تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۲۱
کد مطلب : ۴۲۵۳۳۰
گفت و گو با پیام اکبری پیرامون حواشی ستاد کرونای استان کهگیلویه و بویراحمد؛

پشت پرده تغییر مدیر درمان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد؛ اکبری مغضوب کلانتری!

۳۳
۵
پشت پرده تغییر مدیر درمان تامین اجتماعی  کهگیلویه و بویراحمد؛ اکبری مغضوب کلانتری!
کبنا ؛پیش از این حواشی‌ای در جلسه ستاد کرونا استان کهگیلویه و بویراحمد، میان استاندار و مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد بوجود آمد و اختلاف نظر میان حسین کلانتری و پیام اکبری مدیر سابق درمان تأمین اجتماعی، منجر به دعوت نشدن پیام اکبری به جلسات ستاد کرونا شد.
به گزارش کبنا، با وجود اینکه اکبری در طول مدت مدیریت خود، عملکرد خوبی از خود بجا گذاشت و ارتقاء درمان تأمین اجتماعی را شاهد بودیم، و طی 4 سال، به کسب رتبه اول عملکردی در کشور نائل آمد، مورد قهر مدیران استان قرار گرفت و پس از این شاهد تغییر مدیریتی وی شدیم، و حتی کلانتری در مراسم تودیع وی حضور نیافت.
در آیین تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد، کلانتری استاندار به دلیل مأموریت کاری در این نشست حضور نیافت.
از طرفی معمولاً در صورت نبود استاندار، معاون سیاسی، جمالی، در جلسات حضور می‌یافت که گفته شد به دلیل جلسات کاری ( برگزاری جلسه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر) حضور نیافته است، و  احمدی مدیرکل امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه حضور پیدا کرد.
در این آیین، احمدی مدیرکل امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دکتر کلانتری مأموریت کاری تشریف داشته‌اند، آقای جمالی نیز جلسات کاری داشتند، به همین دلیل عذرخواهی کردند و از بنده خواستند که خدمت برسم.
در جلسه تودیع و معارفه مدیران با قول مساعدی که غفاری مدیرکل درمان غیرمستقیم این سازمان برای بکارگیری پیام اکبری داد، و عملکرد پیام اکبری طی مدتی که به عنوان مدیر درمان تأمین اجتماعی مشغول به کار بود، بر کسی پوشیده نیست، ولی سؤال مهم این است که چرا باید در شرایطی که در کل کشور، مدیریت مشکلات اساسی‌ای دارد، و یافتن مدیر توانمند عنصری کمیاب در کل کشور شده، اینگونه مدیران تنها به دلایل اختلاف سلیقه‌ای بالادستی‌ها کنار گذاشته شوند؟
در همین خصوص کبنا نیوز پیش از تغییر مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان، گفت و گویی با پیام اکبری مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد داشته است  در ادامه می‌خوانید.
در رابطه با کرونا چه اقداماتی را در تأمین اجتماعی صورت دادید؟
اقداماتی مدیریت درمان در خصوص کرونا در دو بخش صورت گرفت. اول سیاستهای حاکمیتی که بر اساس دستورالعمل‌های ستاد کرونا ابلاغ می‌شده است، بخشی هم سیاست‌های ما در سازمان بود که بر اساس یافته‌ها و دانش خودمان صورت دادیم. از نیمه اسفندماه اطلاع رسانی‌ها و آگاهی رسانی‌های پیامکی صورت گرفته است، برخی خدمات برای جلوگیری از مراجعه حضوری بصورت غیرحضوری انجام گرفت و یا تسهیلاتی ارائه شد تا مراجعه حضوری حذف شود.
در مراکز درمانی واحدهای خطرزایی مثل دندانپزشکی و اندوسکپی تعطیل شد. آگاهی بخشی به پرسنل و آموزش‌ها کماکان وجود داشت، وسایل حفاظت فردی و محیط در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار کارکنان قرار گرفت. مجموعه عوامل باعث شد میزان درصد ابتلای حوزه درمان در سطح کشور 6 درصد، اما در استان ما زیر 3 درصد باشد. در مراکز سرپایی بیماران مشکوک را با رعایت پروتکل‌ها به مراکز کرونایی ارجاع دادیم. در بیمارستان شهدای گمنام آمبولانس ویژه گذاشتیم، و روزانه اعزام بیمار کرونایی را داشتیم ولی به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و وجود تجهیزات لازم، کمترین میزان ابتلا و آسیب کارکنان را داشتیم.
بر اساس گزارش سازمان، 4 استان تحت تأثیر کرونا عملکردشان منفی نبوده است که ما جزء این 4 استان هستیم.
شما عضو ستاد کرونا هستید که چند جلسه حضور پیدا نکردید چه دلیلی داشته است؟ شنیده می‌شود بین شما و استاندار تقابلی ایجاد شده است.
در ارتباط با ستاد کرونا، دولت مشخص کرده است که اعضا به دعوت استاندار مشخص می‌شوند. از طرف سازمان تأمین اجتماعی مکاتبه‌ای مبنی بر اینکه شما عضو ستاد کرونا هستید صورت نگرفته بود ولی از بدو فعالیت ستاد کرونا ما در جلسات دعوت می‌شدیم و اظهارنظر کارشناسی می‌کردیم یک سری مسائل بوجود آمد و بعد از آن دعوت نشدیم، و دلیل دعوت نشدن را هم نگفتند، بنده به عنوان کارشناس درمان در حوزه تأمین اجتماعی یکسری اطلاعات علمی و فنی در حوزه درمان داشتم که به استناد اطلاعات فنی، طرح تحول سلامت و حقوق بیمار در جلسات مطرح می‌کردم، این موارد باعث شد زمینه دلخوری مسئولین فراهم شد و از دعوت بنده خودداری کردند. شاید جزو معدود افرادی بودیم که نظر کارشناسی، علمی و فنی در ستاد کرونا می‌دادیم، البته درخواست‌هایی از طرف دانشگاه از ما شد مبنی بر اینکه پلی کلینیک تأمین اجتماعی را در اختیار بیمارستان شهید جلیل قرار دهیم، با توجه به اینکه بیمارستان شهیدجلیل روزانه بالغ بر 2 هزار نفر مراجعه کننده داشت، 40 میلیارد تجهیزات در آنجا مستقر بوده است، جایگزینی برای این تجهیزات در پلی کلینیک تأمین اجتماعی تعریف نشده بود، به همین دلیل مورد مخالفت ما مواجه شد که خوشایند مسئولان نبود. از طرفی به نظر می‌رسد در حوزه درمان، ما را رقیب خود محسوب کردند، در صورتی که ما همواره خود را مکمل حوزه درمان می دانیم. 45 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی است، تأمین اجتماعی بزرگترین سازمان بیمه‌ای، بزرگ‌ترین خریدار خدمات در کشور، دومین تولیدکننده درمان است. به نظر می‌رسد وجود سازمانی با این قدوقواره در ستاد کرونا یک ضرورت باشد ولی من نمی‌دانم به چه دلیلی ناخواسته از ستاد کرونا در استان حذف شدیم.
شاید باور اینکه شما با وجود نظرات علمی و کارشناسی‌ای که ارائه می‌دادید از ستاد کرونا حذف شدید سخت باشد، آیا دلیل دیگری وجود داشته است؟  عدم حضور ما در جلسات کرونا و دعوت نشدن از بنده به عنوان مدیر درمان و متولی بیمه شدگان تأمین اجتماعی در شرایطی که 45 درصد استان را تحت پوش داریم و جزو لاینفک درمان استان هستیم شائبه برانگیز است، من از شما می‌پرسم حضور سازمان‌هایی که در حوزه درمان نیستند و بر این بخش تسلطی ندارند چه ضرورتی دارد و حضور ما چه زیانی داشته که منجر به حذف ما از ستاد شده است در صورتی که ما بصورت سیستمی نسبت به 45 درصد مردم و جمعیت استان تعهد داریم، حذف ما در ستاد کرونا چه مشکلی از ستاد کرونا توانسته حل کند، آیا عدم حضور ما و عدم ارائه نظرات کارشناسی ما به ضرر ستاد کرونا در استان نبوده است؟ آیا دلیل این برخورد مسائل سیاسی و جناحی بوده است؟ به نظر من این برمی گردد به نظر اقای استاندار که این تصور برایشان ایجاد شده که تقابل وجود دارد در صورتی که چنین چیزی نبوده، اگر مدیریت درمان استان به عنوان متولی امر درمان بیمه شدگان با واگذاری پلی کلینیک تخصصی به بیمارستان جلیل جهت کرونا مخالفت کرده به دلیل دفاع از حقوق جامعه تحت پوشش بوده است، بنده از این حق برخوردار بودم که از حقوق بیمه شده تحت پوششم دفاع کنم، چون مأوایی نداشتند که اگر مرکز را تقدیم می‌کردیم، و در اختیار بیمارستان قرار می‌دادیم، شرایط بعدی برای ارائه خدمت برایشان مهیا نمی‌شد، از این بابت من در دفاع از حقوق بیمه شده‌ی خودم، حق قانونی بیمه شدگان و الزام من بر دفاع از حقوق آنها بوده است. مقامات ارشد اجرایی استان این موضوع را بنا بر تقابل ما با حوزه درمان در کرونا تلقی کرده است.
آیا دلایل دیگری هم برای نپیوستن پلی کلینیک به بیمارستان شهیدجلیل وجود داشت؟ از قرار معلوم در تیرماه ما شاهد افزایش بیماران کرونایی بودیم و شاید این موضوع برای استاندار و مسئولان حوزه درمان نگران کننده بوده است که درخواست الحاق داشتند؟
اختلافات دیگر ما بر سر تأمین پزشک متخصص مورد نیاز ما از طرف حوزه علوم پزشکی بوده است، بر اساس الزامات قانونی بنده هـ ماده 14 برنامه ششم توسعه، وزارت بهداشت ملزم به تأمین پزشک مورد نیاز سازمان تأمین اجتماعی بوده است، ما مکاتباتی با مقامات اجرایی استان داشتیم و از 9 ماه قبل با رئیس دانشگاه و معاونین مکاتبه داشتیم و جلساتی برگزار کردیم، که اقدامات مؤثر انجام نشد، و پس از ماجرای عدم واگذاری پلی کلینیک، فاز تقابلی با ما تشدید پیدا کرد. ما بخاطر حقوق بیمه شده‌ی سازمان ایستادگی و مقاومت کردیم که نتیجه‌اش حذف ما از ستاد کرونایی استان بوده است.  
به نظر می‌رسید درخواست دانشگاه و اینکه پلی کلینیک تأمین اجتماعی در اختیار بیمارستان جلیل قرار بگیرد نظری غیرکارشناسی بود، چرا که مکان مناسب برای جاگذاری تجهیزات و امکانات مدنظر قرار نداده بودند، اینطور نبوده که بتوانیم فضایی را فراهم کنیم و تجهیزات را انتقال دهیم، سیستم‌های ما با زیرساخت و مکانیزه هستند.
دوم اینکه بیمارستان جلیل که قرار بوده با 280 تخت خواب راه اندازی شود، نزدیک به 60 تخت آن راه اندازی شد، این‌ها می‌توانستند از بقیه فضای در اختیار همین بیمارستان استفاده کنند و نیازها را برطرف کنند، که بعد از 5 ماه عملاً ثابت شد که این درخواست عملاً کارشناسی شده نبوده است، منتها بهانه‌ای برای تقابل جدی مقام ارشد اجرایی استان با سازمان تأمین اجتماعی ایجاد شده است.
اعلام نظر کارشناسی و نقدعلمی شما، و خوش نیامدن به مزاق مسئولان، نشاندهنده عدم انعطاف مجموعه دولت است و یا اینکه نشاندهنده اختلاف نظرات کارشناسی و عدم پذیرش نظر شما است، آیا تغییر مدیریتی به این دلایل است یا اینکه مسائل سیاسی هم در میان است؟ قبل از اینکه بنده مدیر باشم، سابقه 22 سال کار کارشناسی در بخش سلامت در استان و خارج از استان را دارم، آنچه رسالت بنده بوده، صرفاً مربوط به مدیریت بنده نیست، به عنوان پزشک سوگند یاد کرده‌ام که خیانت به بیمارم نکنم، من باید نسبت به حقوق بیمارم نهایت سعی و تلاش را داشته باشم، آنچه در فضای سیاسی یا اجرایی منجر به معاملات پشت پرده می‌شود گاها منجر به ارتقا یا تنزل رتبه می‌شود که این، در قیاس با بحث سلامت مردم قابل معامله یا واگذاری نیست، آنچه من انجام دادم در جهت رعایت حقوق شهروندان بوده است. من نمی‌توانستم برای راضی نگهداشتن افراد بالادستی پا روی حقوق بیمار بگذارم. چون در این معامله وارد نشدم مورد غضب و خشم قرار گرفتم. اما در هر حال عملکرد بنده گویا و مشخص است. عملکرد 4 ساله من که مجموعه‌ای از افتخارات برای استان آورده، سه سال پیاپی بیمارستان ما در بین بیمارستان‌های کوچک مقیاس رتبه اول و بین کل بیمارستان‌های سازمان رتبه دوم را کسب کرده است، لوح سبز گرفته‌ایم، در جشنواره شهید رجایی در بین مراکز خدمت رسان اول شدیم، با وجود این همه رضایت مندی در دفاع از حقوق این قشر مورد خشم و غضب قرار گرفته‌ایم. با افتخار می گویم چون در جهت رعایت حقوق بیماران و اقشار ضعیف بوده، اظهار ناراحتی و پشیمانی نکرده و نخواهم کرد. صرف نظر از اینکه مدیر باشم و یا نباشم، در جهت ایفای نقش خودم به عنوان یک پزشک، بر سر سلامت و حقوق مردم معامله نخواهم کرد. به رغم کمک‌هایی که در جهت ارتقای درمان تأمین اجتماعی شد، این را نادیده گرفته‌اند، و در جهت ظلم به حقوق بیمه شدگان تأمین اجتماعی مورد ظلم قرار گرفتیم.
با وجود دلایلی که شما برای عدم الحاق پلی کلینیک آورده‌اید فعلاً مورد قهر و غضب استاندار قرار گرفته‌اید، تغییر مدیریتی در مجموعه خود را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
یکی از ضروریات جامعه ما سلامت است، سلامت بخش مهم امنیت اجتماعی است، با سلامت و امنیت اجتماعی مردم نمی‌توان سیاسی برخورد کرد. بنا به فرمایشات مقامات ارشد ما از شخص اول مملکت مقام معظم رهبری، و پس از آن رئیس جمهوری و هیئت دولت اولویت اول و اساسی را بر حفظ سلامت مردم و مبارزه با کرونا قرار داده‌اند. به عنوان مدیران اجرایی که تاثیرگذار در بخش سلامت مردم است، فشار و تاکید از طرف مقامات ارشد اجرایی استان چه دلیلی دارد؟ آیا حفظ سلامت مردم مهم است یا تغییرات مدیریتی. تغییر مدیریتی با نگاه سیاسی چه تاثیری در ارتقاء سلامت مردم می‌تواند داشته باشد؟ در شرایطی که کنترل کرونا اولویت اصلی است و مدیری که 5 ماه تجربه در این حوزه کسب کرده و با تأمین منابع مورد نیاز و انجام اقدامات حفاظتی توانسته است 50 درصد در سیستم درمان تأمین اجتماعی میزان ابتلا را کاهش بدهد، با داشتن علم و تجربه شرایط را برای بیمه شده‌اش مهیا کرده است، چه دلیلی دارد که در پیک دوم کرونا، با انجام تغییرات مدیریتی و ورود افرادی که در این زمینه تجربه ندارند باعث ایجاد عواقب سوء اجتماعی در جامعه هدف شوند؟ آیا بیمه شده‌ی ما با این تغییر مدیریتی دچار آسیب نخواهند شد؟ کسی که تازه می‌آید در رأس مجموعه قرار بگیرد که تجربه 5 ماهه را نداشته باشد قطعاً نخواهد توانست اقدامات مؤثر در ادامه مسیر را پیگیری کند، در این راستا متضرر اصلی اقشار ضعیف بیمه شده و کارکنان سازمان ما خواهند بود. لازم می دانم توصیه‌ای داشته باشم، به دلیل اینکه سلامت مردم اهمیت حیاطی دارد، صرف نظر از تغییرات مدیریتی که ممکن است در هر سیستمی اتفاق بیفتد، ولی در حال حاضر ضرورت سلامت مردم مهمتر از بحث‌های سیاسی و تغییرات مدیریتی است. پس باید منافع و مصالح جامعه را درنظر بگیریم نه منافعی که پشت آن مسائل سیاسی است.

لازم به ذکر است که متن گفت‌وگو کبنا نیوز با پیام اکبری مدیر سابق مدیریت درمان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد مربوط به 15 مرداد ماه 99 می‌باشد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

رضا
Iran, Islamic Republic of
این استان هرکس مسئول میشه میگه تا بعداز مرگ هم عوضم نکنند...کاش فرهنگ جابه جایی اینجا جا می افتاد به فرض کار مدیران قبلی ۲۰تشکر کن و جاتون رو به دید به یه جوانتر با ایده های بهتر..‌نه شکوه وحسرت وگلایه و...
Iran, Islamic Republic of
آره باید بزارند جوانترها بیان ملک پدریتون نیست که اینقدر ناراحتین. برو آقا اگر قصد خدمت داری جا بری خدمت هست حی مصاحبه گفتگو چه خبرتونه. یه مطالب علمی بزارین جوانها استفاده ببرن حی اینو برداشتن اونو گذاشتن مگه میخوان چه گلی به سر مردم بزنن انتخابها قبیله ای و جزئی گروهیه نخبه ها در انزوا ملت میفهمن...
Iran, Islamic Republic of
چقد بی ادبید و چقد چاله میدونی حرف می زنید
نادر
Iran, Islamic Republic of
کم چوشخه کن من همی چی کبنا چهارسال مدیربی بسش بی ایخواس تااخرعمرش هم خوش بوفقط
علی
Iran, Islamic Republic of
فردی که رییس بیمارستان گمنام را علیرغم شایستگی به شکل ناگهانی و ناحق برکنار میکنه خودش هم به همین داستان دچار شد
کمایی بخون
Iran, Islamic Republic of
آقای کمایی خته بکشی روشنفکر داره کاراشو انجام میده. مردم تخریبو متوجه میشن. خودتو مقابل صدهزار نفر قرار دادی که دکتر روشنفکر روتخریب کنی.
حکم آقای بهور فقط با پیگیری‌های دکتر روشنفکر بوده. ببخشید اگ کسانی ک بشون وابسته ای ناراحت شدن ولی باید بپذیری.
دهدشتی
Iran, Islamic Republic of
سلام...
این ضایعه ی دردناک را به کبنا تسلیت میگم.
Iran, Islamic Republic of
هر کس کارش درست باشه فقط به دلایل طایفه ای و سیاسی برکنار میشه روی سخنم با شماست اقای روشنفکر قرارمون این نبود و شمام انتظاری نداشته باشید
Iran, Islamic Republic of
ده بسشه کم خراب کاری نکرد در ضمن بهترین کار کرد جناب استاندار جای تقدیر داره
ختا
Iran, Islamic Republic of
بابا اینم نیروی زارع بوده
خادم
Iran, Islamic Republic of
تاریخ گواهی خواهد داد این استان فقط یک مدیر خوب و موفق داشت که اونم دکتر اکبری بود، تمام کاش علوم پزشکی یاسوج یک سال دست ایشان بود قطعا هزار درصد رشد میکرد آخ تا قیامت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مان
Iran, Islamic Republic of
دست آقای روشنفکر درد نکنه با این رشادت و جسارتی ک داره ب خرج میده
کارت حرف نداره
فراتر از انتظار ظاهر شدی دکتر
ما همه میگفتیم شاید با وجود موحد نتونی کاری از پیش ببری ولی حقاً خیلی قلدر تر و قدر تر ظاهر شدی
Iran, Islamic Republic of
غیراز چهارتا مثل تو تعریفش بیه
Iran, Islamic Republic of
متأسفم برای این طرز تفکر
همین عقایدتون باعث شده که استانتون روز به روز پسرفت بکنه.
Iran, Islamic Republic of
دست آقای روشنفکر درد نکنه با این رشادت و جسارتی ک داره ب خرج میده
کارت حرف نداره
فراتر از انتظار ظاهر شدی دکتر
ما همه میگفتیم شاید با وجود موحد نتونی کاری از پیش ببری ولی حقاً خیلی قلدر تر و قدر تر ظاهر شدی
Iran, Islamic Republic of
الکی از کسی تعریف نکنید. از فک و فامیلش کسی نبود که تو مدیریت درمان بکار نگیره. سازمان بازرسی موضوع را بررسی کرده
بی نام
Iran, Islamic Republic of
دستمریزاد به مسبب این حرکت انقلابی. شیر مادرش حلالش اونیکه باعث و بانی این امر مهم شد تا اکبری عزل بشود.
z
Iran, Islamic Republic of
واقعا جايگزيني دكتر اكبري با فرديكه هرگز به نيكنامي ايشون نيس، برا همه مردم سوال برانگيزه. كاش بيشتر گزارش تهيه كنيد كه اصل قضيه برا ما هم معلوم بشه.
دنا
Iran, Islamic Republic of
چهار سال مدیر بودی کافیه اگه واقعآ خدمتگزاری برو در سنگر بعدی پستها باید زود به زود عوض بشه تا زمینه رانت و فساد کم بشه عملکرد رضایت بخشی هم نیست اگر انسان متعهد باشه و خدمتگزار جا بری کار زیاده بسم الله مدیر ارشد استان اینجوری صلاح دیده تمکین بشه حاشیه ممنوع ...
فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
جناب استاندار محترم....فکری بحال اموزش و پرورش بویراحمد بکنید ..بقولی گفتن جلوی ضرر هر موقع بگیری نفع کردی....قبلن در تغیر مدیریت حداقل یکسالی میگذشت تا نیروهای خوب و کار بلد را از بقیه جدا کرد و بعد لغو ابلاغ میکردند..در زمان جناب دلشاد از بسکه تشنه قدرت و عقده در دلش تلنبار شده نرسیده تمام ابلاغها را لغو کردن بدون یکذره تحقیق و تفحص....فقط ملاک ادامه ابلاغ رای داده یانه ...ابلاغ مدیر 28سال سابقه را لغو کرده وبجاش 17سال سابقه و رای داده را جایگزین کرده.....فقط و فقط جهت هشدار به جناب نماینده....حرف امروز گواه فرداست ... فقط و فقط جهت هشدار به جناب نماینده....حرف امروز گواه فرداست ...
فقط و فقط جهت هشدار به جناب نماینده....حرف امروز گواه فرداست ... فقط و فقط جهت هشدار به جناب نماینده....حرف امروز گواه فرداست ...
عسکر
United States
چرت و پرتی سیچه ایگی
هر مدیری باید نیرو‌های همسو با خودشو بکار بگیره تا سیاستهای مدیریتیشو پیش ببره
پستها ملک اجدادی کسی نیست که اگه تغییر ایجاد شد شمشیر بکشه.
درووود بر دکتر دلشاد
Iran, Islamic Republic of
تا نماینده و استاندار بتونن هر کاری انجام بدهن
کسی وشو نگو بالا چشمتو ابرویه همی طور من باقی چیل
محجلو
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیز آدرس غلط نده
دکتر اکبری فدای زیاده خواهی حاج زارع و عدم آینده نگری خودش شد
این وسط فقط آقای کلانتری اجازه نداد دوباره &با زر و زور و تزویر نماینده بشه
United States
دکتر اکبری از انسانهای با اصالت و باارزش و مردمی این استان هست وبه حق مدیری پاک دست بود
علی
Iran, Islamic Republic of
تاریخ گواهی خواهد داد این استان فقط یک مدیر خوب و موفق داشت که اونم دکتر اکبری بود، تمام کاش علوم پزشکی یاسوج یک سال دست ایشان بود قطعا هزار درصد رشد میکرد آخ تا قیامت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مان
Iran, Islamic Republic of
اینقدر ننازید فعلا شانستو گفته که تاج گردون نیست وگرنه نونس نمد بردار یا نمد زینه
Iran, Islamic Republic of
جناب نماینده مواظب باش تو نماینده بویراحمد و دنا و مارگون هستی نه فقط نماینده طایفه خاص . لطفا عملکرد جناب موحد را در این مدت ببین فقط دنبال توسعه و زیر ساخته ولی در جوزه انتخابیه شما فقط و فقط و فقط انتصاب طایفه ای شده . بویراحمد این را از یاد نمیبرد . جناب د کتر هدایت خواه تو را به خدا از همین الان به فریاد بویراحمد برس
محسن
Iran, Islamic Republic of
مدیر محترم کبنا با این تخریبا به جایی نمیرسید.
تغییر مدیران امری طبیعی و اجتناب ناپذیر هست.
اینقدر هم به فکر تخریب دکتر روشنفکر نباش که فقط خودتو خراب میکنی
چراغی را که ایزد برفروزد
هرانکس پف کند ریشش بسوزد
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
استان کی به کیه بایدم هر کسی دلش میخواد ..
مختار
Iran, Islamic Republic of
این آقایی که مصاحبه اختصاصی براش جور کردید به ناحق افرادی که در آزمون استخدامی نفرات برتر بودند را از رده خارج و بستگان خود را استخدام کرد . چرا بی خودی فردی که جز قاتون شکنی مدیریتش ثمره ای نداشت برایش تمجید نامه می نویسید ؟
این چه تبلیغاتی است که هر مدیری نالایق است با داستانهای عریض و طویل خود را شایسته ترین قلمداد می کند . استاندار با این اقدامش خوب او را شناخت
کبنا جان اگر مصاحبه سفارشی نداشتی و حق می نویسی نظر ما را هم منتشر کن . تا خود بخواند و البته به ریش هر دویمان بخندد !
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
ای انکه دستت می رسدکاری بکن چه علمای عزیزچه استاندار محترم چه مجموعه نمایندگان سخت کوش به فکر تغییر مدیریت دانشگاه مادر استان دانشگاه یاسوج هم باشید نگذار یداین مجموعه علمی فرهنگی با عدم کارای مدیریتش با اجرای برنامه ها دوباره خوراک شبکه های بشود وداد مردم و ایمه جمعه مان را دراورد وافت کارایی ونارضایتی های کارکنان و مجموعه هیات علمی وقشر دانشجو چنان بررسی شود جای خود پس تا دیر نشده کاری کنید
رضا
Iran, Islamic Republic of
وقتی یه معلم بیاد نماینده یه شهر بشه این ضعیف کاریها هم هست .اقایون با این تفکراتشون دنده عقب گرفتن
علی
United States
92 درصدش هم مثل خاموش کردن کامپیو تر در مجلس
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1