تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۵۰
کد مطلب : ۴۹۷۰۴۶
در حال تکمیل ...

مراسم روز ملی روز شهید در گلزار شهدای شهر یاسوج + فیلم و تصاویر

۰
کبنا ؛مراسم روز ملی روز شهید ذر گلزار شهدای شهر یاسوج با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان برگزار شد.
به گزارش کبنا، امروز چهارشنبه (22 اسفندماه 1403) مراسم روز ملی روز شهید با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مسئولان استانی، خانواده های شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
   
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه ما باید به این نکته توجه کنیم که فقط در سخنرانی ها و مراسم ها از شهدا یاد نکنیم، بلکه باید عمل و رفتار ما تجلی بخش یاد شهیدان باشد. همه باید با آموزه های شهدا و در راه پیشرفت و آبادانی کشورمان گام برداریم.
وی افزود: عزم مان را جزم کنیم که در تحقق آرمان های شهیدان، خدمت گذاری به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران کوشا باشیم.
  
نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد بر روی نقش مهم شهدا در دوره دفاع مقدس گفت: شهدای گرانقدر جان فشانی کردند و امروز ما در یک نقطه با عزت و افتخار ایستاده ایم.
وی بیان کرد: ما باید از شهدا درس بگیریم، که در همه صحنه های جبهه جنگیدند، با شکوه و سرافراز ماندند، حتی اگر در دوره اسارت مقاومت کردند.
آیت الله حسینی اظهار کرد: ملت ما مثل گذشته در مقابل ترفندهای مختلف دشمن بدون هیچ ترس و واهمه ای ایستاده است و ان شاء الله شکست از آن جبهه استکبار است.
خبرنگار: سید محمدی
نام شما

آدرس ايميل شما

بیت‌کوین به ۱۱۸۷۰۰ دلار رسید | ادامه رشد دوج کوین | فشارهای جدید واشنگتن و توکیو به بازارهای کریپتو

بیت‌کوین به ۱۱۸۷۰۰ دلار رسید | ادامه رشد دوج کوین | فشارهای جدید واشنگتن و توکیو به بازارهای کریپتو

اقتصادنیوز: تعطیلی‌هایی که موجب تأخیر در انتشار داده‌ها و تضعیف شفافیت مالی می‌شوند، ...
خیز آرام قیمت دلار در پایان هفته | نبرد خریداران و فروشندگان درهم در مرز ۳۲ هزار تومان

خیز آرام قیمت دلار در پایان هفته | نبرد خریداران و فروشندگان درهم در مرز ۳۲ هزار تومان

بازار ارز در آخرین روز کاری هفته، بار دیگر با دست بالای تقاضا بسته شد. دلار که معاملاتش ...
بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد

بازگشت تحریم‌های بین‌المللی بعد از اسنپ‌بک؛ ترکیه دارایی‌ها و حساب‌های ۲۰ شخص و ۱۸ نهاد ایرانی را بلوکه کرد

بر اساس تصمیم شورای امنیت سازمان ملل متحد (BMGK)، دارایی‌های برخی اشخاص و نهادهای ایران ...
1