کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

یادداشت ارسالی:

از شانتاژ تبلیغاتی ریاست مجلس تا هیچ!

9 تير 1399 ساعت 2:58

باوجود شاخصه‌های جریان‌های غالب مجلس کمتر صاحب‌نظری با توجه به شناخت از محدودیت توانایی «موحد» انتظار جایگاهی بهتر از یک عضو عادی را برای ایشان متصور بود، اما حجت‌الاسلام موحد در ادامه از رایزنی برای عضویت هیئت‌رئیسه مجلس، بعدتر منشی هیئت‌رئیسه و بعد از مدتی رسانه‌های حامی ایشان از شانس موحد برای ریاست کمیسیون اصل ۹۰ و اهمیت آن سخن گفتند.


متن ارسالی؛
در اثنا و واپسین روزهای انتخابات حجت‌الاسلام موحد همچون کاندیدای ناپخته و احساسی شده از اجتماعات پرشور انتخابات، بدون شناخت از آینده مجلس، خود و تیم او رقابت برای ریاست مجلس را برای شروع طوفانی خود! در مجلس یازدهم پی‌ریزی کردند.
بعد از پایان انتخابات و اعلام قبولی، رسانه‌های نزدیک به او در پی همین وعده، بی‌مهابا و پرانرژی از جلسات ایشان با نمایندگان استان، خوزستان و لرستان خبر دادند.
باوجود شاخصه‌های جریان‌های غالب مجلس کمتر صاحب‌نظری با توجه به شناخت از محدودیت توانایی «موحد» انتظار جایگاهی بهتر از یک عضو عادی را برای ایشان متصور بود، اما حجت‌الاسلام موحد در ادامه از رایزنی برای عضویت هیئت‌رئیسه مجلس، بعدتر منشی هیئت‌رئیسه و بعد از مدتی رسانه‌های حامی ایشان از شانس موحد برای ریاست کمیسیون اصل ۹۰ و اهمیت آن سخن گفتند؛ مقالات منتشر، اهمیت اصل ۹۰ را از زبان منتخب کهگیلویه بیان و چه کسی بهتر از حجت‌الاسلام را برازنده این کمیسیون می‌دانستند!
با انتشار نام رئیس مجلس چون انتظاری از ایشان نبود و در همان زمان نیز طنزی انتخاباتی بیشتر به نظر می‌آمد پس حرف‌وحدیثی از انتقاد به میان نبود؛ در بخش شعبه و انتخاب منشی هیئت‌رئیسه تکانی خوردیم چراکه آنجا هم‌جایی برای پیشکسوت مجلس این روزهای ما نبود.
موحد بی‌خبر و بی‌تفاوت نسبت به حصول نتیجه آن روز، در کمیسیون انرژی مجلس نیز برای تصدی رئیس و هیئت‌رئیسه کاندیدا می‌شود؛ شاید اینجا نقش مشاوری آگاه را کم داشت و این سؤال پیش آمد آیا کسی نبود بپرسد، شما با سطح تحصیلات و تخصصتان، چه به کمیسیون انرژی وقتی کمیسیون فرهنگی و قضایی خالی از کاندیدا و عضوند؟
کمیسیون اصل ۹۰ نیز آخرین سنگر و امید «او»، آب پاکی را به روی دست‌های آقای نماینده و منتظران نقش‌آفرینی ایشان در مجلس یازدهم لااقل برای سال اول ریخت؛ ۸ عضو اصلی مشخص شدند و تمام آرزوهای موحد را نقش بر آب دیدیم.
نتایج، رایزنی‌ها و جلسات موحد با نمایندگان نقاط مختلف بی‌نتیجه، مقالات برای شناخت اصل ۹۰ و دورخیز نماینده کنونی‌مان بی‌نتیجه، اما حضور در انتخابات هیئت‌رئیسه و اخذ کمترین رأی و دست‌آخر بدون نقش و جایگاه در کمیسیون های متعدد و عدم استقبال مجلسی‌ها به پیشکسوت کهگیلویه‌ای و آن‌همه ادعاهای بزرگ و کوچک برای عموم کهگیلویه‌ای قابل‌هضم نبود.
مدیر دفتر نماینده محترم در پی تماس‌های مکرر مردم و اعلام نگرانی مردم نسبت به وضعیت جناب موحد که در هیچ کمیسیونی اسم ایشان به چشم نمی‌خورد در متنی خطاب به مردم می‌نویسد: «حتماً مستحضر هستید که عضویت در کمیسیون‌ها بر اساس سوابق اجرائی، مدرک تحصیلی، سوابق نمایندگی، سوابق عضویت در کمیسیون موردتقاضا امتیازبندی می‌شود!»
این مرقوم در مورد کمیسیون های ۱۳ گانه تخصصی صدق می‌کند ولی در مورد کمیسیون اصل ۹۰ صدق نمی‌کند؛ اعضای این کمیسیون با رأی هیئت‌رئیسه انتخاب می‌شوند حال مدیر دفتر باسابقه مدیریتی دفتر یکی از نمایندگان اهوازی مجلس دهم، یا از روند انتخاب اعضای کمیسیون اصل ۹۰ اطلاع نداشتند و یا نگران افکار عمومی هستند وقتی چنین مطلبی را در مورد عضویت آقای موحد در کمیسیون اصل ۹۰ به خورد ملت می‌دهند.
موحد در مباحث انتخاباتی بیان داشتند که با تیم کارشناسی قوی به صحنه انتخابات آمدند؛ حال سؤالی که پیش می‌آید‌ با توجه به متن مدیر دفتر ایشان که شرایط عضویت در کمیسیون‌ها را اعلام داشته‌اند او طبق کدام نظر کارشناسی شده یا طبق کدام مدرک تحصیلی یا کار اجرائی اولویت اول خود را کمیسیون انرژی انتخاب کردند که در رده ۲۳ لیست این کمیسیون قرار گرفتند؟
ایشان با انتخاب کمیسیون غیرتخصصی قصد اثبات چه چیزی داشتند؟
آیا علت قدرت‌نمایی و چالنج حیثیتی با نماینده دور دهم شهرستان کهگیلویه نیست؟
در مقابل و در روزهای اخیر شاهد لحن تند هواداران نزدیک به موحد در گروه‌های مجازی بوده‌ایم و با تهدید و ارعاب مخالفان عملکرد یک‌ماهه نماینده، گویا کارشناسان مجرب و حلقه هواداران ایشان سعی دارند با تهدید شکایت، مردم را به سکوت وادار کنند.
 در قسمت دیگر متن مدیر دفتر ایشان می‌خوانیم:
«جناب موحد در محل هیئت‌رئیسه حاضر و اعتراض شدید خود را به‌صورت کتبی و شفایی به ریاست و اعضا اعلام نمودند که البته بدون از هیچ‌گونه توهین یا تهمت!»
در وهله اول مگر قوه مقننه جای فحاشی و اهانت است آن‌هم به ریاست مجلس که با اکثریت آرای انتخاب می‌شود؟!
در وهله دوم ضعف‌های دیگری در مدیریت انعکاس اخبار ایشان هویدا می‌شود که مسئول دفتر ایشان با این ادبیات ضعیف نقش مشاور رسانه، روابط عمومی و مسئول دفتر شهرستان‌ها را نیز یدک می‌کشد؛ از آن‌همه کارشناس اطراف ایشان یعنی به‌جز آقای هاشمی کسی نتوانست اعتماد ایشان را جلب و جذب، برای سایر امور کند؟
سوم و با توجه به صحبت‌های مدیر دفتر ایشان می‌توان چنین برداشت کرد هر جا که نتوانند کارآمد باشند، به توهین و تهدید روی می‌آورند کما اینکه هواداران نزدیک با پیام‌هایی من‌باب تهدید مخالفان به شکایت یا توهین به مردم سعی در ایجاد فضای رعب و وحشت دارند.
یکی از هواداران نزدیک به نماینده در توئیت جالب‌توجه در نوع خود! و گافی بی‌بدیل مسبب تمامی اتفاقات حادث‌شده در مجلس اصول و نو اصولگرایی یازدهم را به نماینده اصلاح‌طلب گچساران و باشت ربط داده و مدعی‌اند:
«جناب تاجگردون فقط یک سؤال چرا تا ظهر دوشنبه ۲۶ خرداد که موحد در بین رسانه‌ها، افکار عمومی، نمایندگان و حتی هیئت‌رئیسه گزینه‌ی اصلی ریاست کمیسیون اصل ۹۰ بود بعد از جلسه‌ی عصر دوشنبه شما و دیگر روسای شعبات ۱۵ گانه با هیئت‌رئیسه حتی از لیست ۸ نفره عضو ثابت کمیسیون هم حذف شدند؟!»
بیایید دست از این طلبکاری‌ها برداریم و شفاف باشیم آنجایی که ناتوانی خودتان سبب است، اصغر بقال و نانوایی نبش بهارستان را مسبب بی‌جایگاهی نماینده محترم در کمیسیون های مجلس مقصر جلوه ندهیم. گیرم که بر لب مردم در بیانیه‌هایتان یک هفته همان‌گونه که فرمودید مهر خاموشی بزنید و گیریم که تاجگردون رو مسبب بی کرسی بودن منتخب کهگیلویه در مجلس، آیا موحد به ریاست کمیسیون اصل ۹۰ یا انرژی باز می‌گردد؟!


کد مطلب: 422651

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/422651/شانتاژ-تبلیغاتی-ریاست-مجلس-هیچ

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1