جالب است ۰
خانه بهداشت روستای بلدان چرام با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال افتتاح شد

تصاویر | سلامت به بلدان رسید؛ افتتاح خانه بهداشت و وعده شتاب در پروژه‌های درمانی چرام

همزمان با دهه مبارک فجر، خانه بهداشت روستای بلدان شهرستان چرام با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش کبنا نیوز، صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، با حضور یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، عیسی شهامت معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سیده رقیه پناهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، خانه بهداشت روستای بلدان شهرستان چرام با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

      
توسعه زیرساخت‌های بهداشتی استان در دهه فجر


رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در آیین افتتاح این پروژه اظهار کرد: خانه بهداشت روستای بلدان با زیربنای ۱۰۵ متر مربع از سال ۱۴۰۳ آغاز شد و امروز به مرحله بهره‌برداری رسید. این پروژه بخشی از مجموعه طرح‌های بهداشتی و درمانی است که در ایام دهه فجر در سطح استان افتتاح یا در آستانه بهره‌برداری قرار دارند.

سیده رقیه پناهی افزود: از جمله افتخارات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۹۶ تختخوابی سرطان یاسوج و بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی دهدشت است. همچنین ساختمان اورژانس استان در روزهای آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به پروژه‌های آموزشی حوزه سلامت گفت: دانشکده دندانپزشکی یاسوج که از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و سال‌ها متوقف بود، با پیگیری‌های انجام‌شده در حوزه مدیریتی و معاونت توسعه، شتاب گرفته و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید. علاوه بر این، پروژه‌هایی همچون پایگاه اورژانس شهری، پایگاه جاده‌ای لیشتر، چندین خانه بهداشت، مراکز جامع سلامت، آموزشگاه عالی گچساران و همراه‌سرای بیمارستان جلیل نیز در دستور افتتاح قرار دارند.

پناهی با قدردانی از همراهی استاندار، دولت و نمایندگان مجلس، اظهار امیدواری کرد: خدمات صادقانه و خالصانه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، موجب ارتقای شاخص‌های سلامت و رضایت مردم استان شود.
 

تأکید بر تسریع در اجرای بیمارستان ۳۲ تختخوابی چرام


رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پاسخ به پرسشی درباره پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی چرام و مقایسه آن با بیمارستان باشت که سال‌ها پیش به بهره‌برداری رسیده است، گفت: این پروژه در سفر هیئت دولت از تخصیص اعتبار مناسبی برخوردار شده و با تأمین منابع مالی، روند اجرای آن با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.

سلامت، محور توجه دولت وفاق ملی


در ادامه این آیین، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه اظهار کرد: در پنجمین روز دهه فجر، توفیق خدمت‌رسانی به مردم شهرستان چرام را داشتیم و پس از حضور در گلزار شهدای فاریاب و افتتاح پروژه‌های مختلف، امروز شاهد بهره‌برداری از خانه بهداشت روستای بلدان هستیم که با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان اجرا شده است.

وی با قدردانی از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی، مدیران شهرستان و همراهی مردم افزود: بهره‌برداری از این خانه بهداشت نقش مهمی در ارتقای شاخص‌های بهداشتی و سلامت منطقه خواهد داشت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نگاه ویژه دولت وفاق ملی به حوزه سلامت تصریح کرد: در سفر رئیس‌جمهور، هفت پروژه مهم حوزه بهداشت و درمان استان با مجموع اعتباری بالغ بر ۹۸۲ میلیارد تومان تأمین اعتبار شد که نشان‌دهنده اهمیت این بخش در سیاست‌های دولت و شخص رئیس‌جمهور است.

رحمانی ادامه داد: تکمیل بیمارستان دهدشت، دانشکده دندانپزشکی، دانشکده بهداشت، بیمارستان سی‌سخت، بیمارستان لنده، بیمارستان سوختگی یاسوج و بیمارستان سوختگی گچساران از جمله این پروژه‌هاست که باید طبق برنامه زمان‌بندی و با پیگیری مستمر به بهره‌برداری برسند.

وی همچنین به اخذ مجوز کمیسیون ماده ۲۳ برای دو پروژه مهم اشاره کرد و گفت: به‌صورت استثنایی در یک سال، مجوز بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی دهدشت و بیمارستان سرطان یاسوج اخذ شد که عملیات اجرایی بیمارستان سرطان با اعتباری بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در نخستین روز دهه فجر آغاز شده است.

استاندار در پایان با تأکید بر ضرورت تسریع در انتخاب پیمانکار و اجرای فازهای بعدی پروژه‌ها، از همه مدیران خواست با جدیت، پیگیر تحقق مصوبات و بهره‌برداری به‌موقع از طرح‌های حوزه سلامت باشند.
      
https://kebnanews.ir/vdcjmheivuqeyvz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

انگاری فیلم هندی
بیمارستان سی سخت هم در بی توجهی مسئولان متوقف شده کماکان
تازه ها