کارگاه تولیدغیرمجاز تولید آلوچه و لواشک از سوی تیم بهداشت و درمان گچساران شناسایی و پلمب شد و تجهیزات این کارگاه به همراه 3 تُن محصولات موجود و لیبلهای تقلبی توقیف شد
به گزارش کبنا نیوز،کارگاه تولیدغیرمجاز آلوچه و لواشک از سوی تیم بهداشت و درمان گچساران شناسایی و پلمب شد و تجهیزات این کارگاه به همراه 3 تُن محصولات موجود و لیبلهای تقلبی توقیف شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران در گفتگو با پایگاه خبری کبنا نیوز اظهار کرد:طی نظارت های بهداشتی کارشناسان واحد بهداشت محیط و واحد غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان شهرستان گچساران کارگاه غیرمجاز تولید و بسته بندی انواع لواشک و ترشک در روستای امازاده جعفر (ع) از توابع شهرستان گچساران کشف و در معیت مامورین پلیس اطلاعات و اماکن عمومی پلمب گردید.
دکتر سید محمد امین رضایی افزود: در این کارگاه مواد اولیه تحت شرایط کاملا غیربهداشتی نگهداری می شد و از انواع مواد اولیه فاقد صلاحیت مصرف شامل: آلوچه های خشک و کپک زده، رنگ های غیرمجاز صنعتی، اسانس و سایر افزودنی های غیرمجاز جهت تولید محصول نهایی استفاده می گردید.
رضایی عنوان کرد: این کارگاه فاقد مجوزهای بهداشتی و صنفی بود و از برندهای تقلبی جهت تولید و بسته بندی استفاده می کرد.
وی تصریح کرد: طی این بازدید مقدار تقریبی 3 تن انواع محصولات اولیه و آماده مصرف به همراه کلیه تجهیزات بسته بندی این کارگاه توقیف شد و پرونده متصدی متخلف به مراجع ذی صلاح جهت تعیین تکلیف قانونی ارجاع داده شد.
مدیر شبکه بهداشت و. درمان گچساران در پایان گفت: به همشریان عزیز توصیه می گردد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و موارد مشکوک به کارگاهها یا انبارهایی که مواد غذایی تقلبی تولید می کنند، مورد رابلافاصله با سامانه رایگان وزارت بهداشت به شماره تماس 190 اطلاع رسانی کنند.