تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۴۵
کد مطلب : ۴۲۷۲۲۵

کارمند نفت، کاندیدای جایزه بین‌المللی مدیریت دارایی شد

۱
۰
کارمند نفت، کاندیدای جایزه بین‌المللی مدیریت دارایی شد
کبنا ؛رئیس اداره مدیریت دارایی‌های فیزیکی شرکت ملی حفاری ایران به‌عنوان یکی از سه کاندیدای جایزه بین‌المللی مدیریت دارایی (IAM) انتخاب شد.
 به گزارش کبنا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیدعلی سیدی‌پور، رئیس اداره مدیریت دارایی‌های فیزیکی شرکت ملی حفاری ایران و مشاور مدیرکل نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت، یکی از سه کاندیدای جایزه بین‌المللی مدیریت دارایی (IAM) است. این جایزه هر سال از سوی مؤسسه مدیریت دارایی انگلستان (IAM) در هشت حوزه به برترین متخصصان مدیریت دارایی اعطا می‌شود و برای نخستین‌بار یک مدیر متخصص ایرانی کاندیدای کسب آن شده است.
حوزه‌های مورد بررسی در این جایزه شامل دستاوردهای انفرادی، تیمی، پروژه‌ای، نسل جدید، نوآوری، خدمات به مشتری، ریسک و انعطاف پذیری و مدیریت اطلاعات است.
در اطلاعیه رسمی مؤسسه IAM عنوان شده که آقای سیدعلی سیدی‌پور، رئیس اداره مدیریت دارایی‌های فیزیکی شرکت ملی حفاری ایران به دلیل نقش بارز در فعالیت‌های تیم مدیریت دارایی و انجام اقدام‌هایی برای نخستین‌بار در سطح شرکت از جمله «سوق دادن شرکت از مدیریت نگهداشت به سوی مدیریت دارایی، تدوین خط‌مشی و استراتژی مدیریت دارایی، ارزیابی وضع مدیریت دارایی و تحلیل شکاف، سازماندهی و آموزش تیم» به‌عنوان یکی از سه کاندیدای این جایزه معتبر بین‌المللی برگزیده شده است.
https://www.kebnanews.ir/images/docs/files/000427/nf00427225-2.jpg
مؤسسه مدیریت دارایی IAM، شناخته‌شده‌ترین مؤسسه بین‌المللی مدیریت دارایی با مرکزیت انگلستان است که به‌عنوان اصلی‌ترین مرکز توسعه دانش مدیریت دارایی در سطح جهان نیز شناخته می‌شود و با توجه به جامعیت و سوابق موفق پیاده‌سازی مدل این مؤسسه برای مدیریت دارایی‌ها در سطح کشورها و صنایع مختلف جهان از رویکرد آن در سند «سیاست‌های کلی و الزامات نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی» وزارت نفت نیز بهره‌جویی شده است.
سیدعلی سیدی‌پور فرزند شهر سوق از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد است.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
سلام ودرودرشرفت وتبربک خدمت شما فرزند پرغرور سوق باعث افتخاری
یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

علی مقدسی زاده (رئیس هیات مدیره کانون شوراهای اسلامی کار خراسان جنوبی) در اظهارنظری پیرامون ...
تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی مورگان چیس، قطر و کویت را به‌عنوان بازارهای توسعه‌یافته دسته‌بندی ...
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
فایل های مرتبط
1