌کند، همچنین سبب شده کارخانجات تولیدی آرد هم بیشتر تمایل به تولید آرد سفید با درصد سبوس پایین داشته باشند.
   
 وی افزود: این مهم تخلف آشکار محسوب شده و با واحدهای تولیدی متخلف برخورد قانونی و قضایی صورت خواهد گرفت.
 مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مردم استان خواست ضمن تغییر دیدگاه خود، مصرف نان‌های با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار دهند. 
پیکر ابراز داشت: با توجه به کیفیت پایین نان‌های مصرفی در مرکز استان، نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد در آزمایشگاه این معاونت ویژگی‌های حسی نان‌های تولیدی (رنگ، بافت، میزان سوختگی و ...) با حساسیت و کنترل بیشتری مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 وی تاکید کرد: همچنین نان‌های بی‌کیفیت غیرقابل مصرف اعلام خواهند شد.


کد مطلب: 429595

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/429595/نان-های-بی-کیفیت-یاسوج-تولید-آرد-سفید-تخلف-محسوب-می-شود

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1