تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۳
کد مطلب : ۴۹۱۹۳۳
صبح امروز برگزار شد
تصاویر و فیلم | اولین نشست شورای اداری دولت چهاردهم در کهگیلویه و بویراحمد / بحران سوخت و انرژی کارخانههای سیمان و صنایع استان / 3 هزار ساختوساز منزل مسکونی غیرمجاز در اطراف یاسوج وجود دارد / ۵۰۰ پرونده و حکم قلعوقمع در جهاد کشاورزی وجود دارد / مدیران باید برای دفاع و اخذ اعتبارات ملی شجاع باشند/ استاندار: بازدید سرزده ای از سد کوثر داشتیم، همه تمهیدات لازم بکارگرفته شده بود/ تأکید اول من روی سیاست های اقتصاد مقاومتی است
۰
کبنا ؛اولین نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد در دولت چهاردهم به ریاست یدالله رحمانی استاندار این استان برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز، صبح امروز یکشنبه (۲۹ مهرماه ۱۴۰۳) اولین نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد در دولت چهاردهم به ریاست یدالله رحمانی استاندار این استان در سالن شماره یک استانداری برگزار شد که سید مسعود حسینی معاون مدیریت و توسعه نیروی انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، اظهار کرد: آقای دکتر رحمانی هر جایی که کار کردهاند مایه خیروبرکت بودهاند، امیدواریم برای این استان نیز خیروبرکت داشته باشند.
سید مسعود حسینی بیان کرد: دوستانی از جمع شورای اداری خارج شدند و دوستان دیگری به این جمع اضافه شدند.
حسینی بیان کرد: معاونت هماهنگی امور عمرانی آقای عیسی شهامت جایگزین آقای علیمحمد روستا شدند، برای آقای دکتر پیوند آرزوی توفیق دارم، مدیرکل و مشاور حوزه استاندار آقای دکتر رحمانی جایگزین آقای سید افضل حسینی شدند، در حوزه دفتر تحول اداری خانم نوریان جایگزین خانم خواجهزاده شدند، آقای عباس رسولی جایگزین آقای شعبانی شدند.
وی افزود: در حوزه ادارات کل سید مجتبی میرحسینی جایگزین آقای سعید طالبی پور مدیرکل میراثفرهنگی شدند، در حوزه اداره کل حفاظت محیطزیست آقای عبدال دیانتی نسب جایگزین اسلام جاودان خرد شدند.
سید جواد هاشمی معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این نشست گفت: بعد از عملیات وعده صادق مرتباً تهدیدهایی از ناحیه دشمن صورت میگیرد و شورایعالی امنیت کشور مکاتبات و بخشنامههای ارسال میکنند که برخی از این مکاتبات که صلاح است ارسال میکنیم، باتوجهبه تهدیداتی که وجود دارد همه دستگاههای اداری و اجرایی موظف هستند دوربینهای مداربسته را فعال کنند و بهصورت شبانهروزی نگهبانی وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: مردم نگرانیهایی دارند و برخی از مدیران به امورات مردم رسیدگی نمیکنند و کار را رها کردهاند، وظیفه ما هست که تا آخرین لحظه به وظایف خود عمل کنیم.
هاشمی بیان کرد: عدم پرداخت مطالبات معوق نیروهای ادارات، از جمله پرستاران، کارگران شهرداری، آبداران، موضوعی است که ادارات باید به آن ورود کنند و اجازه ندهند این موضوعات دامنهدار شود و موجب تجمعات خیابانی شود.
سید احسان عسکری معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تمام دستگاهها موظف هستند در سرشماری کشاورزی که ۱۲ آبانماه شروع میشوند شرکت داشته باشند تا بتوانیم آمارگیری کشاورزی که بیس مسائل اقتصادی است بهخوبی انجام بگیرد.
عسکری بیان کرد: مدیریت سوخت گاز صورتگرفته است، و قرار هست و مجموعههای کارخانهها سیمان مارگون و دشت روم باید با سوخت مایع مدیریت شوند، پیگیری کردهایم و قرار هست از پالایشگاه شیراز سوخت مجموعههای بزرگ تأمین شود.
عسگری گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ ابلاغ شده، باید کارگروههای تخصصی تشکیل شوند.
سالار خشایی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این تصمیم وزارت نفت نیست و مصوبه دولت است که سهمیه کارخانههای سیمان را به ماهشهر اختصاص دادهاند، رایزنی کردهایم باتوجهبه اینکه مصرف کارخانه سیمان یاسوج کم هست، از شیراز تأمین شوند، باتوجهبه اینکه شیراز هم از بندرعباس تأمین میشوند، فعلاً تأمین سوخت انجام نگرفته و هیئت دولت اولویت را به نیروگاهها دادهاند.
خشایی بیان کرد: در خصوص نفت سفید ذخیرهسازی انجامگرفته و مشکلی نداریم، در خصوص نفت و گاز، سوخت صنعت و معدن را بر اساس فروش سال ۱۴۰۰ برآورد کردهاند، آماری که به وزارت صمت دادهاند باید از طریق وزارتخانه اصلاح شود، سهمیه صمت را افزایش دهند، فعلاً ۶ میلیون داریم که حدوداً تا پایان بهمنماه پاسخگو است؛ ولی باید اداره صمت پیگیری کنند که سهمیه افزایش پیدا کند.
سید علی معتمدی پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: در بحث آمارگیری انتظار داریم فرمانداران استان همکاری بیش از پیش داشته باشند.
معتمدی پور تأکید کرد: آمادگی در این مجموعه ایجاد شده است و مشکل حادی وجود ندارد و به هماهنگی بین دستگاهی وجود دارد.
وی تأکید کرد: سه پروژهای که در محدوده دنا بوده یکی در حد ۹۵ درصد است به این دلیل که ولتاژ برقی که باید برای اینها تأمین شود، تأمین نشده هنوز بهرهبرداری نشده است وگرنه قابلبهرهبرداری است و مابقی در حال تأمین اعتبار هستند.
وی تأکید کرد: موردی در استان وجود دارد که نیاز به تصمیم جامع در استان دارد شهر یاسوج سومین شهر مهاجرپذیر کشور است که جمعیت حاشیهنشین از جمعیت شهرنشین بالاتر است و بحث تغییر کاربری اراضی کشاورزی موضوع مهمی است که یک تهدید مهم برای امنیت غذایی محسوب میشود.
در شهر یاسوج سه هزار ساختوساز منزل مسکونی غیرمجاز در اطراف شهر وجود دارد که بالاتر از ۵۰۰ پرونده و حکم قلعوقمع در جهاد کشاورزی وجود دارد که قرار است اجرا بشوند.
یک طرح جامع که قرار است ابلاغ بشود، موضوع ابلاغ روستاهای اطراف به شهر یاسوج است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اگر قلعوقمع انجام نشود ترک فعل مسئولان محسوب میشود و اگر هم انجام شود در زمینه امنیت اجتماعی میتواند تبعاتی داشته باشد؛ چون بالاتر هزار میلیارد تومان ساختوساز غیرمجاز در مجموعه شهر انجامگرفته است خواهش داریم موضوع الحاق تعیین تکلیف شود.
معتمدی پور تأکید کرد: طرح جامع گردشگری را نیز خواهش داریم در دستور کار قرار دهید تا تکلیف ما در بحث سرمایهگذاری و تغییر کاربریها مشخص شود.
عیسی شهامت سرپرست معاونت عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز اگر ما متولی امورات مردم و نماینده دولت و نظام هستیم باید حداکثر تلاش برای عبور از مشکلات و کمبودها را داشته باشیم.
وی در ادامه به شرایط خوبی که برای استان کهگیلویه و بویراحمد در دولت چهاردهم فراهم شده، اشاره کرد و گفت: اولین مطلب فرصت ویژهای هست که برای استان به وجود آمده، دولتی مستقر شده که حمایت حداکثری مقام معظم رهبری را دارد، ویژگیهای رئیسجمهور و توجهی که به کار کارشناسی دارند، میتواند گرهگشایی توسعه استان باشد.
عیسی شهامت ادامه داد: فرصت حضور استاندار توسعهگرا و توجهی که دولت به فرزندان استان کهگیلویه و بویراحمد در سطح ملی داشته، همه اینها فرصتی برای استان هستند، فرصتها دیر یا زود میگذرند و در واقع زودگذر هستند، این فرصت را باید مغتنم بشماریم.
وی افزود: از فعالیتهای دکتر روستا و مدیران و کارشناسان و حوزه عمرانی استان تشکر میکنم، ما باید ادامهدهنده راه این عزیزان در خلق فرصتهای جدید و تداوم فعالیتهای مثبت باشیم.
شهامت بیان کرد: دو نکته مثبت در این دولت وجود دارد، انتظار داریم به اعتبارات عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد بسنده نکنند، این قول را از دکتر رحمانی میگیریم که اگر مدیری به واسطه دفاع از حقوق استان مورد غضب مدیر بالادستی و وزارتی قرار گرفت، حمایت حداکثری تیم مدیریتی استان و استاندار کهگیلویه و بویراحمد را خواهند داشت، مدیران باید برای دفاع و اخذ اعتبارات ملی شجاع باشند.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: وضعیت توپوگرافی استان کهگیلویه و بویراحمد و بالابودن نرخ ارائه خدمات بهگونهای است که این اعتبارات به هیچوجه جوابگوی نیازهای ما نیست.
وی گفت: ما به دنبال آمارسازی نیستیم، واقعیتها را روی صفحه بیاوریم و آمارها بهدرستی ارائه شوند تا بتوانیم برنامهریزی صحیحی داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر توجه به پدافند غیرعامل در زیرساختهای استان گفت: هفته پدافند غیرعامل را در پیش داریم، ادارات تمهیدات لازم را ببینند، بازدید سرزدهای از سد کوثر داشتیم، و دیدیم که همه تمهیدات لازم به کار گرفته شده است، از همه دستگاهها انتظار دارم تمهیدات لازم را در زمینه تجهیزات و زیرساختهای مربوط به اداره خود داشته باشند.
یدالله رحمانی در اولین نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد که روز یکشنبه (۲۹ مهرماه ۱۴۰۳) در سالن شماره یک استانداری با حضور معاونین استانداری، فرمانداران، مدیرانکل دستگاههای دولتی برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت اظهار کرد: این توصیه را به همه بشریت دارم که در مقابل این ظلم بایستند و نگذارند این عملیات ددمنشانه ادامه پیدا کند.
رحمانی ضمن تقدیر و تشکر از استاندار پیشین و مدیران قبلی استان بیان کرد: امیدواریم مدیران جدید بتوانند در مسئولیت خود برای رفع مشکلات مردم در بحث تولید، اشتغال و سرمایهگذاری تلاش مفید و مؤثری داشته باشند.
رحمانی ضمن خیرمقدم حضور آیتالله حسینی نماینده ولیفقیه استان کهگیلویه و بویراحمد و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: یوم الله ۱۳ آبان را در پیش داریم، همه دستگاهها تلاش کنند با مشارکت گسترده مردم این برنامه را باشکوهتر از همیشه برگزار کنیم.
رحمانی افزود: همه ادارات و دستگاههای اداری با هم ید واحدی را تشکیل دهیم و عزم خود را جزم کنیم تا برنامههای توسعه استان شدت بیشتری بگیرد. تأکید اول من روی سیاستهای اقتصاد مقاومتی و ظرفیتهای خوبی که میتوانیم از آنها برای پیشبرد توسعه استان استفاده کنیم، توسعه شرکتهای دانشبنیان، ارتباط با کشورهای همسایه که میتوان آنها را عملیاتی کنیم.
وی گفت: اجرای تماموکمال سیاستهای دولت وفاق ملی و اجرای وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور، و باید تمام تلاش ما برای پیشبرد اهداف توسعه استان باشد.
رحمانی اظهار کرد: فلسفه وجودی ما خدمت به مردم و حل مشکلات تولید و سرمایهگذاری است، باید خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
وی گفت: در برنامهها مشارکتهای مردمی را در دستور کار قرار دهیم، در اجرای پروژهها در جهت حل معارضات با مردم تعامل داشته باشیم، اگر مردم بدانند فعالیت دولت در جهت حل مشکلات است همکاری لازم را انجام خواهند داد.
رحمانی خاطرنشان کرد: برنامه هفتم توسعه ظرفیتهای خوبی دارد، فرازهایی از این برنامه جنبه استانی دارد، سازمان برنامهریزی مدل استانی برنامه هفتم را در جلسه شورای برنامهریزی در دستور کار قرار دهند.
وی تصریح کرد: سندهای آمایش سرزمین استان یکی از بهترین سندهایی است که هم تقسیم کار ملی و استانی در آن بهخوبی انجامگرفته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از دوستان اتاق بازرگانی و صنعت معدن تجارت و سایر ادارات مرتبط میخواهم بیش از گذشته بستر را برای بخش صنعت و کشاورزی و توسعه صادرات فراهم کنند.
وی افزود: هفته پدافند غیرعامل را در پیش داریم، ادارات تمهیدات لازم را ببینند، در بازدید سرزدهای که با حضور آقای مصلح مدیرعامل منطقهای استان از سد کوثر داشتیم، و دیدیم که همه تمهیدات لازم به کار گرفته شده است، از همه دستگاهها انتظار دارم تمهیدات لازم را در زمینه تجهیزات و ساختارهای مربوط به اداره خود داشته باشند.
رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: ما نباید به منابع اندک اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای استان دلخوش کنیم. چندین جلسه هم عرض کردم، سهم اعتبارات عمرانی استان اینی که ابلاغ میشود در کل بودجه یک درصد است، با انبوهی از دستگاههای اجرایی و انبوهی از استانها به جایی نمیرسد.
وی افزود: ما از آن 10 و 11 درصد اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای کشور که یک درصد استانی میشود در واقع همان 11 درصد ملی است. باید تلاش کنیم که از ردیفهای ملی مخصوصاً آنجاهایی که ردیفهای متفرقه است و توزیع مشخصی ندارند از آنها حداکثر استفاده را داشته باشیم و این را به عنوان یک ارزیابی مثبت برای مدیران در پایان سال عملکردشان در نظر میگیریم. هر دستگاهی که بیشتر بتوانند از این منابع برای جذب اعتبارات استفاده کند، قطعاً ما موفقیتش را بهتر ارزیابی میکنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران باید خودشان مسائل را راهبری کنند و هر تعداد که زیرمجموعه دارند، مدیر ما باید این هنر را داشته باشند که از تک تک این ظرفیتها برای حل مسائل مختلف دستگاه اجرایی استفاده کند. از ظرفیت کارشناسان برای تهیه پیشنهادهای اثرگذار برای حل مسائل و مشکلات استان و حتی در بخش کلان کشور استفاده شود و راهگشایی کنند و باید پیشنهاداتی که احصا میشود به استانداری یا سازمان برنامه بدهند و اینها را در فصولی که بحث بودجه سالانه و یا برنامهها است برای هیئت دولت یا سایر مراجع تصمیم گیری کشور منعکس کنیم.
وی افزود: ظرفیت نیروی انسانی زمانی میتواند تأثیرگذار باشد که دیدگاهش در این فرایندهای کارشناسی احصا و پییشنهاد شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد مهمترین هنر مدیران را هنر مدیریت منابع انسانی دانست و گفت: بایستی ارتباط تنگاتنگ مدیر و بدنه ایجاد شود. مدیر زیرمجموعهاش را دوست داشته باشد و زیرمجموعه هم به مدیرش عشق بورزد. اگر این شرایط را فراهم کردیم توانستهایم چرخهای توسعه را به حرکت در بیاوریم ولی اگر این نبود، این را بدانید که حتماً اشکالی در کارمان است. بازنگری در فرایند مدیریت بایستی انجام بدهیم. من مدیر باید تشخیص بدهیم که یک کارشناس در چه حوزهای توانمند است. جابه جایی درست نیروی انسانی استعدادهای کارشناسان را شکوفا و مشخص میکند.
رحمانی افزود: بیانگیزگی که در بین برخی کارشناسان و کارکنان دستگاههای دولتی است را باید به کل از بین ببریم. تغییر دولت هر چهار سال یکبار اتفاق میافتد. مدیریت بدنه دستگاه اجرایی باید «ید واحده» برای انجام تکالیف باشد. ما برای اینکه از این ظرفیتها استفاده کنیم. جلسات مستمری برگزار کردهایم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جلسات مستمری که با نمایندگان استان در راستای رفع مشکلات استان دارد، گفت: برای پیگیری مشکلات استان، 10 پروژه اصلی که در حوزه آب و راه بود را احصا کردیم و در سازمان مدیریت با حضور نمایندگان مجلس جلسهای برگزار کردیم.
وی افزود: در نظر داریم 120 مسئله و پروژه اصلی و کلان که در استان داریم احصا و بهعنوان پروژههای تحولآفرین تقسیم کار، دنبال و پیگیری و معرفی کنیم. نیروهای انسانی خوبی در سطح کشور، یک رئیس کمیسیون و دو نایبرئیس کمیسیون داریم که باید از ظرفیت آنها بهخوبی استفاده کنیم.
رحمانی گفت: دستگاههای اجرایی همه مکلف هستند که دستورالعملها و بخشنامههایی که از طریق هیئت محترم وزیران و چه از طریق سازمانهای مربوطه صادر میشود به جد در دستور کار قرار دهند.
وی خطاب به مدیران استان گفت: حتماً به سیاستهای وفاق، همدلی و شایستهگزینی توجه کنند و افراد باید باور به اهداف دولت چهاردهم داشته باشند.
استاندار با بیان اینکه دانشگاهها باید در تصمیمسازی حرف اول را بزند، گفت: ملاکهای تصمیمگیری حتماً باید بر اساس کار کارشناسی باشد. حتماً باید نخبگان و اساتید دانشگاههای را باید در تصمیمگیریهای خودمان برای حل مشکلات و مسائل فراروی مسیر توسعه استان دخالت دهیم.
رحمانی با بیان اینکه دانشگاه مهد علم، فناوری و علوم جدید است، بیان کرد: ارتباطی که درگذشته بین دستگاههای دولتی و دانشگاهها گسسته شده، الان باید بتوانیم این ارتباط را برقرار کنیم که این مسئله باعث گشایش در کارهایمان میشود.
وی افزود: تأکید ما به روسای دانشگاهها و مراکز علمی و آموزشی این است که اولویتهای فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی خودشان را مبتنی بر پژوهشهای مسئلهمحور و کاربردی قرار دهند که بتوانند مستقیماً نتایج پژوهش در پیش برد اهداف توسعهای استان استفاده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران و کارشناسان در حیطه کاری خودشان بایستی بهگونهای عمل کنند که مردم این باور را داشته باشند که مسائلشان در دستگاههای اجرایی خوب پیش میرود و این شوروشوق ایجاد میکند و اعتماد ایجاد میشود.
رحمانی گفت: میزان موفقیت دستگاه اجرایی بر میگردد به اینکه چقدر اربابرجوع رضایتمندی دارد.
رحمانی گفت: استان باید را سرلوحه کار و تلاش و فعالیت قرار دهیم و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را مدنظر قرار دهیم. انضباط کاری باید سرلوحه کار همه مدیران باشد و این روحیه را به بدنه تزریق کند و روحیه نظم و توسعه فرهنگ کار باید در ادارات تقویت شود. همچنین مدیران باید روی فرهنگ کار و کارآفرینی خیلی کار کنند.
وی افزود: تغییر مدیران همهجا بوده و تا لحظه آخر باید کارها مردم روی زمین نماند و اگر بررسی شود که مدیری اهداف دولت را دنبال میکند و تخصص لازم را هم دارد، دلیلی برای تغییر او وجود ندارد.
رحمانی از سید مسعود حسینی معاون استاندار خواست که گزارش مکتوبی از دستگاههای دولتی استانی و شهرستانی دریافت کند که مشخص باشد آیا دستگاهی در انجام امورات مردم کوتاهی دارد یا خیر؟
به گزارش کبنا نیوز، صبح امروز یکشنبه (۲۹ مهرماه ۱۴۰۳) اولین نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد در دولت چهاردهم به ریاست یدالله رحمانی استاندار این استان در سالن شماره یک استانداری برگزار شد که سید مسعود حسینی معاون مدیریت و توسعه نیروی انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، اظهار کرد: آقای دکتر رحمانی هر جایی که کار کردهاند مایه خیروبرکت بودهاند، امیدواریم برای این استان نیز خیروبرکت داشته باشند.
سید مسعود حسینی بیان کرد: دوستانی از جمع شورای اداری خارج شدند و دوستان دیگری به این جمع اضافه شدند.
حسینی بیان کرد: معاونت هماهنگی امور عمرانی آقای عیسی شهامت جایگزین آقای علیمحمد روستا شدند، برای آقای دکتر پیوند آرزوی توفیق دارم، مدیرکل و مشاور حوزه استاندار آقای دکتر رحمانی جایگزین آقای سید افضل حسینی شدند، در حوزه دفتر تحول اداری خانم نوریان جایگزین خانم خواجهزاده شدند، آقای عباس رسولی جایگزین آقای شعبانی شدند.
وی افزود: در حوزه ادارات کل سید مجتبی میرحسینی جایگزین آقای سعید طالبی پور مدیرکل میراثفرهنگی شدند، در حوزه اداره کل حفاظت محیطزیست آقای عبدال دیانتی نسب جایگزین اسلام جاودان خرد شدند.
سید جواد هاشمی معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این نشست گفت: بعد از عملیات وعده صادق مرتباً تهدیدهایی از ناحیه دشمن صورت میگیرد و شورایعالی امنیت کشور مکاتبات و بخشنامههای ارسال میکنند که برخی از این مکاتبات که صلاح است ارسال میکنیم، باتوجهبه تهدیداتی که وجود دارد همه دستگاههای اداری و اجرایی موظف هستند دوربینهای مداربسته را فعال کنند و بهصورت شبانهروزی نگهبانی وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: مردم نگرانیهایی دارند و برخی از مدیران به امورات مردم رسیدگی نمیکنند و کار را رها کردهاند، وظیفه ما هست که تا آخرین لحظه به وظایف خود عمل کنیم.
هاشمی بیان کرد: عدم پرداخت مطالبات معوق نیروهای ادارات، از جمله پرستاران، کارگران شهرداری، آبداران، موضوعی است که ادارات باید به آن ورود کنند و اجازه ندهند این موضوعات دامنهدار شود و موجب تجمعات خیابانی شود.
سید احسان عسکری معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تمام دستگاهها موظف هستند در سرشماری کشاورزی که ۱۲ آبانماه شروع میشوند شرکت داشته باشند تا بتوانیم آمارگیری کشاورزی که بیس مسائل اقتصادی است بهخوبی انجام بگیرد.
عسکری بیان کرد: مدیریت سوخت گاز صورتگرفته است، و قرار هست و مجموعههای کارخانهها سیمان مارگون و دشت روم باید با سوخت مایع مدیریت شوند، پیگیری کردهایم و قرار هست از پالایشگاه شیراز سوخت مجموعههای بزرگ تأمین شود.
عسگری گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ ابلاغ شده، باید کارگروههای تخصصی تشکیل شوند.
سالار خشایی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این تصمیم وزارت نفت نیست و مصوبه دولت است که سهمیه کارخانههای سیمان را به ماهشهر اختصاص دادهاند، رایزنی کردهایم باتوجهبه اینکه مصرف کارخانه سیمان یاسوج کم هست، از شیراز تأمین شوند، باتوجهبه اینکه شیراز هم از بندرعباس تأمین میشوند، فعلاً تأمین سوخت انجام نگرفته و هیئت دولت اولویت را به نیروگاهها دادهاند.
خشایی بیان کرد: در خصوص نفت سفید ذخیرهسازی انجامگرفته و مشکلی نداریم، در خصوص نفت و گاز، سوخت صنعت و معدن را بر اساس فروش سال ۱۴۰۰ برآورد کردهاند، آماری که به وزارت صمت دادهاند باید از طریق وزارتخانه اصلاح شود، سهمیه صمت را افزایش دهند، فعلاً ۶ میلیون داریم که حدوداً تا پایان بهمنماه پاسخگو است؛ ولی باید اداره صمت پیگیری کنند که سهمیه افزایش پیدا کند.
سید علی معتمدی پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: در بحث آمارگیری انتظار داریم فرمانداران استان همکاری بیش از پیش داشته باشند.
معتمدی پور تأکید کرد: آمادگی در این مجموعه ایجاد شده است و مشکل حادی وجود ندارد و به هماهنگی بین دستگاهی وجود دارد.
وی تأکید کرد: سه پروژهای که در محدوده دنا بوده یکی در حد ۹۵ درصد است به این دلیل که ولتاژ برقی که باید برای اینها تأمین شود، تأمین نشده هنوز بهرهبرداری نشده است وگرنه قابلبهرهبرداری است و مابقی در حال تأمین اعتبار هستند.
وی تأکید کرد: موردی در استان وجود دارد که نیاز به تصمیم جامع در استان دارد شهر یاسوج سومین شهر مهاجرپذیر کشور است که جمعیت حاشیهنشین از جمعیت شهرنشین بالاتر است و بحث تغییر کاربری اراضی کشاورزی موضوع مهمی است که یک تهدید مهم برای امنیت غذایی محسوب میشود.
در شهر یاسوج سه هزار ساختوساز منزل مسکونی غیرمجاز در اطراف شهر وجود دارد که بالاتر از ۵۰۰ پرونده و حکم قلعوقمع در جهاد کشاورزی وجود دارد که قرار است اجرا بشوند.
یک طرح جامع که قرار است ابلاغ بشود، موضوع ابلاغ روستاهای اطراف به شهر یاسوج است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اگر قلعوقمع انجام نشود ترک فعل مسئولان محسوب میشود و اگر هم انجام شود در زمینه امنیت اجتماعی میتواند تبعاتی داشته باشد؛ چون بالاتر هزار میلیارد تومان ساختوساز غیرمجاز در مجموعه شهر انجامگرفته است خواهش داریم موضوع الحاق تعیین تکلیف شود.
معتمدی پور تأکید کرد: طرح جامع گردشگری را نیز خواهش داریم در دستور کار قرار دهید تا تکلیف ما در بحث سرمایهگذاری و تغییر کاربریها مشخص شود.
عیسی شهامت سرپرست معاونت عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز اگر ما متولی امورات مردم و نماینده دولت و نظام هستیم باید حداکثر تلاش برای عبور از مشکلات و کمبودها را داشته باشیم.
وی در ادامه به شرایط خوبی که برای استان کهگیلویه و بویراحمد در دولت چهاردهم فراهم شده، اشاره کرد و گفت: اولین مطلب فرصت ویژهای هست که برای استان به وجود آمده، دولتی مستقر شده که حمایت حداکثری مقام معظم رهبری را دارد، ویژگیهای رئیسجمهور و توجهی که به کار کارشناسی دارند، میتواند گرهگشایی توسعه استان باشد.
عیسی شهامت ادامه داد: فرصت حضور استاندار توسعهگرا و توجهی که دولت به فرزندان استان کهگیلویه و بویراحمد در سطح ملی داشته، همه اینها فرصتی برای استان هستند، فرصتها دیر یا زود میگذرند و در واقع زودگذر هستند، این فرصت را باید مغتنم بشماریم.
وی افزود: از فعالیتهای دکتر روستا و مدیران و کارشناسان و حوزه عمرانی استان تشکر میکنم، ما باید ادامهدهنده راه این عزیزان در خلق فرصتهای جدید و تداوم فعالیتهای مثبت باشیم.
شهامت بیان کرد: دو نکته مثبت در این دولت وجود دارد، انتظار داریم به اعتبارات عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد بسنده نکنند، این قول را از دکتر رحمانی میگیریم که اگر مدیری به واسطه دفاع از حقوق استان مورد غضب مدیر بالادستی و وزارتی قرار گرفت، حمایت حداکثری تیم مدیریتی استان و استاندار کهگیلویه و بویراحمد را خواهند داشت، مدیران باید برای دفاع و اخذ اعتبارات ملی شجاع باشند.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: وضعیت توپوگرافی استان کهگیلویه و بویراحمد و بالابودن نرخ ارائه خدمات بهگونهای است که این اعتبارات به هیچوجه جوابگوی نیازهای ما نیست.
وی گفت: ما به دنبال آمارسازی نیستیم، واقعیتها را روی صفحه بیاوریم و آمارها بهدرستی ارائه شوند تا بتوانیم برنامهریزی صحیحی داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر توجه به پدافند غیرعامل در زیرساختهای استان گفت: هفته پدافند غیرعامل را در پیش داریم، ادارات تمهیدات لازم را ببینند، بازدید سرزدهای از سد کوثر داشتیم، و دیدیم که همه تمهیدات لازم به کار گرفته شده است، از همه دستگاهها انتظار دارم تمهیدات لازم را در زمینه تجهیزات و زیرساختهای مربوط به اداره خود داشته باشند.
یدالله رحمانی در اولین نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد که روز یکشنبه (۲۹ مهرماه ۱۴۰۳) در سالن شماره یک استانداری با حضور معاونین استانداری، فرمانداران، مدیرانکل دستگاههای دولتی برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت اظهار کرد: این توصیه را به همه بشریت دارم که در مقابل این ظلم بایستند و نگذارند این عملیات ددمنشانه ادامه پیدا کند.
رحمانی ضمن تقدیر و تشکر از استاندار پیشین و مدیران قبلی استان بیان کرد: امیدواریم مدیران جدید بتوانند در مسئولیت خود برای رفع مشکلات مردم در بحث تولید، اشتغال و سرمایهگذاری تلاش مفید و مؤثری داشته باشند.
رحمانی ضمن خیرمقدم حضور آیتالله حسینی نماینده ولیفقیه استان کهگیلویه و بویراحمد و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: یوم الله ۱۳ آبان را در پیش داریم، همه دستگاهها تلاش کنند با مشارکت گسترده مردم این برنامه را باشکوهتر از همیشه برگزار کنیم.
رحمانی افزود: همه ادارات و دستگاههای اداری با هم ید واحدی را تشکیل دهیم و عزم خود را جزم کنیم تا برنامههای توسعه استان شدت بیشتری بگیرد. تأکید اول من روی سیاستهای اقتصاد مقاومتی و ظرفیتهای خوبی که میتوانیم از آنها برای پیشبرد توسعه استان استفاده کنیم، توسعه شرکتهای دانشبنیان، ارتباط با کشورهای همسایه که میتوان آنها را عملیاتی کنیم.
وی گفت: اجرای تماموکمال سیاستهای دولت وفاق ملی و اجرای وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور، و باید تمام تلاش ما برای پیشبرد اهداف توسعه استان باشد.
رحمانی اظهار کرد: فلسفه وجودی ما خدمت به مردم و حل مشکلات تولید و سرمایهگذاری است، باید خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
وی گفت: در برنامهها مشارکتهای مردمی را در دستور کار قرار دهیم، در اجرای پروژهها در جهت حل معارضات با مردم تعامل داشته باشیم، اگر مردم بدانند فعالیت دولت در جهت حل مشکلات است همکاری لازم را انجام خواهند داد.
رحمانی خاطرنشان کرد: برنامه هفتم توسعه ظرفیتهای خوبی دارد، فرازهایی از این برنامه جنبه استانی دارد، سازمان برنامهریزی مدل استانی برنامه هفتم را در جلسه شورای برنامهریزی در دستور کار قرار دهند.
وی تصریح کرد: سندهای آمایش سرزمین استان یکی از بهترین سندهایی است که هم تقسیم کار ملی و استانی در آن بهخوبی انجامگرفته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از دوستان اتاق بازرگانی و صنعت معدن تجارت و سایر ادارات مرتبط میخواهم بیش از گذشته بستر را برای بخش صنعت و کشاورزی و توسعه صادرات فراهم کنند.
وی افزود: هفته پدافند غیرعامل را در پیش داریم، ادارات تمهیدات لازم را ببینند، در بازدید سرزدهای که با حضور آقای مصلح مدیرعامل منطقهای استان از سد کوثر داشتیم، و دیدیم که همه تمهیدات لازم به کار گرفته شده است، از همه دستگاهها انتظار دارم تمهیدات لازم را در زمینه تجهیزات و ساختارهای مربوط به اداره خود داشته باشند.
رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: ما نباید به منابع اندک اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای استان دلخوش کنیم. چندین جلسه هم عرض کردم، سهم اعتبارات عمرانی استان اینی که ابلاغ میشود در کل بودجه یک درصد است، با انبوهی از دستگاههای اجرایی و انبوهی از استانها به جایی نمیرسد.
وی افزود: ما از آن 10 و 11 درصد اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای کشور که یک درصد استانی میشود در واقع همان 11 درصد ملی است. باید تلاش کنیم که از ردیفهای ملی مخصوصاً آنجاهایی که ردیفهای متفرقه است و توزیع مشخصی ندارند از آنها حداکثر استفاده را داشته باشیم و این را به عنوان یک ارزیابی مثبت برای مدیران در پایان سال عملکردشان در نظر میگیریم. هر دستگاهی که بیشتر بتوانند از این منابع برای جذب اعتبارات استفاده کند، قطعاً ما موفقیتش را بهتر ارزیابی میکنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران باید خودشان مسائل را راهبری کنند و هر تعداد که زیرمجموعه دارند، مدیر ما باید این هنر را داشته باشند که از تک تک این ظرفیتها برای حل مسائل مختلف دستگاه اجرایی استفاده کند. از ظرفیت کارشناسان برای تهیه پیشنهادهای اثرگذار برای حل مسائل و مشکلات استان و حتی در بخش کلان کشور استفاده شود و راهگشایی کنند و باید پیشنهاداتی که احصا میشود به استانداری یا سازمان برنامه بدهند و اینها را در فصولی که بحث بودجه سالانه و یا برنامهها است برای هیئت دولت یا سایر مراجع تصمیم گیری کشور منعکس کنیم.
وی افزود: ظرفیت نیروی انسانی زمانی میتواند تأثیرگذار باشد که دیدگاهش در این فرایندهای کارشناسی احصا و پییشنهاد شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد مهمترین هنر مدیران را هنر مدیریت منابع انسانی دانست و گفت: بایستی ارتباط تنگاتنگ مدیر و بدنه ایجاد شود. مدیر زیرمجموعهاش را دوست داشته باشد و زیرمجموعه هم به مدیرش عشق بورزد. اگر این شرایط را فراهم کردیم توانستهایم چرخهای توسعه را به حرکت در بیاوریم ولی اگر این نبود، این را بدانید که حتماً اشکالی در کارمان است. بازنگری در فرایند مدیریت بایستی انجام بدهیم. من مدیر باید تشخیص بدهیم که یک کارشناس در چه حوزهای توانمند است. جابه جایی درست نیروی انسانی استعدادهای کارشناسان را شکوفا و مشخص میکند.
رحمانی افزود: بیانگیزگی که در بین برخی کارشناسان و کارکنان دستگاههای دولتی است را باید به کل از بین ببریم. تغییر دولت هر چهار سال یکبار اتفاق میافتد. مدیریت بدنه دستگاه اجرایی باید «ید واحده» برای انجام تکالیف باشد. ما برای اینکه از این ظرفیتها استفاده کنیم. جلسات مستمری برگزار کردهایم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جلسات مستمری که با نمایندگان استان در راستای رفع مشکلات استان دارد، گفت: برای پیگیری مشکلات استان، 10 پروژه اصلی که در حوزه آب و راه بود را احصا کردیم و در سازمان مدیریت با حضور نمایندگان مجلس جلسهای برگزار کردیم.
وی افزود: در نظر داریم 120 مسئله و پروژه اصلی و کلان که در استان داریم احصا و بهعنوان پروژههای تحولآفرین تقسیم کار، دنبال و پیگیری و معرفی کنیم. نیروهای انسانی خوبی در سطح کشور، یک رئیس کمیسیون و دو نایبرئیس کمیسیون داریم که باید از ظرفیت آنها بهخوبی استفاده کنیم.
رحمانی گفت: دستگاههای اجرایی همه مکلف هستند که دستورالعملها و بخشنامههایی که از طریق هیئت محترم وزیران و چه از طریق سازمانهای مربوطه صادر میشود به جد در دستور کار قرار دهند.
وی خطاب به مدیران استان گفت: حتماً به سیاستهای وفاق، همدلی و شایستهگزینی توجه کنند و افراد باید باور به اهداف دولت چهاردهم داشته باشند.
استاندار با بیان اینکه دانشگاهها باید در تصمیمسازی حرف اول را بزند، گفت: ملاکهای تصمیمگیری حتماً باید بر اساس کار کارشناسی باشد. حتماً باید نخبگان و اساتید دانشگاههای را باید در تصمیمگیریهای خودمان برای حل مشکلات و مسائل فراروی مسیر توسعه استان دخالت دهیم.
رحمانی با بیان اینکه دانشگاه مهد علم، فناوری و علوم جدید است، بیان کرد: ارتباطی که درگذشته بین دستگاههای دولتی و دانشگاهها گسسته شده، الان باید بتوانیم این ارتباط را برقرار کنیم که این مسئله باعث گشایش در کارهایمان میشود.
وی افزود: تأکید ما به روسای دانشگاهها و مراکز علمی و آموزشی این است که اولویتهای فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی خودشان را مبتنی بر پژوهشهای مسئلهمحور و کاربردی قرار دهند که بتوانند مستقیماً نتایج پژوهش در پیش برد اهداف توسعهای استان استفاده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران و کارشناسان در حیطه کاری خودشان بایستی بهگونهای عمل کنند که مردم این باور را داشته باشند که مسائلشان در دستگاههای اجرایی خوب پیش میرود و این شوروشوق ایجاد میکند و اعتماد ایجاد میشود.
رحمانی گفت: میزان موفقیت دستگاه اجرایی بر میگردد به اینکه چقدر اربابرجوع رضایتمندی دارد.
رحمانی گفت: استان باید را سرلوحه کار و تلاش و فعالیت قرار دهیم و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را مدنظر قرار دهیم. انضباط کاری باید سرلوحه کار همه مدیران باشد و این روحیه را به بدنه تزریق کند و روحیه نظم و توسعه فرهنگ کار باید در ادارات تقویت شود. همچنین مدیران باید روی فرهنگ کار و کارآفرینی خیلی کار کنند.
وی افزود: تغییر مدیران همهجا بوده و تا لحظه آخر باید کارها مردم روی زمین نماند و اگر بررسی شود که مدیری اهداف دولت را دنبال میکند و تخصص لازم را هم دارد، دلیلی برای تغییر او وجود ندارد.
رحمانی از سید مسعود حسینی معاون استاندار خواست که گزارش مکتوبی از دستگاههای دولتی استانی و شهرستانی دریافت کند که مشخص باشد آیا دستگاهی در انجام امورات مردم کوتاهی دارد یا خیر؟
عامل وضعیت فعلی